![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kā es varu to izdarīt: ) izvēlēties no saraksta vienumu b) izvēlēties divās jomās, lai rediģētu secībā (piemēram) Vai kāds arī paskaidrot, kodu man lūdzu. Appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir toņu par pārskatu līmenī, es neesmu pārliecināts, vai tas, kas jums vajadzīgs vai nav, jūs esat ne teica kāda pieredze jums ir ar html vai php. Vai tas ir tas, ko jūs vēlaties no tā, vai sniedz āķis, mēs varam paplašināt tālāk.
Jūs lietojat PHP tīmekļa servera. Servera ir iepriekšējas apstrādes ar savu php kodu let kodu būvēt html sadaļas nosūtīt klientam sniedz kā daļu no pilnīga html dokumentu. Vai tas ir taisnība līdz šim? Tā, kādi jums ir jums izlemt, kas html gatavojas teikt. Rakstīt lelle html dokumentu, kas izskatās tieši tā, kā jūs vēlaties, lai jūsu gala dokumenta izskatu. Tas būs nolaižamo sarakstu, tajā cita starpā, un jums ir rakstisks lelle posteņus tā, lai tā izskatās labi. Tad jūs pilnīgi pārbaudītu savu HTML, lai tas ir perfekts. Tas nenāk no datu bāzes, tās tikai izskatās labi, bet jums to darīt daudz. Pull-down izvēles kodu vajadzētu strādāt jau šajā posmā, un tam nav nekāda sakara ar php. Tad esat lietojis nolaižamajā sarakstā un pārvērst to php, iespējams, izmantojot atbalss rakstīt HTML. Jums vēl ir parauga datus, bet jūs, sākot ar iepriekš apstrādāt. Palaist to un pārbaudiet html jums noteikti ir identisks ar iepriekšējo soli. Jums ir Jūsu MySQL datu bāze. Rakstīt PHP, lai to atvērtu, un (ja vēlaties), lai to aizvērtu. Pārbaude nav nekādas pārmaiņas un html nav ietekmēta. Visbeidzot, mainīt iekodēts biti echo'd HTML lauka vērtības no SQL nolasīt no datubāzes. Tas ir neliels twist kas ļauj servera nodrošināt elastīgu datus no datu bāzes, nevis no cietā kodu, tas ir tikai, ka maz izmaiņas, kas sniedz savu funkcionalitāti. Daļu, kuru jūs uzlīmējis? Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Es zinu diezgan daudz neko par php. Man ir kods, kas aizvedīs uz mana galda un ļauj man izvēlēties dažus laukus? |
|
| |||
| |||
| Jums jau ir datubāzes tabula pēc tam? Vai jums ir kādas html pievienot php, lai vēl? |
|
| |||
| |||
| <! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns = "http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title> Rediģēt vienumu </ title> <? $ username = "root"; $ password = ""; $ database = "kafejnīca"; $ dbLink = mysql_connect (localhost, $ username, $ passwor d); $ QueryPointer = mysql_query ( "Use $ database", $ dbLink); if (isset ($ _REQUEST [itemdescription])) ( $ sql = "update punktiem, kas itemdescription ='".$_ REQUEST [itemdescription ]."',"; $ sql = $ sql ". quantityinstock =".$_ REQUEST [quantityinstock ].","; $ sql = $ sql ". rounduptotal =".$_ REQUEST [rounduptotal ].","; $ sql = $ sql ". batchprice =".$_ REQUEST [batchprice ].","; $ sql = $ sql ". suppliername ='".$_ REQUEST [suppliername ]."'"; $ sql = $ sql. "ja itemid =".$_ REQUEST [itemid]; mysql_query ($ sql, $ dbLink); mysql_close ($ dbLink); ) ?> <form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php"> <izvēlieties name="itemid"> <? $ sql = "SELECT itemid, itemdescription, suppliername no jautājumiem, lai ar itemdescription"; $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink); / / print ( "<option>". mysql_num_rows ($ QueryPointer )."</ option> "); for ($ x = 0; $ x <mysql_num_rows ($ QueryPointer); $ x + +) ( $ item = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer); if ($ postenis [ "itemid "]==$_ REQUEST [itemid]) ( print ( "<option value=".$item["itemid"]." selected>." $ postenis [ "itemdescription"]. "." $ postenis [ "suppliername "]."</ option>"); ) citādi ( print ( "<option value=".$item["itemid"].">." $ postenis [ "itemdescription"]. "." $ postenis [ "suppliername "]."</ option>"); ) ) ?> </ select> <p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> </ form> <? if (isset ($ _REQUEST [itemid])) ( $ sql = "SELECT itemid, itemdescription, suppliername no posteņa, kur itemid =".$_ REQUEST [itemid]; $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink); $ pacientam = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer); print ( "<form id=\"form2\" name=\"form2\" method=\"post\" action=\"EditItem.php\"> <label> Item Description <input type=\"text\" name=\"itemdescription\" value=\"$item[itemdescription]\"/> </ label> <p> <label> Daudzums In Stock <input type=\"text\" name=\"quantityinstock\" value=\"$item[quantityinstock]\"/> </ label> </ p> <p> <label> Round Up Total <input type=\"text\" name=\"rounduptotal\" value=\"$item[rounduptotal]\" /> </ label> </ p> <p> <label> Sērija Cena <input type=\"text\" name=\"batchprice\" value=\"$item[batchprice]\" /> </ label> </ p> <p> <label> Piegādātāja vārds <input type=\"text\" name=\"suppliername\" value=\"$item[suppliername]\" /> </ label> </ p> ) ?> </ form> </ body> </ html> Tas ir mans kods minūtē, i need itemid un itemdescription redzēt kā nolaižamo sarakstu, lai izvēlētos ierakstu no mana preces tabulu rediģētu. Turklāt, kad lietotājs izejvielu vērtība no lauka (ar jauniem punktiem tabulā, piemēram), bet tie ievadiet to nepareizā formā, kā tas man būtu radīt kļūdas ziņojumi? 'Cause viņi vēlētos vienkārši nestrādā un lietotājs nav zināms, tās nebija stājies tabulu, vai ne? |
|
| |||
| |||
| Arī tad, ja mana lietotājs vēlas vietu, lai es gribētu tos var ievadīt daudzumā un formā, lai atvērtu kopējo cenu reizinot batchprice (posteņi tabula) ar pasūtītais daudzums .. MS Access SQL būtu kaut ko līdzīgu: SELECT items.ItemID, items.BatchPrice, orderitem.QuantityOrdered [BatchPrice] * [QuantityOrdered] AS TotalPrice NO ordersplaced, posteņi INNER JOIN orderitem ON items.ItemID = orderitem.ItemID; Bet kā man to php / my sql? |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jūs nevarat redzēt html koksnes php kokiem uz brīdi, tāpēc es sāku ar šo pārskatu. Ja jūs sit, kā klientam, pārlūku un View Source šajā lapā, tikai, lai redzētu radīto html, tur daudz nav. Nav / head, body, tas skeleta un panākt, lai to noteiktu darbības pēc tev php darba ir daudz grūtāk, nekā panākt, lai to labi, pirms jūs kods jebkuru php. Jūsu nolaižamajā sarakstā ir darba html nolaižamā saraksta, cik klientam ir attiecīgā tthat ir tas, ko viņa pārlūks tiks veltīta, viņa pārlūks nav paredzēts apskatīt visus itemid php vai itemdescription php tas ir tikai gatavojas, lai aplūkotu vērtības html vidē. Jūs esat saimniecība sešus žonglē ar bumbām rokā un mēģina iemest tos visus gaisa uzreiz, nevis pirmo, otro, trešo, ceturto. Pastāv divu veidu datu apstiprināšanu un jūs varat vai nu kods tikai viens no viņiem, vai arī varat kods abus. Divpakāpju veids ir javascript apstiprināt sintakse katra lauka par klienta mašīnu un atsakās iesniegt veidlapu serverī, līdz tas ir tīrs. Tas ir sava veida "oh, adrese-1 ir no 3 līdz 24 rakstzīmēm garš, un tas ir obligāts, lūdzu mēģiniet vēlreiz" ekrāns pārbaude. Otrais ir veidlapu page-1 zvani page-X, kas apstiprina anything at all - sintakse vai datu bāzē lookups. Tā varētu teikt: "Man nav, ka pasta kodu uz manu pasta indeksu failu" for example. Ja tā atklāj kļūdu, tas sūta atpakaļ page-1 korekcijai, ja visi laukus POST bija tīras, tad tā nosūta visu pastu uz lapu, 2 nākamā posma procesā. Kad page-X ir apstiprinājis visus laukus, tad vai nu lapa-X vai lapas-2 var darīt atjaunināt datu bāzi, kas page-1 bija aicinājums. Mans paša viedoklis ir, ka tā jums galvenokārt ir jābūt datu bāze pārbaudi dažus laukus var arī vienkārši ir viens atzīšanas mehānisms un netērēt laiku ar javascript vispār. Lietošanas iemesls javascript, kā arī ir samazināt slodzi uz servera. Ja lielākā daļa page-1 ekrāni iegūt noraidīja pirmo reizi kārtā, tad jā, tad javascript nevar darīt. Tas joprojām turpināt ieguldīt laiku un pūles, rakstot sistēmu. Ko man darīt, ja es būtu jums ir iegūt ekrāna html darbu, kas ietverta šī nolaižamo mehānismu vēlaties. Ne php nemaz, tikai fiktīvu darba ekrānu, kas iet w3 html validators. Jums nav ieguvuši, ka un tas nebūs viegli nokļūt vienam, ja jums ir php kā labi. Tad, ar zināmu darba nolaižamā sistēma, var mainīt vērtības, tiem, no datu bāzes - tas mazliet ir viena līnija neatkarīgi no tā, cik sarežģīts tas nonāks meklē. Tas ir vienu līniju maiņu darba sistēma, lai tā ir viegli pārbaudīt un zināt, tev darbojas pareizi. Vai jums ir termiņš šajā? Tas koledža projekts - šķiet mazliet ambicioza, ja tā ir, un ja jūs tiešām vēlaties iet cik pievienojot datu validācijas mehānismu. Vai jūs eksperimentus ar savu datoru vai jums ir servera kaut kur? Ja jums tāds ir, tas ir uz interneta vai arī tas ir jūsu LAN? |
|
| |||
| |||
| Jā tas ir koledžas kursi. Ko jūs esat paskaidroja, šķiet tiešām sarežģīti man un neko patīk tas, ko mēs esam "māca", lai do (skolotāja sucks). Termiņš ir nākamā otrdiena, es vēlētos turpināt pieprasīt viņa taču viss, ko viņš saka, ir tā, kur es esmu pie ir "bažas", un viņš uzņemas uz visiem laikiem atrisināt 1 problēma, kad man ir tonnām. Ja tikai mēs varētu izmantot MS Access. |
|
| |||
| |||
| How are you testēšana, ko jūs rakstāt? Vai jūs varēsiet ievietot servera uz jūsu datoru, vai jūs nodot savu kodu uz cita datora, lai pārlūkotu? Katrā ziņā, kad jūs atrodiet lapu, kas ir kods, kuru jūs esat man rādījusi, Skatīt Avots. Kopiju, uz šo pavedienu, un mēs redzam, ka tā nav php tajā, un ne tuvu tik daudz līnijas. Php tika izlietotas servera iepriekš pārstrādātājam pirms tīmekļa serveri nosūta jūsu lapu. Php ir izveidojusi līnijas html. Tagad, ja jūs neesat ieguvuši nolaižamā galda. Ja jūs rakstāt viens no tikai html, tad jūs zināt, jūs varēsiet redzēt to pārlūkprogrammā. Jums būs iespēja to izmēģināt un pārbaudīt, ka tā patiešām pilieni uz leju un, ka tas izskatās labi. Es domāju, ka jums tas ir jādara vispirms. Kad esat to darījušas, pārlūkot lapa pie servera un View Source un copy / paste šeit atkal, lai mēs redzam atšķirības. Redzētu, vai jūs varat saņemt View Source versiju, lai ir tīrs html, kas iet validator pie http://validator.w3.org/ (jums jāpārbauda, sniedzot http://validator.w3.org/ Web adrese jūsu lapā, ja jums ir interneta adresi, vai ielīmēt ka Skatīt avotu kodu validators tieši). Ja mēs tīru html, tad jums citu zīmi kursi Es ceru. Tad mēs varam padarīt-nolaižamā galda nāk no php nevis html, no datu bāzes, un jūs saņemsiet vairāk zīmēm tomēr pieņemot, ka skolotājs var sekot, ko jūs esat darīts. Keep runājot, es ceru, mēs jums izdodas atrast pareizos vārdus galu galā. |
|
| |||
| |||
| Izmantojot Dreamweaver 8, xampplite un localhost apskatīt lapas, nevar apskatīt avots "izraisīt theres kļūdu ar kodu un ne jausmas par HTML. |