![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan tudom ezt csinálni: a) kiválasztja a listából a tételek b) kiválasztja a két területen a szerkesztés parancs (például) Tudna valaki is elmagyarázza a kód nekem kérem. Appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a meredek áttekintést szinten, nem vagyok biztos abban, hogy ez az, amire szüksége van, akár nem, még nem mondtam, mi a tapasztalat van a html vagy php. Legyen az, hogy mit akar, vagy nem rendelkezik a horog tudunk térni.
Te vagy a PHP-vel egy webszervert. A webszerver az előzetes feldolgozás PHP kódot hagyja el a HTML kódot építeni szakaszok küld az ügyfélnek részeként egy teljes HTML dokumentum. Igaz ez eddig? Szóval, mit csinálsz te dönteni, mi a html fog mondani. Írj egy próbabábu html dokumentum pontosan úgy néz ki, ahogy akarod, hogy a végleges dokumentum megjelenését. Ez egy legördülő lista, hogy többek között, és akkor írtam dummy elemeket bele, hogy néz ki jól. Akkor teljesen vizsgálatot a HTML, így tökéletes. Nem származik az adatbázis, csak jól néz ki, de meg kell tennem, hogy sokat. A legördülő kiválasztási kódot kell, hogy már ebben a stádiumban, és semmi köze a php. Akkor meg a legördülő listából, és kapcsolja be a PHP-t, esetleg használ echo írni a html. Még mindig mintaadatok de még kezdő előtti eljárásra. Fuss, és ellenőrizze, hogy a html kap, hogy mindenki azonos az előző lépést. Ön a MySQL adatbázisban. Írj néhány php nyissuk meg, és (ha akarod), hogy lezárja azt. Ellenőrizze, hogy nincs változás, és a HTML nem érinti. Végül, a változás a kemény kódolt bit az echo'd html a területen értékeket SQL olvasni az adatbázisban. Ez a kis csavar, amely lehetővé teszi a szerver olyan rugalmas adatokat az adatbázis helyett kemény kódot, csak a kis változást, amely a funkciót. Melyik része akarsz ragasztani? My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy elég sok semmit php. Kell-kód, amely összefogja az asztalomnál, és lehetővé teszi, hogy bizonyos területeken válasszuk? |
|
| |||
| |||
| Már van egy adatbázis tábla akkor? Van néhány html hozzáadni a PHP-nek, hogy még? |
|
| |||
| |||
| <! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns = "http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title> Elem szerkesztése </ title> <? $ username = "root"; $ password = ""; $ database = "Café"; $ dbLink = mysql_connect (localhost, $ username, $ passwor d); $ QueryPointer = mysql_query ( "use $ database", $ dbLink); if (isset ($ _REQUEST [itemdescription])) ( $ sql = "update tételek meg itemdescription ='".$_ kérelmét [itemdescription ]."',"; $ sql = $ sql. "quantityinstock =".$_ REQUEST [quantityinstock ].","; $ sql = $ sql. "rounduptotal =".$_ REQUEST [rounduptotal ].","; $ sql = $ sql. "batchprice =".$_ REQUEST [batchprice ].","; $ sql = $ sql. "suppliername ='".$_ REQUEST [suppliername ]."'"; $ sql = $ sql. "ahol Itemid =".$_ REQUEST [Itemid]; mysql_query ($ sql, $ dbLink); mysql_close ($ dbLink); ) ?> <form id="Urlap1" name="form1" method="post" action="EditItem.php"> <select name="itemid"> <? $ sql = "Select Itemid, itemdescription, suppliername a tételeket, hogy a itemdescription"; $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink); / / print ( "<option>. mysql_num_rows ($ QueryPointer )."</ option>"); for ($ x = 0, $ x <mysql_num_rows ($ QueryPointer); $ x + +) ( $ item = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer); if ($ item [ "Itemid "]==$_ KÉRÉS [Itemid]) ( print ( "<option value=".$item["itemid"]." selected>". $ item [ "itemdescription"]. "". $ item [ "suppliername "]."</ option>"); ) vagy ( print ( "<option value=".$item["itemid"].">". $ item [ "itemdescription"]. "". $ item [ "suppliername "]."</ option>"); ) ) ?> </ select> <p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p> </ form> <? if (isset ($ _REQUEST [Itemid])) ( $ sql = "Select Itemid, itemdescription, suppliername a tétel, ahol Itemid =".$_ REQUEST [Itemid]; $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink); $ beteg = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer); print ( "<form id=\"form2\" name=\"form2\" method=\"post\" action=\"EditItem.php\"> <label> Tétel Leírás <input type=\"text\" name=\"itemdescription\" value=\"$item[itemdescription]\"/> </ label> <p> Mennyiség <label> raktáron <input type=\"text\" name=\"quantityinstock\" value=\"$item[quantityinstock]\"/> </ label> </ p> <p> <label> Round Up Összesen <input type=\"text\" name=\"rounduptotal\" value=\"$item[rounduptotal]\" /> </ label> </ p> <p> <label> Köteg Ár <input type=\"text\" name=\"batchprice\" value=\"$item[batchprice]\" /> </ label> </ p> <p> <label> Szállító neve <input type=\"text\" name=\"suppliername\" value=\"$item[suppliername]\" /> </ label> </ p> ) ?> </ form> </ body> </ html> Amit én a kódot a pillanatban, szükségem van a Itemid és itemdescription jelenik meg a legördülő listából válassza ki, hogy a nyilvántartás a saját elemtáblázatba szerkeszteni. Továbbá, ha a felhasználó a ráfordítások értéke egy területen (az új elemek táblázatban például), de adjuk meg azt a rossz formában hogyan létre hibaüzeneteket? Mert azt csak nem működik, és a felhasználó nem tudja, hogy nem került be a táblázatot, igaz? |
|
| |||
| |||
| Emellett, amikor a felhasználó azt akarja, hogy a megrendelés Szeretnék nekik, hogy képesek legyenek input mennyisége és az, hogy a teljes ár szorzataként batchprice (db asztal) a megrendelt mennyiség .. MS Access SQL lenne valami ilyesmi: VÁLASSZON items.ItemID, items.BatchPrice, orderitem.QuantityOrdered, [BatchPrice] * [QuantityOrdered] AS TotalPrice A ordersplaced tétel INNER JOIN orderitem ON items.ItemID = orderitem.ItemID; de hogyan tudom ezt a php / sql én? |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, nem látom a html fa a php fák abban a pillanatban, ezért indult, hogy áttekintést. Ha ül, mint az ügyfél a böngésző Forrás megtekintése és az adott oldalra, csak hogy a generált html, sok hiányzik. Nincs / fej, test, az izom-és csontrendszer és kapni rögzített után van a php dolgozik, sok Egyre nehezebb, mint azt a kódot, mielőtt bármilyen php. Ön legördülő lista is működik html legördülő listából, amennyiben az ügyfél érintett tthat az, amit a böngészőben kell megadni, a böngésző nem fogja látni Itemid php vagy itemdescription php csak megy, hogy az értéket HTML beállítást. Te gazdaság Bűvészkedés hat golyó a kezedben, és megpróbál dobja őket a levegőben, ha ahelyett, hogy első, második, harmadik, negyedik. Két módon az adatok validálásához és akkor sem a kódot csak az egyik, vagy akár kódot is. A két szakaszban módon a javascript validálja a szintaxisáért minden területen a kliens gép és tagadja, hogy nyújtsa be a nyomtatványt, a szerver, amíg nem tiszta. Ez a fajta "Ó, cím-1 között lehet, hogy 3 és 24 karakter hosszú, és ez kötelező, kérjük próbálja meg újra" képernyő tagnak. A második, az oldal-1-X felhívja oldal, amely igazolja semmit - mondattan vagy adatbázis kereséseket. Lehet, hogy mondja: "Nem kell, hogy az irányítószám az én irányítószámát file" például. Ha úgy találja, hibaüzenetet küld vissza oldal-1 a korrekció, ha az összes mezőt a POST volt tiszta, akkor előre az egész Post-2 oldal a következő szakaszában ezt a folyamatot. Amint page-X már aláírt minden területén akkor vagy oldalra vagy oldal-X-2 tehetünk módosítani az adatbázist, hogy oldal-1 került fel. A saját véleménye az, hogy mióta van, hogy többnyire adatbázis vizsgálata bizonyos területeken akár meg is csak egy érvényesítési mechanizmusát, és nem zavarja a javascript egyáltalán. Ennek oka a JavaScript-tel, valamint az, hogy csökkenjen a terhelés a szerveren. Amennyiben a legtöbb oldal-1 kijelzőt kap elutasították első alkalommal fordulóban aztán igen, javascript tudja csinálni. Ez még további beruházások időt és energiát, ha írásban a rendszert. Én azt szeretném csinálni, ha te is, hogy egy képernyőn a HTML munka, amely tartalmazza ezt a legördülő mechanizmus akarsz. Php egyáltalán nem, csak egy bábu munka képernyőn, hogy átjut a w3 html validator. Nem is értem, és nem lesz könnyű, hogy az egyik, ha a PHP az utat is. Ezután egy ismert dolgozó legördülő rendszer, meg tudod változtatni az értékek közül az Ön adatbázis - kicsit, hogy van egy sor, függetlenül attól, milyen bonyolult, hogy végül néz. Ez egy sor változás, hogy egy működő rendszert, így ez az egyszerű tesztelni, és tudom, hogy van működik. Van ez a határidő? Ez egy kollégium projekt - úgy tűnik, egy kicsit, ha az ambiciózus, és ha tényleg nem akarok menni, amennyire hozzáadásával adathitelesítési mechanizmus. Ön még tesztelés az Ön számítógépén, vagy ha a szerver valahova? Ha van egy, van-e az interneten, vagy azt a LAN? |
|
| |||
| |||
| Yes it's College coursework. Mit magyarázni tűnik igazán bonyolult nekem, és semmi, mint mi voltunk "tanították", hogy (tanár szar). Határidő a következő, kedd, azt kérve, ne hagyd, de mind azt mondja, hogy hol vagyok, hogy "aggodalomra ad okot", és ő örökre úgy, hogy kiválaszt 1 probléma, amikor már tonna. Ha csak tudtunk használja MS Access. |
|
| |||
| |||
| Hogyan történik a vizsgálat, amit te írsz? Te hogy egy webszerver az Ön számítógépén, vagy ha olyan a kódot egy másik számítógépet a böngészés? Akárhogy is, akkor keresse meg az oldalt, hogy azt a kódot, amit bemutatott engem, View Source. Vettem az e téma, és majd meglátjuk, hogy nincs benne php, és sehol közel annyi sorokat. A PHP nem használják fel a szerver előre processzor előtt webszerverére küldött az oldalt. A PHP teremtett sornyi html. Nos, eddig még nem kapott egy lehajtható asztal. Ha írsz egy HTML csak akkor tudja, hogy lesz látni, hogy a böngészőben. Itt lehet kipróbálni, és ellenőrizzük, hogy valóban csökken, és hogy néz ki. Azt hiszem, kell tennem, hogy az első. Miután végzett, a böngészés az oldal le a webszervert, és Forrás megtekintése és copy / paste ide újra így látni a különbséget. Nézd meg lehet kapni a Forrás megtekintése változat is tiszta, hogy megfelel a html validator at http://validator.w3.org/ (ellenőrizze, hogy azáltal, hogy http://validator.w3.org/ Az internetes oldal címe, ha van egy internetes cím, vagy ragasztani, hogy Forrás megtekintése kódot a validator közvetlenül). Ha tiszta html akkor kapsz egy jelet a coursework elvárom. Akkor a legördülő táblázat származnak php helyett a HTML, az adatbázisból, és akkor még több védjegyek, feltételezve, hogy a tanár még mindig lehet követni, mit tettél. Folytasd, azt várják majd sikerül megtalálni a megfelelő szavakat végül. |
|
| |||
| |||
| Using Dreamweaver 8, xampplite és localhost megtekintéséhez oldal, nem lapforrás mert ott egy hiba a kódot, és fogalmam sincs a HTML. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Configure Mysql az Apache | GKman | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 28. július 2009 00:44 |
| Ingyenes Windows Desktop MySQL szerkesztő | Hybr! D | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 6. július 2009 03:59 |
| Mysql és a fogadó cég | MySlowQuietLife | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 22. február 2008 03:25 |
| Webserver segít mysql | Drewski526 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 19. november 2007 13:21 |
| Téma eszközök | |
| |