менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

PHP MySQL, створення випадаючого списку, який приймає поля з таблиці в MySQL

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 березня 2008, 12:47
Член групи

Default PHP MySQL, створення випадаючого списку, який приймає поля з таблиці в MySQL

Як я роблю це для:
а) Вибір зі списку пунктів
б) вибір два поля для редагування замовлення (для прикладу)
Чи може хтось пояснити і код мені, будь ласка.
Оцінив.
Old 31 березня 2008, 13:28
Донор групи

Default PHP MySQL, створення випадаючого списку, який приймає поля з таблиці в MySQL

Це станом на огляд рівня, я не впевнений, що це те, що вам потрібно чи ні, ви не сказали, що у вас є досвід з HTML або PHP. Будь те, що ви хочете або не забезпечує гачок можна розширити.

Ви використовуєте PHP в веб-сервер. Веб-сервер є попередньої обробки ваших PHP-код, щоб Ваш код HTML побудувати розділи відправити клієнтові як частину повного HTML документа. Чи вірно це до сих пір?

Отже, що ви робите ви вирішите, що HTML не скаже. Створити фіктивні HTML документа, який виглядає в точності так, як ви хочете, щоб ваш остаточний документ подивитися. Вона буде мати список, що випадає в ньому серед іншого, і ви будете мати письмове манекен пунктів у неї, щоб вона виглядала права.

Тоді ви повністю протестувати HTML так що досконалими. Вона не приходить з бази даних, він просто виглядає добре, але у вас є для цього багато. Випадаючий вибір кодів повинен працювати вже на цій стадії і не має нічого спільного з PHP.

Тоді ви берете в випадаючому списку і перетворити його на PHP, можливо, з використанням луна писати HTML. У вас ще є вибіркові дані, але ви починаєте попередньо обробити. Запустіть його і перевірте HTML ви виходите ідентичний попередньому кроці.

У вас є база даних MySQL. Напишіть на PHP, щоб відкрити його і (якщо хочете), щоб закрити його. Перевірте нема переміни HTML не порушені.

І нарешті, змінити жорстко біти echo'd HTML в полі значень з SQL читати бази даних. Це малий поворот який дозволяє серверу забезпечити гнучку дані з бази даних замість жорсткого кодом, це просто мало, що зміни, які надає ваш функціональність.

Частина яких ви застрягли на?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1 квітня 2008, 12:20
Член групи

Я знаю майже нічого про PHP.
Мені потрібно код, який буде посилання на мій стіл і дозволити мені вибрати певні поля?
Old 1 квітня 2008, 12:27
Донор групи

У вас вже є база даних таблиці тоді?

У вас є якийсь HTML, щоб додати ще до PHP?
Old 2 квітня 2008, 04:12
Член групи

<! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<HTML XMLNS = "http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title> Редагувати елемент </ TITLE>
<?
Ім'я користувача $ = "Root";
$ Password = "";
$ DATABASE = "Кафе";
$ DbLink = mysql_connect (локального хоста, ім'я користувача $, $ passwor D);
$ QueryPointer = mysql_query ( "USE $ базу даних", $ dbLink);
якщо (Ісеть ($ _REQUEST [itemdescription]))
(
$ SQL = "Оновити набір пунктів itemdescription ='".$_ REQUEST [itemdescription ]."',";
$ SQL = $ SQL ". Quantityinstock =".$_ REQUEST [quantityinstock ].",";
$ SQL = $ SQL ". Rounduptotal =".$_ REQUEST [rounduptotal ].",";
$ SQL = $ SQL ". Batchprice =".$_ REQUEST [batchprice ].",";
$ SQL = $ SQL ". Suppliername ='".$_ REQUEST [suppliername ]."'";
$ SQL = $ SQL. "Де Itemid =".$_ REQUEST [Itemid];
mysql_query ($ SQL, $ dbLink);
mysql_close ($ dbLink);
)
?>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<select name="itemid">
<?
$ SQL = "SELECT Itemid, itemdescription, suppliername з пунктів порядок itemdescription";
$ QueryPointer = mysql_query ($ SQL, $ dbLink);
/ / Print ( "<option>". Mysql_num_rows ($ QueryPointer )."</ опцію> ");
для ($ X = 0; $ X <mysql_num_rows ($ QueryPointer); $ X + +)
(
$ Item = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer);
якщо ($ Item [ "Itemid "]==$_ REQUEST [Itemid])
(
Print ( "<option value=".$item["itemid"]." selected>". $ Item [ "itemdescription"]. "". $ Item [ "suppliername "]."</ опцію>");
)
ще
(
Print ( "<option value=".$item["itemid"].">". $ Item [ "itemdescription"]. "". $ Item [ "suppliername "]."</ опцію>");
)
)
?>
</ SELECT>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ P>
</ FORM>
<?
якщо (Ісеть ($ _REQUEST [Itemid]))
(
$ SQL = "SELECT Itemid, itemdescription, suppliername з пункту, де Itemid =".$_ REQUEST [Itemid];
$ QueryPointer = mysql_query ($ SQL, $ dbLink);
Пацієнт $ = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer);
Print ( "<form id=\"form2\" name=\"form2\" method=\"post\" action=\"EditItem.php\">
<label> Пункт Опис
<input type=\"text\" name=\"itemdescription\" value=\"$item[itemdescription]\"/>
</ Label>
<p>
Кількість в <label> фонду
<input type=\"text\" name=\"quantityinstock\" value=\"$item[quantityinstock]\"/>
</ Label>
</ P>
<p>
<label> Round Up Всього
<input type=\"text\" name=\"rounduptotal\" value=\"$item[rounduptotal]\" />
</ Label>
</ P>
<p>
<label> Пакетна ціна
<input type=\"text\" name=\"batchprice\" value=\"$item[batchprice]\" />
</ Label>
</ P>
<p>
Назва постачальника <label>
<input type=\"text\" name=\"suppliername\" value=\"$item[suppliername]\" />
</ Label>
</ P>
)
?>
</ FORM>
</ Body>
</ Html>

Thats мій код на хвилину, мені потрібно Itemid і itemdescription виступати в якості списку, що випадає, щоб вибрати запис з мого столу елементи для редагування.
Крім того, коли користувач вводить значення в поле (у новій таблиці пунктами, наприклад), але ввійти в неї в неправильній формі як би створювати повідомлення про помилки? Тому що вони б просто не працюють, і користувач не знають, що вони не були внесені в таблицю, правда?
Old 2 квітня 2008, 04:25
Член групи

Крім того, коли користувач хоче розмістити замовлення я б хотів, щоб вони могли ввести кількість і форму, щоб підняти загальну ціну шляхом множення batchprice (пункти таблиці) за кількістю наказав ..
У MS Access SQL б щось на кшталт:

SELECT items.ItemID, items.BatchPrice, orderitem.QuantityOrdered, [BatchPrice] * [QuantityOrdered] AS TotalPrice
З ordersplaced, предмети INNER JOIN OrderItem ПО items.ItemID = orderitem.ItemID;

Але як мені це зробити на PHP / My SQL?
Old 2 квітня 2008, 06:17
Донор групи

Я думаю, ви не можете бачити HTML дров для PHP дерева на даний момент, і саме тому я почав з огляду. Якщо ви сидите як на клієнті браузера та Перегляд HTML-коду на цій сторінці, просто щоб подивитися що генерується HTML, є багато зниклих без вісті. Там немає / голови, тіла, його скелет і отримувати його влаштували після того, як ви отримали робочу PHP набагато важче, ніж отримати її безпосередньо перед будь-яким кодом PHP.

Ваш випадаючому списку має бути робочим HTML списку, що випадає наскільки клієнтів зацікавлених tthat те, що його браузер буде надана, то його браузер не буде бачимо Itemid PHP або PHP itemdescription це просто побачити значення HTML обстановці. Ти проведення шести жонглювання кульками в руках і намагався викинути їх в повітря на один раз замість першого, другого, третього, четвертого.

Там два способи перевірки даних, і ви можете або коду тільки один з них або ви можете як коди.

Двоступінчастий шлях до JavaScript перевірки синтаксису кожного поля на клієнтської машині і відмовляється представити форму на сервер до його чистим. Це свого роду "Ах, адреса-1 має бути від 3 до 24 символів, і це обов'язково, будь ласка, спробуйте ще раз" екран перевірки. Другий форму на сторінці 1-дзвінки сторінці-х, яка перевіряє взагалі нічого - чи бази даних, синтаксис пошуку. Він може сказати "я не маю, що поштовий індекс на мій поштовий індекс файлу", наприклад. Якщо він знаходить помилку, він посилає назад сторінці-1 для корекції, якщо б всі поля на пост були чистими то він направляє всі повідомлення на сторінці-2 на наступний етап у цьому процесі. Після сторінці-х має перевірені всі поля, то або X-сторінці або сторінці-2 може робити будь-яке оновлення бази даних, сторінка 1-кликав. Моя власна думка така, що, оскільки Ви найчастіше мати базу даних перевірки деяких полів можна також тільки один механізм валідації, а не возитися з JavaScript на всіх. Причина для використання JavaScript, а це, щоб знизити навантаження на сервер. Якщо більшість сторінок 1 екранах отримати відхилив час першого туру, то так, JavaScript може це зробити. Це ще додаткові інвестиції багато часу і зусиль при створенні системи.

Що буду робити, якщо я вас, отримаєте екран HTML Working який включає цю випадаючому механізму ви хочете. PHP немає взагалі, тільки манекен робочий екран, який передає w3 HTML Validator. Ви ще не отримали, що й вона не буде легко отримати одне, коли ви маєте на PHP, як добре.

Потім, що працює з системою випадає на місці, ви можете змінити значення, на них з вашої бази даних, - що біти в одному рядку незалежно від того, наскільки складна вона закінчується майбутнє. Це зміни одного рядка в робочу систему так, це просто для перевірки, і знаю, що ви отримали працює правильно.

Чи є у вас термін для цього? Це проект створення коледжу - це здається трохи амбіційним, якщо вона є, і якщо ви дійсно хочете йти так далеко, як додавання механізму перевірки даних.

Ви тестування на свій комп'ютер або у вас є сервер де-небудь? Якщо у вас є, це в інтернеті або це на вашій локальній мережі?
Old 2 квітня 2008, 12:36
Член групи

Так, це коледж курсових робіт.
Що ви пояснили здається, дійсно складний для мене, й не подобається те, що ми були "навчили" робити (учитель смокче). Терміни є наступний вівторок, я б просто просять зберегти його, але все, що він говорить, що, де я перебуваю на є "тривожним" і він бере назавжди розібратися 1 проблемою, коли я тонн.
Якщо б тільки ми могли б використати MS Access.
Old 2 квітня 2008, 12:53
Донор групи

Як ви тестування, що ви пишете? Встановили Чи ви веб-сервер на вашому комп'ютері, або ви покладете ваш код на інший комп'ютер для перегляду?

У будь-якому випадку, коли ви переглядаєте на сторінку, яка має код ви показали мені, Перегляд HTML-коду.

Копія, що в цій темі, і ми побачимо, що вона не має PHP в ньому, і далеко не так багато рядків.

PHP був використаний у попередньо сервера процесора перед веб-сервер послав Вам на цій сторінці. PHP створив лінії HTML.

Тепер, ви до сих пір не отримали розкривного таблиці. Якщо Ви пишете в одній тільки HTML то ви знаєте, ви будете мати можливість побачити її в браузері. Ви зможете випробувати його та перевірити, що вона дійсно падає і що він добре виглядає. Я думаю, що вам потрібно зробити, що в першу чергу. Коли ви зробите це, переглядати сторінки від веб-сервера та Перегляд HTML-коду і копіювати / вставити його тут Отже, ми бачимо різницю. Див якщо ви можете отримати версію Перегляд HTML-коду, щоб бути чистим HTML, яка проходить в валідатор http://validator.w3.org/ (Ви переконаєтеся, що, даючи http://validator.w3.org/ веб-адреса вашої сторінки, якщо у вас є веб-адреса, чи вставки, що переглянути вихідний код на валідатор напряму).

Якщо ми отримаємо чистий HTML то ви отримаєте ще одну карб на курсової я думаю. Тоді ми можемо зробити розкривається таблиці приходять з PHP замість HTML, з бази даних, і ви отримаєте більше знаків, як і раніше припускає, вчитель може стежити, що ви зробили.

Продовжуйте говорити, я сподіваюся, нам вдасться знайти правильні слова в кінці кінців.
Old 2 квітня 2008, 13:24
Член групи

Використання Dreamweaver 8, xampplite і Localhost для перегляду сторінок, не можуть переглядати вихідні причини 'Theres помилку з кодом, і не розумів по HTML.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Налаштування Mysql з Apache GKman Веб дизайн, хостинг & SEO 2 28 липня 2009 00:44
Безкоштовна Windows Desktop MySQL редактор Hybr! D Веб дизайн, хостинг & SEO 2 6 липня 2009 03:59
MySQL та хостинг компанія MySlowQuietLife Веб дизайн, хостинг & SEO 4 22 лютого 2008 03:25
Webserver допомогти з MySQL Drewski526 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 19 листопада 2007 13:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.