![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре. И вие имате валиден MySQL база данни, която аз не мога да видя прекалено. Прикаченият файл е това, което аз се опитвам да получите на адрес. Направих това с частично PHP и частично HTML и резултатът от двата е едно и също, когато браузъра го вижда, защото е изпълнена PHP и написани на HTML изложени. Ето Преглед Източник от които е видно, че няма PHP наляво по времето на вашия браузър види кода ... <! DOCTYPE HTML обществеността "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title> Редактирай точка </ заглавие> <form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php"> <select name="itemid"> <option value=Milk> 2 литра полу-обезмаслено Джонсън Ферми </ опция> <option value=Eggs> 2 литра яйца Джонсън Ферми </ опция> <option value=Chickenbones> 2 литра сьомга Джонсън Ферми </ опция> <option value=Milk> 2 литра chickenbones Джонсън Ферми </ опция> <опция стойност = Яйца > 2 литра полу-обезмаслено Джонсън Ферми </ опция> <option value=Chickenbones> 2 литра полу-обезмаслено Джонсън Ферми </ опция> </ изберете> <p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ P> <p> </ форма> <form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php> <label> точка Описание <input type=text name=itemdescription value=Milk> </ етикет> <p> <label> Количество на склад <input type=text name=quantityinstock value=214> </ етикет> </ P> <p> <label> кръг Up Общо <input type=text name=rounduptotal value=300> </ етикет> </ P> <p> <label> Партида Цена <input type=text name=batchprice value=0.83> </ етикет> </ P> <p> <label> доставчик Име <input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'> </ етикет> </ P> </ форма> </ тялото> </ HTML> Аз добавят липсващите </ Head> и <body>, промених всички <? до <? PHP и сортиране на bodged на друг код, защото не разполагат с база данни, която да работят. Предимно имаш право неща там, но това не ще бъде лесно да се каже, ако не можете да видите източник сте писмено, че е само под слепите в снежна буря. Кои браузъра си гледаш localhost с? Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| IE |
|
| |||
| |||
| Ако прочетете http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html Можете ли да видите източника на работа? Ако не можете да видите HTML изход от PHP тогава не съм сигурен как се очаква да бъде в състояние да получите код правилни. Аз не съм сигурен дали сте сграбчен точката че уебсървър прочитания на PHP, но тя не го изпраща на клиента браузър. Клиентът браузър не разбирам PHP изобщо. Ако видите някоя PHP код в браузъра си, това означава, че не са били използвани от уеб сървър, защото тя не е валидна PHP, така че предварително процесор игнорира го и браузъра завършва мислене е само текстови очаквам. Кажете ми, ако има нещо не мога да ви помогна с съм загубил връзка с това, което тя е, която бихте искали да се постигне по тази тема. Аз бях ре-я прочетете и аз разбирам защо съм рече това, което е написал, но ако това не се връзва с теб тогава аз съм грешен човек да иска. |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря за пристъпите, но аз все още нямат представа какво съм правя. Ако не успее. |
|
| |||
| |||
| I'l опитам да обяснявам нивата, надявам се, че тя помага малко. Можете инсталиран Apache, PHP и MySQL. Ти написа някои код в Dreamweaver и го спаси, както X.php и тогава да използва Internet Explorer за разглеждане на localhost / X.php - Мисля, че и двете съгласни досега. Искам да ти покажа нещо. Стартирайте вашия Notepad и копирайте това в него: Код: <html> <head> <title> пример заглавна </ заглавие> </ Head> <? PHP ехо "<body> <h1> Това е вашият браузър информация </ h1> </ тялото> </ HTML>"; ехо "<p> Вие четете това с '. $ _SERVER [' HTTP_USER_AGENT'].'</ P> ';?> </ тялото> </ HTML> Преглед на localhost / cj.php и виж какво направи. Apache е прочел cj.php. Файлът. PHP файлов тип разказва Apache преминават съдържание към вашия PHP пакет. Вашата PHP пакета има Run кода между <? PHP и?> Тагове и толкова дълго, колкото кодът е валиден, че всичко е било извадено. Кодът е ехо (което е почти същата като на печат), което е написал някои валидни в HTML кода на мястото, бе отстранен от. Тогава PHP пакет е връчена на изхода обратно към Apache, което е изпратено до вашия браузър. Вие PHP, използвани за създаване на HTML код. Това е всичко това е направено. На HTML код, който е писмен трябва да е валиден и това е различно това, което искате, без да са написани PHP, ако не искате PHP там. В браузъра View Source и погледнете в HTML браузърът е дадена, тя казва (на моя компютър) Код: <html> <head> <title> пример заглавна </ заглавие> </ Head> <body> <h1> Това е вашият браузър информация </ h1> </ тялото> </ HTML> <p> Вие четете това с Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; EN-САЩ; RV: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ P> </ тялото> </ HTML> Сега, за достъп до базата данни, които сте написани някои PHP код, който може или да не работят. Същото нещо се случва да се случи. Apache ще прочетете вашите. PHP файл и да го представя на PHP система. Какво се върне (ако сте имали чист синтаксис!) Е само HTML и нищо друго. Той ще има единична цена като "£ 0,43", както и описание "пепсин 125ml саше" вместо областта имената, които първоначално кодирани. Ето какво ще отидете на вашия браузър. Браузърът ще виждам никакъв PHP кода на всички, с малко късмет. За изграждане на тази система, това е много лесно да се предприеме една стъпка в даден момент, първо да напиша HTML файл, който е валиден HTML и на начина, по който изглежда окончателният вариант ще е да погледнете. Трябва да се провери дали това е добра HTML, да тествате това някак. Това става най-добър пример за HTML файл, който искате вашата PHP код, за да генерират за вас. Това е много подобен на кода Показах ви в пост # 11. Тогава да приемете всички "£ 0,43" и "пепсин 125ml саше" място стопани и ги замени с вашата база данни областта имена с достатъчно PHP код, за да получите стойности от базата данни. Това е доста близо до кода, който показва в пост # 5. Вие трябва да напишете на пост # 11 код и първи тест, че преди да можете да се опитате да напишете пост # 5 кодекс, тъй като това е твърде много за обработка на един скок, писане на цялата страница чисти в един етап. Когато приключите например промяна на кода в правилното производство код с цялата база данни, PHP отворен и в него гласи, че просто тестване своя PHP код и имате цел да се стремите - извършване на браузъра видите същото като вас, когато започва с Написал вашия пример и го изпитва. Ето защо е в състояние да View Source въпроси, толкова много, така че можете да сравните изхода HTML код с цел HTML код. Аз не знам друг начин да види някой да знае какво казва. Да има хора в света, който може да напише цялото нещо в една-единствена стъпка и управляват да тествате толкова е чиста и работи. Това е това, което експертите направя. Аз предпочитам да си спомням за "да го прости" урок и да го етапа. Прочетете това и ми кажи какво не е вземане смисъл. |
|
| |||
| |||
| Да, има нещо някъде днес. Аз имам просто обновяване .. форма нещо, но се чудите как да направите заявка за изтриване (? Мисля, ..), където потребителят може да избере елемент от падащото и го изтриете. Мислех, че просто може да използвате заявка за обновяване и промяна на актуализацията части да се заличи, но няма изтриване тип бутони. Въпроси и едно от момчетата в класа си за онова, което му е искал и той имаше само няколко реда. Имате googled, но не разбирам. Искам да съм в състояние да заличи отделни точки от елементите таблица. |
|
| |||
| |||
| В момента "редактиране елемент". Направете копие на това, което правиш там и го "Изтриване на елемент". Имал елемента, който искаше редактиране, сега това е елемент, който искате да изтриете. Имаш код, който в момента прави редактирате. Направете копие на този етикет и го изтриете. mysql_query ( "изтриете от раздела-X КЪДЕ т. =". $ точка), или умират (mysql_error ()); (тези, mysql_error битове ти извади трябва да бъде наистина, иначе ще има база данни за грешка и кода ще просто продължете независимо. Ти трябва да я хвана, когато сте тестване, така че може да работи енергично и след това mysql_error не винаги се случва в реалния живот). Очаквам да сте разбрали за какво ти беше да питаш. Какво има между мене и предположи, че не е вярно? Знам какво да направя, въпреки че не разбирам - "но няма изтриване тип бутоните" - трябва да използвате малко на софтуер за генериране на вашите MySQL синтаксис и аз не знам какъв софтуер е. То може да бъде част от Dreamweaver. Всичко, което имаме тук е текстов редактор, без да изтривате тип бутони за да мога да виждам защо ние имаме неприятности се намира идеи. |
|
| |||
| |||
| Това звучи точно като курс, че аз не успя този път миналата година! Не и в същото време като мен ли?! Намерих www.w3schools.com да бъде голяма помощ. Вие като че ли са lucked с получаване на помощ от Spot, Im Сигурен ли ще има работещ сайт и вървят ръка за преди датата! Успех
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| Все още объркани за изтриване, какво трябва да се вземе от промените? Имам предвид Вмъкни> Формуляр> бутон в Dreamweaver, как се представят и скрити др |
|
| |||
| |||
| Работата е, аз никога не използват Dreamweaver. Това, което мисля е, че използвайки какво е ефективно програма генератор като Dreamweaver ви дава друга цялото ниво, за да научат, освен, че някои хора (аз съм по принцип говоря, аз не съм като теб Саманта в картината), някои хора могат да използват генератор без да се научат да четат или пишат това, което го създава. Това е съвсем възможно Dreamweaver е достатъчно добър в генериращи системи Dreamweaver, че потребителят не трябва да знаят как да се четат или пишат отчети MySQL, PHP или синтаксиса, или HTML тагове. Ако това е така тогава "научат да използват Dreamweaver" Разбира се, ще споделите някой сайт генерира от нищото, без да знае всеки MySQL изявления, или PHP синтаксис или HTML тагове и тя може и да е бърз начин да се превърне в компетентен за написването на уебсайт. Ако Dreamweaver не всъщност върши цялата работа, и човек няма нужда да се знае как да пишат и четат MySQL изявления и PHP синтаксис и HTML тагове, след това Dreamweaver обучение в началото на обучението MySQL изявления и PHP синтаксис и HTML тагове изглежда късче на режийните за мен. Както и да е, ето защо, ако бях на преподаване някой да програма Бих не ги Dreamweaver изобщо. Ако, от друга страна, бях преподаване един Dreamweaver курс тогава щях. Ако бях на преподаването на "създаде свой собствен сайт", тогава аз може да съм я или не. За преподаването програмиране го гледа на мен като тя стане по пътя. Когато казах "Вие в момента са" редактиране елемент "Аз говорех за командния бутон на вашия HTML, който е белязан" редактирате елемент ", а не всяко нареждане в Dreamweaver. Бях което предполага, че копие на HTML код, който прави тази команда може да бъде отново бутона "Изтриване на елемент" и MySQL изявление в моя пост ще вършат работа, ако я бяха в POST страница, която командния бутон се обади. Ето как аз програма по-голямата част от времето, като се вземат битове съм вече написани и тествани и копиране тях и промяна на копие да направи нещо подобно, но не идентични. Всъщност заседанието и писмена форма съвсем пресни код е вълнуващо, но времето, консумиращи. Повторното използване на нещата е известно, че работата ускорява процеса. Не много искал да копирате кода от някой друг в моя собствен водоизточник, защото имам много tinkering за да я тури в моя собствен стил, където ще се чувстват комфортно, и това ще отнеме известно време за да получите всички променливи конвенция за именуване съответстват на останалата част от програмата ми, но аз все още искате понякога прави това, а не пиша от нищо. Кодът, че други хора са писали, че го правя, винаги, да разчита на нещата е аз наричам както съчетания чрез API. Аз съм програмист прилагане на искане за плащане на огромния съществуващи функции, чрез каквато и Заявление Програмиране интерфейси са достъпни за мен. Аз пиша 1% от това, което се случва в действителност да тичаш, код на желал плъзгам на нахлупвам гъста парче от масло тост. В 99% сложността на това, което компютъра действително изпълнява вече е напълно тествана и работи, моят 1% е най-нови неща, аз съм се опитва да получи право, което носи реалната конструкция на новата система, аз съм за прилагане. Това mysql_query линия е API повикване до някой друг код, който е далеч по-сложен, отколкото нещо вътрешно Пиша и милиони други програмисти се също така, като мен, разчитайки на mysql_query работни faultlessly. Ние всички написването различни екрана приложения все пак. Значи - има всеки сайт, който е добре да използват Dreamweaver, които могат да режат в и кажи какво да правя? Разбирам защо ми каза, че рано бита съм писали за HTML и PHP са "нищо като това, което сме били" научи ", за да направя", ако сте научили как да се направи сайт с Dreamweaver и ничий обхванати HTML или PHP. Надявам се, че сте не се държат да се върнеш, или забави ли по завършването на тази част от вашия курс. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Конфигуриране на MySQL с Apache | GKman | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 28 Юли 2009 00:44 |
| Безплатен Windows Desktop MySQL Editor | Hybr! Г | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 6 юли 2009 03:59 |
| MySQL и хостинг компания | MySlowQuietLife | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 4 | 22 Feb 2008 03:25 |
| Уебсървър помогне с MySQL | Drewski526 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 19 ноември 2007 13:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |