![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip man tai padaryti už: a) pasirenkant prekių sąrašą b) atrankos dviejų laukų redaguoti tvarka (pavyzdžiui) Ar kas nors taip pat paaiškina, kod man prašom. Appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra įkomponuoti į apžvalgą lygis, aš nežinau, ar tai, ko jums reikia, ar ne, jūs ne sakė, kas turite patirties su HTML arba PHP. Nesvarbu, ar tai, ką norite ar ne, jis suteikia Kablys galime plėstis.
Jūs naudojate PHP serveryje. Serveris iš anksto Apdorojant jūsų PHP kodo, kad jūsų kodas statyti html skirsnių nusiunčia klientui kaip HTML dokumentą. Ar tai tiesa iki šiol? Tad ką jūs galite padaryti, tai nuspręsti, ką HTML ketina pasakyti. Rašyti manekenas HTML dokumentą, kuris atrodo lygiai taip, kaip norite savo galutinį dokumento išvaizdą. Jis turės pull-down list jame, be kita ko, ir jūs turite raštišką manekenas objektų į tai, kad ji atrodytų teisė. Tada jūs visiškai išbandyti savo html, todėl tai yra puiki. Jis nėra iš duomenų bazės, ji tik atrodo gera, bet jums reikia padaryti, kad daug. Išskleidžiamajame pasirinkimo kodą turi dirbti jau šiame etape ir jis neturi nieko bendra su PHP. Tada jums imtis pull-down list, ir ją paversti PHP, galbūt naudojant echo parašyti HTML. Jūs vis dar turite pavyzdinius duomenis, tačiau jūs, pradeda iš anksto apdoroti. Paleiskite ją ir patikrinkite html jums išeiti identiškas ankstesniame žingsnyje. Jūs turite savo MySQL duomenų bazė. Parašyk PHP ją atidaryti ir (jei norite), kad jį uždaryti. Patikrinkite Nėra kaita ir HTML nėra paveikta. Galiausiai, pakeisti sunkiai koduojami bitai echo'd HTML į lauko reikšmes iš SQL skaityti bazėje. Tai nedidelis Twist kuris leidžia serverio numato lanksčias duomenų vietoj kietos kodas bazės, tai tik, kad šiek tiek pakeisti, kuri suteikia jūsų funkcija. Kokia dalis yra jums nesuprantamos dėl? Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Aš žinau, beveik nieko apie PHP. Man reikia kodo kad bus nuorodą į mano stalo ir leis man pasirinkti tam tikrose srityse? |
|
| |||
| |||
| Jūs jau turite duomenų bazės lentelę tada? Ar turite kokių nors HTML pridėti PHP Dar neužsiregistravote? |
|
| |||
| |||
| <! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns = "http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title> Redaguoti elementą </ title> <? $ username = "root"; $ password = ""; $ database = "kavinė"; $ dbLink = mysql_connect (localhost, $ username, $ passwor d); $ QueryPointer = mysql_query ( "naudokite $ bazėje", $ dbLink); if (isset ($ _REQUEST [itemdescription])) ( $ sql = "update daiktų rinkinys itemdescription ='".$_ prašymu [itemdescription ]."',"; $ sql = $ sql. "quantityinstock =".$_ prašymu [quantityinstock ].","; $ sql = $ sql. "rounduptotal =".$_ prašymu [rounduptotal ].","; $ sql = $ sql. "batchprice =".$_ prašymu [batchprice ].","; $ sql = $ sql. "suppliername ='".$_ prašymu [suppliername ]."'"; $ sql = $ sql. "kur Itemid =".$_ prašymu [itemid]; mysql_query ($ sql, $ dbLink); mysql_close ($ dbLink); ) ?> <form id="form1" name="form1" method="POST" action="EditItem.php"> <select name="itemid"> <? $ sql = "select Itemid, itemdescription, suppliername iš daiktų mokėti itemdescription"; $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink); / / print ( "<option>". mysql_num_rows ($ QueryPointer )."</ option> "); for ($ x = 0, $ x <mysql_num_rows ($ QueryPointer), $ x + +) ( $ item = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer); if ($ item [ 'Itemid "]==$_ prašymu [itemid]) ( print ( "<option value=".$item["itemid"]." selected>". $ item [ "itemdescription"]. "." $ item [ "suppliername "]."</ option>"); ) kitas ( print ( "<option value=".$item["itemid"].">." $ item [ "itemdescription"]. "." $ item [ "suppliername "]."</ option>"); ) ) ?> </ select> <p align='center'> <input Type="submit" value="Edit item"> </ p> <p> </ form> <? if (isset ($ _REQUEST [itemid])) ( $ sql = "select Itemid, itemdescription, suppliername iš punktas kur Itemid =".$_ prašymu [itemid]; $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink); $ pacientui = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer); print ( "<form id=\"form2\" name=\"form2\" method=\"post\" action=\"EditItem.php\"> <label> Item Description <input type=\"text\" name=\"itemdescription\" value=\"$item[itemdescription]\"/> </ label> <p> <label> Kiekis sandėlyje <input type=\"text\" name=\"quantityinstock\" value=\"$item[quantityinstock]\"/> </ label> </ p> <p> <label> suapvalinti viso <input type=\"text\" name=\"rounduptotal\" value=\"$item[rounduptotal]\" /> </ label> </ p> <p> <label> Serija Kaina <input type=\"text\" name=\"batchprice\" value=\"$item[batchprice]\" /> </ label> </ p> <p> <label> tiekėjo pavadinimą <input type=\"text\" name=\"suppliername\" value=\"$item[suppliername]\" /> </ label> </ p> ) ?> </ form> </ body> </ html> Thats my code bent minutę turiu Itemid ir itemdescription pasirodyti kaip nustatyta sąraše sumažėjo, pasirinkti įrašų iš mano elementų lentelė redaguoti. Be to, kai vartotojas įėjimai į lauką vertę (naujų elementų lentelės pavyzdį), bet jie įtraukti jį į neteisingą formą, kaip turėčiau kurti pranešimų apie klaidas? 'Cause they'd tiesiog negali dirbti ir vartotojas negalėjo žinoti, jos nebuvo įrašytos į lentelę, tiesa? |
|
| |||
| |||
| Be to, kai mano vartotojas nori pateikti, kad norėčiau juos būtų galima įrašyti kiekį ir formą, ir pamatysite bendrą kainą padauginus batchprice (items lentele) pagal užsakomas kiekis .. Iš MS Access, SQL, būtų kažkas panašaus: PASIRINKITE items.ItemID, items.BatchPrice, orderitem.QuantityOrdered [BatchPrice] * [QuantityOrdered] AS TotalPrice IŠ ordersplaced, klausimai INNER JOIN orderitem APIE items.ItemID = orderitem.ItemID; bet kaip man tai padaryti PHP / My SQL? |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jūs nematote html medienos PHP medžiai metu, o tai kodėl aš pradėjau su šia apžvalga. Jeigu tu sėdi kaip ne naršyklės Peržiūrėti Šaltinis šiame puslapyje klientas, tiesiog paspaudus generuoja html, ten yra daug trūksta. There's no / galvos, kūno, tai skeleto ir jas išspręsti iki po you've got Php darbo yra daug sunkiau, nei gauti jos tiesiai prieš jus kodas PHP. Jūsų Sąraše turi būti darbo html Sąraše kiek kliento atitinkamos, tthat ką savo naršyklę, bus suteikta, jo naršyklės nesiruošia rodyti visus Itemid PHP ar itemdescription PHP tiesiog ji ketina rodyti vertę html nustatymas. Jūs ūkyje šešių Juggling kamuoliukus į ranką ir bando mesti juos visus į orą iš karto, o ne pirmą, antrą, trečią, ketvirtą. Yra du būdai, duomenų tikrinimo ir galite kodas tik vienas iš jų arba galite kodas abu. Dviejų etapų būdas yra javascript, patvirtinti kiekvieno lauko sintaksė pagal kliento kompiuteryje ir atsisako pateikti formą serveryje kol jis švarus. Būtent iš "Oh, adresas-1 turi būti nuo 3 iki 24 simbolių ilgio ir tai privaloma, prašome pabandyti dar kartą" Ekrano kruopštų rūšiuoti. Antra puslapyje forma-1 skambučius puslapyje-X, kuri įteisina ką nors ne visi - sintaksė ir duomenų paieška ". Jis gali pasakyti: "Aš neturiu kad zip kodą į savo pašto kodą failas" pvz. Jei ji nustato klaidą ji siunčia atgal Page-1 pataisyti, jei visi į POST laukai buvo švarūs tada ji perduoda visą POST puslapyje-2 Kitas etapas šiame procese. Kai puslapyje-X buvo patvirtintas visose srityse, bet tada puslapyje-X arba puslapio-2 gali daryti bet kokius duomenų, kad puslapyje-1 buvo raginama. Mano nuomonė yra ta, kad nuo tada, kai dažniausiai reikia turėti duomenų bazę, kruopštų kai kuriose srityse galbūt taip pat tik vieną Įteisinimo mechanizmas ir nevargti su "JavaScript" at all. Naudoti JavaScript priežasties taip pat sumažinti serverio apkrovą. Jei dauguma Page-1 ekranus gauti atmetamas pirmą kartą, apvalios tada taip, javascript, gali tai padaryti. Jis vis dar toliau investuoti laiko ir pastangų, rašant sistema. What I'd do, jei aš jums, yra gauti ekrane html darbo, kuri apima šio nustatantis mechanizmas lašas norite. Jokios PHP, tiesiog manekenas darbo ekraną, kad eina w3 html validator. Jūs negavote, kad ir jis nebus lengva gauti, kai jūs vienas kelyje PHP taip pat. Tada, žinoma, darbo išplečiamojo sistema, galite keisti vertybių tie iš jūsų duomenų bazę - kad šiek tiek yra vienoje eilutėje, nepriklausomai nuo to, kaip sudėtinga baigiasi ieškote. Tai vienos eilutės pakeisti darbo sistema, tai paprasta patikrinti ir know you've got veikia. Ar turite šį terminą? Ar kolegijoje projektas - atrodo šiek tiek ambicingas, jei ji yra, ir jei tikrai nori eiti kiek pridėti duomenų įteisinimo mechanizmas. Ar jūs bandymai į savo kompiuterį ar turite serverį kur nors? Jei turite vieną, tai internete, ar tai dėl jūsų LAN? |
|
| |||
| |||
| Taip jis koledžo užsiėmimuose. Kokia jūsų paaiškino atrodo tikrai sudėtinga man, ir nieko panašaus, ką mes buvo "išmokė" daryti (mokytoja sucks). Terminas yra šalia Antradienis, aš tiesiog nuolat prašydami bet visi sako, kad, kur aš esu ne tai "kelia nerimą", ir jis trunka amžinai sutvarkyti 1 problema kai aš tonų. Jei tik mes galime naudoti MS Access. |
|
| |||
| |||
| Kaip jums bandymai ką rašyti? Zastosowałeś serverį savo kompiuteryje, ar esate išleisti savo kodą į kitą kompiuterį, kad galėtumėte naršyti? Bet kuriuo atveju, kai jūs eikite į puslapį, kuriame yra kodas you've shown me "," View Source ". Kopijuoti kad siekiant šioje temoje ir mes matome, kad ji neturi į ją php, ir toli gražu ne tiek daug eilučių. PHP buvo sunaudota serverio anksto procesorius iki serverį jums atsiuntė puslapyje. PHP sukūrė eilučių HTML. Dabar, jeigu jūs negavote meniu stalo. Jeigu rašote vieną tiesiog html, tuomet jūs žinote, galėsite pamatyti jį į naršyklę. Jūs galėsite išbandyti ir patikrinti, kad ji tikrai lašai žemyn ir, kad ji atrodo gera. Manau, kad jums reikia padaryti, kad pirma. When you've done it, naršyti puslapis išjungti serverį ir vaizdas šaltinio ir kopijuoti / įklijuoti jį čia vėl Taigi matome skirtumą. Žr jeigu jūs galite gauti Peržiūrėti šaltinį versija bus švarus HTML, pereina validator ne http://validator.w3.org/ (galite patikrinti, kad suteikiant http://validator.w3.org/ interneto adresą savo puslapį, jei turite interneto adresą, arba įklijuokite kad Peržiūrėti šaltinio kodą į validator tiesiogiai). Jei mes gauname švarų html tada gausite kitą ženklą ant kursinių tikiuosi. Tada mes galime padaryti meniu lentelę iš PHP, o ne HTML, iš duomenų bazės, ir Jums atsivers daugiau ženklų dar darant prielaidą, kad mokytojai gali stebėti, ką padarei. Toliau kalbėti, tikiuosi mes sugebėsime rasti tinkamus žodžius ir ilgainiui. |
|
| |||
| |||
| Naudodami Dreamweaver 8, xampplite localhost ir matyti puslapius, negali Žiūrėti kodą 'cause theres su klaida kode ir jokių HTML idėja. |