![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kako ću to učiniti za: a) odabirom iz popisa stavki b) dva odabirom polja za izmjenu narudžbe (za primjer) Mogao je netko objasniti kôd mi molim te. Poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To se utaborili na pregled razini, nisam siguran je li to ono što vam je potrebno ili ne, što nije rekao je što imate iskustva sa html ili php. Bilo da je ono što želite ili ne pruža zakačaljka možemo proširiti dalje.
You're korištenjem php na web poslužitelju. Na web je pred-obrade vašeg php kod u svoj kôd neka izgrade html odjeljke za poslati klijentu kao dio kompletne html dokumenta. Je li to istinito tako daleko? Dakle, što učiniti je da se odlučite što html će reći. Write a pseudo-html dokument koji izgleda točno onako kako želite da se Vaš dokument na konačni izgled. Ona će se padajući popis u njoj, između ostalog, i nećete imati pismeni vještački stavki u nju kako bi je gledati u pravu. Onda se u potpunosti testirati html tako da je savršena. Ona ne dolaze iz baze podataka, Internet pravedan izgleda dobro, ali morate to učiniti puno. Padajući kod odabira treba raditi već u ovoj fazi i Internet je ništa za napraviti sa PHP. Tada vam se padajući popis i pretvoriti ga u php, po mogućnosti koristeći echo pisati html. Vi još uvijek imate uzorak podataka ali ste počinje proces pre-ga. Pokrenite ga i provjerite jesu li dobili html identičan prethodnom koraku. Možete MySQL bazu podataka. Napiši neke php da otvorite ga i (ako želite) da biste zatvorili Internet. Provjerite nema promjena i html-a ne utječe. Na kraju, promijenili hard-kodiranih bitova od echo'd html u polju vrijednosti iz SQL pročitati u bazu podataka. To je mali twist koji omogućuje vašem serveru pružaju fleksibilne podataka iz baze podataka umjesto tvrdih broj, to je samo malo da promijeni koji osigurava vaš funkcionalnost. Koji dio se zaglavi na vas? My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Znam prilično puno ništa o php. Treba mi code da će link na moj stol i omogućili mi da odaberete određene polja? |
|
| |||
| |||
| Vi već imate tablica baze podataka onda? Imate li neki html php dodati da yet? |
|
| |||
| |||
| <! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns = "http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> Uredi <title> Stavka </ title> <? $ username = "root"; $ password = ""; $ baza = "cafe"; $ dbLink = mysql_connect (localhost, $ username, $ passwor d); $ QueryPointer = mysql_query ( "USE database $", $ dbLink); if (isset ($ _REQUEST [itemdescription])) ( $ sql = "ažurirati podatke postaviti itemdescription ='".$_ ZAHTJEV [itemdescription ]."',"; $ sql = sql $. "quantityinstock =".$_ ZAHTJEV [quantityinstock ].","; $ sql = sql $. "rounduptotal =".$_ ZAHTJEV [rounduptotal ].","; $ sql = sql $. "batchprice =".$_ ZAHTJEV [batchprice ].","; $ sql = sql $. "suppliername ='".$_ ZAHTJEV [suppliername ]."'"; $ $ sql = sql. "gdje itemid =".$_ ZAHTJEV [itemid]; mysql_query ($ sql, $ dbLink); mysql_close ($ dbLink); ) ?> <form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php"> <odaberite name="itemid"> <? $ sql = "select itemid, itemdescription, suppliername iz stavke Sortirati po itemdescription"; $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink); / / ispis ( "<option>". mysql_num_rows ($ QueryPointer )."</ opciju> "); for ($ x = 0; $ x <mysql_num_rows ($ QueryPointer); $ x + +) ( $ predmet mysql_fetch_assoc = ($ QueryPointer); if ($ predmet [ "itemid "]==$_ ZAHTJEV [itemid]) ( print ( "<option value=".$item["itemid"]." selected>." artikl $ [ "itemdescription"]. "". predmet $ [ "suppliername "]."</ opciju>"); ) drugi ( print ( "<option value=".$item["itemid"].">." artikl $ [ "itemdescription"]. "". predmet $ [ "suppliername "]."</ opciju>"); ) ) ?> </ select> <p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p> </ form> <? if (isset ($ _REQUEST [itemid])) ( $ sql = "select itemid, itemdescription, suppliername iz stavka gdje itemid =".$_ ZAHTJEV [itemid]; $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink); Pacijent mysql_fetch_assoc = $ ($ QueryPointer); print ( "<form id=\"form2\" name=\"form2\" method=\"post\" action=\"EditItem.php\"> <label> Opis predmeta <input type=\"text\" name=\"itemdescription\" value=\"$item[itemdescription]\"/> </ label> <p> <label> Količina na lageru <input type=\"text\" name=\"quantityinstock\" value=\"$item[quantityinstock]\"/> </ label> </ p> <p> Ukupno <label> Round Up <input type=\"text\" name=\"rounduptotal\" value=\"$item[rounduptotal]\" /> </ label> </ p> <p> Skupno <label> Cijena <input type=\"text\" name=\"batchprice\" value=\"$item[batchprice]\" /> </ label> </ p> <p> Ime <label> Supplier <input type=\"text\" name=\"suppliername\" value=\"$item[suppliername]\" /> </ label> </ p> ) ?> </ form> </ body> </ html> Taj moj broj u minutu, i potrebna itemid i itemdescription koji će se pojaviti kao padajućem popisu odaberite zapis iz moje podatke tablice koju želite urediti. Isto tako, ako korisnik ulazi vrijednost u polje (nove stavke u tablici na primjer), ali oni ga unijeti u pogrešnom obliku kako bih izraditi greška poruke? Jer oni 'pravedan ne rad i korisnik ne bi znali da nije bio upisan u tablicu, zar ne? |
|
| |||
| |||
| Isto tako, kada mi se korisnik želi naručiti Htio bih ih mogli unijeti količinu i oblik da prenesu gore cijene se množenjem batchprice (tablica stavki) po količini naručenih .. U MS Access SQL bi biti nešto poput: ODABERITE items.ItemID, items.BatchPrice, orderitem.QuantityOrdered, [BatchPrice] * [QuantityOrdered] AS TotalPrice OD ordersplaced, stavke Inner orderitem PRIDRUŽITE NA items.ItemID = orderitem.ItemID; ali kako mogu to učiniti u PHP / SQL moje? |
|
| |||
| |||
| Mislim da ne možete vidjeti html drveta za php stabala u ovom trenutku, što je razlog zašto sam počeo s tim pregledom. Ako sjediti kao klijent na View Source pregledniku i na toj stranici, samo da vidi generiran html, postoji mnogo nedostaje. Nema / glava, tijelo, to je skeletni i uzimajući ga fiksne nakon što je dobio radno php je puno teže nego što to pravo prije nego što bilo koji broj php. Your drop-down listi mora biti radno html padajući popis koliko klijenta brine, što je njegov tthat preglednik će se dati, njegov preglednik ne idući u vidjeti nikakve itemid php php ili itemdescription Dovoljan je idući u vidjeti vrijednost u HTML postavku. You're holding šest žonglerstvo loptice u ruci i pokušavate baciti ih sve u zrak odjednom umjesto prvi, drugi, treći, četvrti. Postoje dva načina provjere podataka i možete ili samo kod jednoga od njih ili ih možete kod oboje. Dva put je na pozornicu javascript provjeriti sintaksa svakog polja na klijent stroj i odbiti dostaviti obrazac na server dok je čist. To je svojevrsno "oh, adresa-1 mora biti između 3 i 24 znakova i to je obavezna, molim pokušajte ponovo" zaslona provjere. Drugi je obrazac na stranici-1-X pozivi stranicu koja validates ništa at svi - sintaksa ili baze lookups. To bi moglo reći: "Ja ne moraju da poštanski broj na mom poštanskom datoteku" na primer. Ako ga pronađe grešku ga šalje natrag page-1 za korekciju, ako je sva polja na POST bili čisti onda naprijed cijelu POST-2 na stranicu za slijedeću fazu u procesu. Jednom page-X ima validated sva polja tada bilo page-X-2 ili stranici možete napraviti bilo koju ažuriranju baze podataka page-1 da je za pozivanje. Moj stav je da je od vas najčešće moraju imati bazu provjere nekih polja možda te pravedan imati jedan mehanizam za provjeru valjanosti i ne zamaram sa JavaScript at all. Razlog za korištenjem javascript te je smanjiti opterećenje na serveru. Ako je većina page-1 ekranima se prvi put odbacio okrugli onda da, javascript može uraditi. To je još dodatno ulaganje u vrijeme i trud prilikom pisanja sustava. Što bih napraviti, ako su vam se dobiti ekran html rade što uključuje ovaj padajući mehanizam koji želite. Ne php na sve, samo formalni radni zaslon koji donosi w3 html validator. Niste dobili i da neće biti lako doći jednom kad imate php, na način kako je dobro. Zatim, sa poznatim padajući radno mjesto u sustavu, možete promijeniti vrijednosti na one iz Vaše baze podataka - to je bitna jednu liniju bez obzira koliko to kompliciraniji završi gledanjem. It's a one-line promjenu radnog sustav tako da je jednostavan za testiranje i da zna da ste je dobio radi pravilno. Imate li rok za to? Da li je to college projekta - čini se pomalo ambiciozan ako je i ako stvarno žele ići napraviti što se tiče dodavanja podataka provjera valjanosti mehanizam. Jeste li testiranje na vlastitom računalu ili imate poslužitelju negdje? Ako imate jednu, je li na internetu ili je na Vašu LAN? |
|
| |||
| |||
| Da je koledž coursework. Što ste objasnio čini mi se stvarno kompleksna i ništa kao što smo bili 'učio' to učiniti (nastavnik sisanje). Rok za prijavu je sljedeći utorak, ja bih samo držati molba mu kaže, ali sve je to, gdje sam se na 'zabrinjavajući ", a on traje zauvijek da razriješi problem 1 kad imam tona. Ako samo smo mogli koristiti MS Access. |
|
| |||
| |||
| Kako ste ono što ste napisali testiranje? Jeste li se staviti na web vlastito računalo, ili si stavio svoj kod na drugo računalo za pregledavanje? Bilo kako bilo, kada se pregledavati na stranicu koja je kod mene što je prikazano, Vidi izvor. Copy to this thread pa ćemo vidjeti da nema php u njoj, i nigdje u blizini onoliko redaka. PHP je korišten u posluľitelj pretpristupnih procesor pred vama poslao web stranice. PHP je stvorio linije html-u. Now, do sada nisi dobio padajućeg tablice. Ako upisujete jedan u html samo onda znate da ćete biti u mogućnosti vidjeti ga u preglednik. Moći ćete testirati se i provjeriti da je zaista kapi dolje, a da to izgleda dobro. Mislim da je potrebno učiniti da se prvi. Kada ste to učinili, pregledajte stranicu i isključivanje web View Source i copy / paste ovdje ponovno pa ćemo vidjeti razliku. Pogledajte ako možete dobiti View Source verzija biti čisti html validator koji donosi na http://validator.w3.org/ (provjerite da je davanje http://validator.w3.org/ web adresa vaše stranice, ako imate web adresa za to, ili da lijepljenje View Source code u validator direktno). Ako ćemo dobiti čistu html onda dobiti drugu marku na coursework Occekujem. Tada možemo napraviti padajućeg stol dolaze iz php umjesto HTML-a, iz baze, i Vi ćete dobiti još više maraka uz pretpostavku učitelj može pratiti ono što ste učinili. Održavajte razgovor, Occekujem ćemo uspeti da pronađete prave riječi konačno. |
|
| |||
| |||
| Korištenje Dreamweaver 8, xampplite localhost i za prikaz stranice, ne mogu pregledavati izvorni 'theres prouzročiti pogrešku s kodom i nema pojma o HTML-u. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Konfiguracija Apache mysql | GKman | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 28. srpnja 2009 00:44 |
| Free Windows Desktop MySQL Editor | Hybr! D | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 6. srpnja 2009 03:59 |
| MySQL i hosting tvrtke | MySlowQuietLife | Web Dizajn, Hosting & SEO | 4 | 22. veljača 2008 03:25 |
| Web pomoći s mysql | Drewski526 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 19. studeni 2007 13:21 |
| Thread Tools | |
| |