az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

PHP MySQL, bu tabloda MySQL alanları alır listesinden bir düşüş oluşturarak

Reply

Konu Araçları
Old 31 Mart 2008, 12:47
Üye Grubu

Default PHP MySQL, bu tabloda MySQL alanları alır listesinden bir düşüş oluşturarak

Nasıl bu do:
öğelerin listesini bir) seçerek
b) bir karar (örneğin) düzenlemek için iki alanları seçerek
Birisi de bana kodu açıklamak mısınız lütfen.
Takdir.
Old 31 Mart 2008, 13:28
Bağış Grubu

Default PHP MySQL, bu tabloda MySQL alanları alır listesinden bir düşüş oluşturarak

Bu genel bir düzeyde, emin değilim olup olmadığını veya ne değildir's perdeli ise, değil ne html veya php ile sahip deneyimi söyledi ettik. Olup olmadığını veya ne değildir isterseniz bunu daha ileriye genişletmek bir kanca sağlar.

Bir web olarak PHP kullanıyorsanız. Sanaldoku önceden-Kodunuzdaki istemciye bir HTML belgesinin parçası olarak göndermek için HTML bölümleri inşa izin için PHP kodu işleme. Bu doğru mu şimdiye kadar?

Peki, sen ne html ne oluyor karar olduğunu. Tam olarak bakmak son belge istediğim gibi görünüyor aptal Html belge yazın. Bir açılan diğer arasına listesi olacak ve bu onu doğru bakmak için kukla öğeler yazılı olacaktır.

Böylece mükemmel Sonra tamamen Html test edin. Bu bir veritabanı kendisinden değil, sadece iyi görünüyor ama bu kadar yapmak zorunda. Açılan seçim kodunu lâzım zaten bu aşamada iş ve php ile ilgisi yok.

O zaman çekin almak listesinden ve PHP dönüştürün, muhtemelen html yazmak için yankı kullanarak. Hala örnek veri var ama pre-islemek başlıyoruz. Çalıştır'ı ve html konusunda önceki adım aynıdır almak kontrol edin.

Bunun için MySQL veritabanı var. Ve açmak için (varsa) bu yakın istediğiniz bazı PHP yazın. Check orada html etkilenmiyorsanız's değişiklik ve.

Son olarak, alan değerleri bir SQL kimden echo'd HTML sabit kodlu bit değiştirmek veritabanının okuyun. İşte bu da sunucunun sabit kod yerine veritabanından esnek veri sağlar sağlar küçük büküm, sadece bu durum işlevselliğini sağlar, küçük değişikliklerle's.

Hangi parçası üzerinde takılıp kalırlar?

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1 Nisan 2008, 12:20
Üye Grubu

Ben PHP hakkında çok fazla şey biliyorum.
Benim masa bağlantı ve bana bazı alanlar seçmek için etkinleştirmek kodu gerekir?
Old 1 Nisan 2008, 12:27
Bağış Grubu

Zaten daha sonra bir veritabanı tablo var mı?

Size henüz PHP eklemek için bazı HTML var mı?
Old 2 Nisan 2008, 04:12
Üye Grubu

<! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<, html xmlns = "http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title> Öğe Düzenle </ title>
<?
$ username = "root";
$ password = "";
$ database = "kafe";
$ dbLink = (yerel, mysql_connect $ username, $ d passwor);
$ QueryPointer = mysql_query ( "USE $ veritabanı", $ dbLink);
if (isset ($ _REQUEST [itemdescription]))
(
$ = "öğeleri itemdescription ayarlamak güncelleme SQL ='".$_ REQUEST [itemdescription ]."',";
$ sql = $ sql. quantityinstock =".$_ REQUEST [quantityinstock ].",";
$ sql = $ sql. rounduptotal =".$_ REQUEST [rounduptotal ].",";
$ sql = $ sql. batchprice =".$_ REQUEST [batchprice ].",";
$ sql = $ sql. suppliername ='".$_ REQUEST [suppliername ]."'";
$ sql = $ sql. "nerede ItemID =".$_ REQUEST [ItemID];
mysql_query ($ sql, $ dbLink);
mysql_close ($ dbLink);
)
?>
id="form1" name="form1" method="post" <form action="EditItem.php">
<select name="itemid">
<?
$ = ", itemdescription öğeler kimden suppliername ItemID" itemdescription tarafindan seçin SQL;
$ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink);
/ / ( "<option>". mysql_num_rows ($ QueryPointer )."</ option> ") baskı;
($ x = 0; $ x <mysql_num_rows ($ QueryPointer); $ x + +)
(
$ item = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer);
(eğer $ item [ "ItemID "]==$_ REQUEST [ItemID])
(
baskı ( "<option value=".$item["itemid"]." selected>". $ item [ "itemdescription"]. "". $ item [ "suppliername "]."</ option>");
)
başka
(
baskı ( "<option value=".$item["itemid"].">". $ item [ "itemdescription"]. "". $ item [ "suppliername "]."</ option>");
)
)
?>
</ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p>
</ form>
<?
if (isset ($ _REQUEST [ItemID]))
(
$ = ", itemdescription, öğe ItemID kimden suppliername ItemID =".$_ REQUEST [ItemID] seçmek SQL;
$ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink);
$ hasta = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer);
Yazıcı ( "id=\"form2\" name=\"form2\" method=\"post\" <form action=\"EditItem.php\">
<label> Öğe Açıklama
<input type=\"text\" name=\"itemdescription\" value=\"$item[itemdescription]\"/>
</ etiket>
<p>
<label> Miktar stok
<input type=\"text\" name=\"quantityinstock\" value=\"$item[quantityinstock]\"/>
</ etiket>
</ p>
<p>
<label> Yuvarlak kadar Toplam
<input type=\"text\" name=\"rounduptotal\" value=\"$item[rounduptotal]\" />
</ etiket>
</ p>
<p>
<label> Toplu Fiyat
<input type=\"text\" name=\"batchprice\" value=\"$item[batchprice]\" />
</ etiket>
</ p>
<p>
<label> Tedarikçi Adı
<input type=\"text\" name=\"suppliername\" value=\"$item[suppliername]\" />
</ etiket>
</ p>
)
?>
</ form>
</ body>
</ html>

Bu dakika at kodu, i gerek ItemID ve itemdescription listesinden bir damla gibi, benim öğeleri tablo düzenlemek için bir kayıt seçmek için görünmesi.
Ayrıca, bir alana bir kullanıcı girişleri bir değer örneğin yeni bir öğe tablosu (de) ama yanlış formu nasıl hata mesajları yaratacak girmek? Çünkü onlar ediyorum sadece çalışmıyor ve kullanıcı bu tabloya, doğru girildi hiç bilmiyor ki?
Old 2 Nisan 2008, 04:25
Üye Grubu

Ayrıca, Kullanıcı Ben giriş için bir miktar ve formu batchprice (öğeleri tablo çarpılarak) bu miktarı ile toplam fiyat açmak edebilmek için bunları istiyorum sipariş istiyor .. sıralı
MS Access SQL gibi bir şey olur:

SELECT, orderitem.QuantityOrdered, items.BatchPrice [items.ItemID BatchPrice] [QuantityOrdered] A.Ş. TotalPrice
FROM ordersplaced öğeler İÇ orderitem items.ItemID = orderitem.ItemID üye;

ama nasıl PHP Bu do / My SQL?
Old 2 Nisan 2008, 06:17
Bağış Grubu

Seni şu anda bu nedenle bu genel bakış ile başlar PHP ağaçlar için html Ağaç göremiyorum düşünüyorum. Eğer o sayfadaki tarayıcı ve Kaynağı Görüntüle bulunan müşteri, sadece üretilen Html görmek gibi oturup, bir sürü eksik. There is no's / baş, gövde, bu iskelet ve bu sabit elde sonra PHP çalışma var çok zor bunu almak daha doğru bir PHP kodu önce.

Onun tarayıcı sadece bir değeri görmek için gitmiş herhangi bir ItemID PHP veya itemdescription PHP görmek için gidiyorsun değil listesinden için açılan listesi kadarıyla müşterinin ilgili, tthat kendi tarayıcı ne verilecektir's aşağı çalışan bir HTML düşmesi gerekiyor bir html ayarı. Elindeki altı juggling top tutarak ettiğiniz ve tüm havada bir kez yerine, ikinci, üçüncü, dördüncü ilk onları atmak için çalışıyorum.

Bilgilerin doğrulamanın iki yolu ve ya sadece biri kodu veya her iki kod olabilir.

İki aşamalı şekilde JavaScript istemci makinede her alanda söz dizimini doğrulamak ve sunucu için formu göndermek için çöp kadar temiz olduğunu. Bu "oh, adres sıralama-1 3 ve 24 arası karakter uzunluğunda olmalıdır ve bu mecburidir, tekrar" ekranı inceleme deneyin. İkinci sayfada formu-1 arama sayfası X tümü - sözdizimi veya veritabanı at aramalarını şey olduğunu doğrular. Bu "Ben örnek benim posta kodu dosyası" üzerinde posta kodu yok diyebilirsiniz. Eğer tekrar düzeltme için sayfa-1 gönderen bir hata varsa POST tüm alanları sonra sayfa için ileriye tüm POST-2 sürecin bir sonraki aşaması için temiz olduğunu bulur. Bir kere daha sonra da sayfa sayfa-X veya sayfa-2 herhangi bir veritabanının güncellenmesi bu sayfa-1 için aradım yapabilirim tüm alanları doğrulanmadı-X vardır. Benim kendi görüşüm bu beri çok veritabanı bazı alanları size de sadece ve bir doğrulama mekanizması olabilir hiç javascript'in ile bother inceleme sahip olmanız gerekmektedir. JavaScript kullanarak sebebi de sunucu üzerindeki yükü azaltmak için. Eğer en sayfa-1 ekranlarından sonra evet ilk seferde reddetti almak, javascript yapabilirim. Yine de zaman ve emek bir başka yatırım zaman sistem yazılı's.

, Sana, olan bir ekran vardı Ne yapmam ediyorum Html hangi mekanizma aşağı istediğiniz bu düşüş içerir çalışıyor. Hiç php, sadece aptal bu W3 Html validator geçerek ekran çalışıyor. Siz var olmayan ve bir elde etmek için zaman ve şekilde PHP olması kolay olmayacak.

Daha sonra, mevcut sistem bir bilinen çalışma açılır, size olanlar için veritabanından değerleri değiştirebilirsiniz - Bu biraz tek bir satır bakılmaksızın nasıl aramakla biter karmaşık. Bu testi ve basit düzgün çalışan var öğrenmek için bir tek satır değiştirmek çalışan bir sistem için.

Bunun için bir süre var mı? Bir üniversite projesi var mı - biraz iddialı görünüyor eğer ve eğer gerçekten kadar bir veri doğrulama mekanizması ekleyerek gitmek istiyorum.

Kendi bilgisayarınızda test veya bir sunucu var mı? Eğer, biri ise, İnternet üzerinde veya LAN'ınızdaki nedir?
Old 2 Nisan 2008, 12:36
Üye Grubu

Evet bu kolej kurs.
Ne açıkladım benim için karmaşık görünüyor ve 'ne oldum' berbat) (öğretmenlik yapmak gibi bir şey öğretti. Son sonraki Salı, sadece onu soruyorum ama devam ediyorum tüm diyor ki nerede at yaşıyorum 'endişe' ve sonsuza dek ne zaman i TON var 1 sorun çözülmek için gereken olmasıdır.
Keşke MS Access kullanabilirsiniz.
Old 2 Nisan 2008, 12:53
Bağış Grubu

Nasıl ne yazmak test ediyoruz? Kendi bilgisayarınızda veya web koymak farklı bir bilgisayarda göz atmak kodunuzu koyarak olduğunu mu?

Her iki yolla, size, Kaynağı Görüntüle bana gösterilen olduğunuz kodu olan sayfaya göz atın.

Anlaşıldı bunun, ve yere kadar satır olarak yanında bu hiç PHP vardır görürsünüz bu iplik ve.

PHP, sunucunun öncesi kadar kullanılmaya başlanmıştır işlemcili sanaldoku önce sayfanın gönderdi. PHP, html satırları yaratmıştır.

Şimdi, bugüne kadar değil bir damla masa aşağı var. Eğer, sadece size tarayıcı olarak görebilirsiniz biliyorum html ile bir yazın. Bunu test etmek ve bu gerçekten ve aşağı düşerse bu iyi görünüyor kontrol edebileceksiniz. Bunu ilk olarak yapmanız gereken düşünüyorum. Ne zaman, web ve Görünüm Kaynak ve kopyalamak kapatma sayfasını taramak / burada tekrar bu nedenle fark görmek yapıştırın bunu yaptık. Eğer bu validator geçerek Html temiz olması için Görünüm Kaynak sürüm alabilirsiniz http://validator.w3.org/ (siz kontrol edin vererek http://validator.w3.org/ sayfanızın web adresini eğer bunun için bir web adresi veya yapıştırmak var bu validator doğrudan Görüntüle kaynak kodu).

Eğer benim beklediğiniz kurs başka bir işareti elde temiz Html almak. Sonra Html yerine PHP gelen, veritabanından açılan tablo aşağı yapabilir ve daha işaretleri hala ne yaptık takip edebilirsiniz öğretmen varsayarak elde edersiniz.

Konuşmaya devam et, ben de doğru kelimeleri bulmak için daha idare edeceğiz bekliyoruz.
Old 2 Nisan 2008, 13:24
Üye Grubu

Dreamweaver 8, xampplite ve yerel sayfaları görüntülemek için, kaynak 'neden görüntüleyemezsiniz kullanma kodu ile bir hata ve HTML konusunda hiç bir fikrim Theres.
Reply

Register

Bookmarks