פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

PHP MySQL, יצירת הרשימה הנפתחת שלוקח שדות מתוך הטבלה ב MySQL

Reply

שרשרת כלים
Old 31 מרץ 2008, 12:47
חבר קבוצת

Default PHP MySQL, יצירת הרשימה הנפתחת שלוקח שדות מתוך הטבלה ב MySQL

איך אני עושה את זה בשביל:
א) בחירה מתוך רשימה של פריטים
ב) בחירת שני שדות לערוך צו (למשל)
כמו כן, מישהו יכול להסביר לי את הקוד בבקשה.
Appreciated.
Old 31 מרץ 2008, 13:28
קבוצת תורמים

בשעה זו היא זפוף סקירה ברמה, אני לא בטוח אם זה מה שאתה צריך או לא, אתה כבר לא אמר מה יש לך ניסיון עם HTML או PHP. בין אם זה מה שאתה רוצה או לא מספקת צנורה נוכל להרחיב ב.

אתה משתמש ב-PHP של האינטרנט. את האינטרנט הוא מראש בתהליך העיבוד PHP קוד לתת את קוד ה-HTML לבנות חלקים כדי לשלוח את הלקוח כחלק מלאה מסמך. זה נכון עד כה?

אז, מה שאתה צריך לעשות זה להחליט מה אתה הולך HTML להגיד. כתוב מסמך מזויף שנראה בדיוק את הדרך בה אתה רוצה את המסמך הסופי להסתכל. זה יהיה הנפתח רשימה בה בין השאר, ותחויב כתבו פריטים דמה אליו כדי להפוך את המראה הנכון.

אז אתה לגמרי לבדוק את ה-HTML שלך כך מושלם. הוא אינו בא מתוך מסד נתונים, זה פשוט נראה טוב אבל אתה חייב לעשות את זה הרבה. את הבחירה הנפתח הקוד צריך לעבוד כבר בשלב זה, וזה אין שום קשר PHP.

ואז אתה לוקח את הנפתח לרשימת להפוך אותו PHP, ואולי באמצעות הד לכתוב את ה-HTML. אתה עדיין נתונים לדוגמה אבל אתה מתחיל לפני תהליך זה. להפעיל אותו וסמן את ה-HTML שאתה לצאת זהה את השלב הקודם.

יש לך את הנתונים MySQL. כתוב כמה PHP לפתוח אותו (אם תרצה) כדי לסגור את זה. בדוק אין לשנות את קוד ה-HTML ו לא מושפע.

לבסוף, קשה לשנות את קוד ה-HTML echo'd BITS של ערכים לתוך שדות מתוך SQL לקרוא את הנתונים. זה הקטן לפתול המאפשרת את השרת לספק נתונים גמיש הנתונים במקום קוד קשה, כי זה רק שינוי קטן, אשר מספק את הפונקציונליות.

באיזה חלק אתה תקוע ב?

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1 אפריל 2008, 12:20
חבר קבוצת

אני יודע בערך כלום על PHP.
אני צריך את הקוד כי תקשר את הטבלה ולאפשר לי לבחור תחומים מסוימים?
Old 1 אפריל 2008, 12:27
קבוצת תורמים

אתה כבר יש לך את הנתונים בטבלה לאחר מכן?

האם יש לך קצת HTML כדי להוסיף את PHP כדי עדיין?
Old 2 אפריל 2008, 04:12
חבר קבוצת

<! DOCTYPE HTML ציבוריים "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns = "http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
עריכת פריט <title> </ TITLE>
<?
$ = שם המשתמש "root";
הסיסמה $ = "";
הנתונים $ = "בית קפה";
$ dbLink = mysql_connect (localhost, $ Username, $ passwor ד);
$ QueryPointer = mysql_query ( "שימוש הנתונים $", $ dbLink);
אם (isset ($ _REQUEST [itemdescription]))
(
$ SQL = "Update itemdescription בחר פריטים ='".$_ בקשת [itemdescription ]."',";
$ $ SQL = SQL. "quantityinstock =".$_ בקשת [quantityinstock ].",";
$ $ SQL = SQL. "rounduptotal =".$_ בקשת [rounduptotal ].",";
$ $ SQL = SQL. "batchprice =".$_ בקשת [batchprice ].",";
$ $ SQL = SQL. "suppliername ='".$_ בקשת [suppliername ]."'";
$ $ SQL = SQL. "שבו itemid =".$_ בקשת [itemid];
mysql_query ($ SQL, dbLink $);
mysql_close ($ dbLink);
)
?>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<select name="itemid">
<?
$ SQL = "בחר itemid, itemdescription, מ suppliername פריטים לפי סדר itemdescription";
$ QueryPointer = mysql_query ($ SQL, dbLink $);
/ / הדפס ( "<option>". mysql_num_rows ($ QueryPointer )."</ אפשרות> ");
ל ($ x = 0; $ x <mysql_num_rows ($ QueryPointer); $ x + +)
(
הפריט $ = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer);
אם ($ item [ "itemid "]==$_ בקשת [itemid])
(
הדפס ( "<option value=".$item["itemid"]." selected>". הפריט $ [ "itemdescription"]. "." פריט $ [ "suppliername "]."</ אפשרות>");
)
אחר
(
הדפס ( "<option value=".$item["itemid"].">". הפריט $ [ "itemdescription"]. "." פריט $ [ "suppliername "]."</ אפשרות>");
)
)
?>
</ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ P> <p>
</ form>
<?
אם (isset ($ _REQUEST [itemid]))
(
$ SQL = "בחר itemid, itemdescription, suppliername מ הפריט בו itemid =".$_ בקשת [itemid];
$ QueryPointer = mysql_query ($ SQL, dbLink $);
החולה $ = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer);
הדפס ( "<form id=\"form2\" name=\"form2\" method=\"post\" action=\"EditItem.php\">
<label> פריט תיאור
<input type=\"text\" name=\"itemdescription\" value=\"$item[itemdescription]\"/>
</ תווית>
<p>
<label> כמות במלאי
<input type=\"text\" name=\"quantityinstock\" value=\"$item[quantityinstock]\"/>
</ תווית>
</ P>
<p>
<label> לכנס סה"כ
<input type=\"text\" name=\"rounduptotal\" value=\"$item[rounduptotal]\" />
</ תווית>
</ P>
<p>
מחיר <label> אצווה
<input type=\"text\" name=\"batchprice\" value=\"$item[batchprice]\" />
</ תווית>
</ P>
<p>
ספקי <label> שם
<input type=\"text\" name=\"suppliername\" value=\"$item[suppliername]\" />
</ תווית>
</ P>
)
?>
</ form>
</ body>
</ html>

Thats הקוד שלי בבית רגע, אני צריך את itemid ו itemdescription להופיע בתור ברשימה הנפתחת, לבחור את הפריטים מתוך הרשומה לערוך שולחן.
כמו כן, כאשר משתמש תומושתו ערך לתוך השדה (חדשה פריטי שולחן למשל), אבל הם מזינים אותה טעות בטופס איך אני יוצר הודעות שגיאה? כי הם פשוט לא מעוניינת לעבוד, והמשתמש לא יודע שהם לא נכנסו לטבלה, נכון?
Old 2 אפריל 2008, 04:25
חבר קבוצת

כמו כן, כאשר המשתמש שלי רוצה להזמין אותם הייתי רוצה להיות מסוגל קלט כמות ואת טופס כדי להעלות את המחיר הכולל על ידי הכפלת batchprice (פריטי שולחן) על ידי הורה כמות ..
גישה ב-MS-SQL יהיה משהו כמו:

בחר items.ItemID, items.BatchPrice, orderitem.QuantityOrdered, [BatchPrice] * [QuantityOrdered] כל TotalPrice
FROM ordersplaced, פריטים פנימית JOIN orderitem על items.ItemID = orderitem.ItemID;

אך כיצד אוכל לעשות זאת ב PHP / SQL שלי??
Old 2 אפריל 2008, 06:17
קבוצת תורמים

אני חושב שאתה לא יכול לראות את קוד ה-HTML עבור PHP עץ זית ברגע זה, שהוא למה התחלתי עם סקירה כללית. אם אתה כלקוח לשבת בבית דפדפן הצג מקור בדף זה, רק כדי לראות את ה-HTML שנוצר, יש הרבה חסר. אין / ראש, גוף זה מקבל את זה ואת שלדי קבוע אחרי יש לך את PHP היא לעבוד הרבה יותר קשה מאשר להגיע בדיוק לפני כל הקוד PHP.

הרשימה הנפתחת שלך צריך להיות עובד HTML הרשימה הנפתחת ככל הלקוח חושש, tthat מה את הדפדפן תינתן, הדפדפן שלו הוא לא הולך לראות כל itemid PHP או PHP itemdescription הולך זה רק כדי לראות את הערך ההגדרה של ה-HTML. אתה מחזיק שישה להטוטנות הביצים שלך ביד ולנסות לזרוק את כולם באוויר בו זמנית במקום הראשון, השני, השלישי, הרביעי.

יש שתי דרכים לאימות הנתונים ואתה יכול גם קוד רק אחד מהם או את שניהם תוכל הקוד.

שלב שני הוא הדרך JavaScript כדי לאמת את התחביר של כל שדה על הלקוח מכונת מסרבים לשלוח את הטופס לשרת עד שזה נקי. זוהי מעין "אה, כתובת-1 צריך להיות בין 3 לבין 24 תווים וזה חובה, אנא נסה שנית" גרינוויץ 'הצעת עבודה נבדקה המסך. השנייה היא הטופס בעמוד-1-X שיחות בדף שבו מאמת שום דבר בכלל - תחביר או הנתונים lookups. זה יכול לומר "אין לי כי מיקוד על אזור מיקוד קובץ" לדוגמא. אם זה מוצא שגיאה שולחת אותו בחזרה לדף-1 עבור תיקון, אם את כל השדות על הפוסט היו נקיים אז הוא מעביר את כל פרסם דף-2 עבור השלב הבא בתהליך. לאחר דף-X יש אימות של כל השדות אז גם דף דף-X או-2 יכול לעשות שום אפשרות לעדכן את הנתונים של דף זה היה-1 קוראים. הדעה שלי היא, כי מאז אתה בעיקר צריך שיהיה גרינוויץ 'הצעת עבודה נבדקה הנתונים של תחומים מסוימים ייתכן גם יש רק אחד מנגנון האימות ולא לטרוח עם JavaScript בכלל. הסיבה לשימוש ב-JavaScript גם היא להפחית את עומס על השרת. אם רוב הדפים-1 מסכי לקבל דחה לראשונה עגול אז כן, יכול לעשות את זה JavaScript. זה עדיין השקעה נוספת בזמן ובמאמץ בעת כתיבת המערכת.

מה שאני רוצה לעשות, אם הייתי במקומך, הוא מקבל מסך של HTML עבודה הכוללת מנגנון זה הנפתחת הרצוי. אין PHP בכלל, רק שולחן עבודה מסך שעובר את w3 HTML validator. עדיין לא קיבלתי את זה וזה לא יהיה קל להשיג אחד כאשר יש לך את PHP על הדרך גם כן.

לאחר מכן, עם עובד הידוע הנפתחת המערכת במקום, אתה יכול לשנות את ערכי אלו מן הנתונים שלך - ביט, כי הוא שורה אחת, ללא קשר איך זה מסתיים מסובך להסתכל למעלה. זהו אחד שורת לשנות את המערכת עובדת כל כך זה פשוט כדי לבדוק את יודעת יש לך עובד כראוי.

האם יש לכם מועד זה? האם זה של מכללת הפרויקט - נראה קצת שאפתני, אם יש, ואם אתה באמת רוצה ללכת ככל הוספת מנגנון אימות נתונים.

האם אתה בודק את עצמו על המחשב, או האם יש לכם שרת איפשהו? אם יש לך אחד, זה באינטרנט, או שזה ב LAN שלך?
Old 2 אפריל 2008, 12:36
חבר קבוצת

כן It's College coursework.
מה נראה לך באמת מורכבים הסביר לי ושום דבר לא אוהב את מה שאנחנו כבר 'לימד' לעשות (מורה גרוע). מועד אחרון הוא ביום שלישי הבא, אני רק מבקש לשמור אותו, אבל כל מה שהוא אומר זה שבו אני נמצא ב 'לדאוג' והוא לוקח לנצח כדי למיין את 1 יש לי בעיה כאשר טון.
אם רק היינו יכולים להשתמש ב-MS Access.
Old 2 אפריל 2008, 12:53
קבוצת תורמים

איך אתה בודק מה אתה כותב? האם האינטרנט לשים על המחשב שלך, או שאת לשים את הקוד שלך במחשב אחר כדי לגלוש?

כך או כך, בעת גלישה על הדף, כי יש לך כבר את הקוד המוצג אותי, הצג מקור.

העתק פתיל כי זו ואנו רואים כי אין לה את זה ב-PHP, או בשום מקום ליד כמה שורות.

The PHP נוצל בעבר ב השרת של המעבד מראש לפני האינטרנט שלח לך את הדף. PHP יצרה את השורות של ה-HTML.

עכשיו, יש לך עד כה לא קיבל הנפתחת שולחן. אם אתה כותב אחד רק אז אתה יודע HTML תוכל לראות את זה בדפדפן. תוכל לבדוק אותו ולבדוק שהוא באמת נופל מטה וכי זה נראה טוב. אני חושב שאתה צריך לעשות את זה קודם. מתי שעשית את זה, עיין בדף האינטרנט מחוץ ולהציג מקור והעתק / הדבק אותה כאן שוב, כך אנו רואים את ההבדל. תבדוק אם אתה יכול להשיג את הגירסה צפה במקור להיות נקי HTML אשר מעבירה את validator בבית http://validator.w3.org/ (תוכל לבדוק את זה על ידי מתן http://validator.w3.org/ כתובת האינטרנט של הדף שלך, אם יש לך כתובת אינטרנט בשביל זה, או הדבקת כי ראה את קוד המקור ישירות לתוך validator).

אם אנחנו נקיים HTML אז אתה מקבל עוד סימן על coursework אני מצפה. אז אנחנו יכולים לעשות את הבחירה על שולחן מגיעים PHP במקום HTML, מן הנתונים, וכן תקבל עוד הסימנים עדיין בהנחה המורה יכול לעקוב אחר מה שעשית.

תמשיכי לדבר, אני מצפה נציג מצליחים למצוא את המילים הנכון, בסופו של דבר.
Old 2 אפריל 2008, 13:24
חבר קבוצת

השימוש Dreamweaver 8, xampplite ו localhost להציג דפים, לא יכול לראות מקור כי theres שגיאה עם קוד ה-HTML על שום מושג.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הגדר את MySQL עם אפאצ 'י GKman עיצוב אתרים, אירוח & SEO 2 -28 יולי 2009 00:44
Free Windows Desktop MySQL עורך Hybr! ד עיצוב אתרים, אירוח & SEO 2 6 יולי 2009 03:59
MySQL ואת חברת אירוח MySlowQuietLife עיצוב אתרים, אירוח & SEO 4 22 פבר 2008 03:25
האינטרנט לעזור עם MySQL Drewski526 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 1 19th נובמבר 2007 13:21
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.