menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

PHP MySQL, vytvoření rozbalovací seznam, který bere v oblastech, z tabulky v mysql

Reply

Thread Nástroje
Old 2. dubna 2008, 13:41
Dárce Skupina

v pořádku. A budete mít platnou mysql databáze, že nevidím příliš.

Přílohu, je to, co jsem se snaží dostat na. Udělal jsem, že se částečně php a html a částečně v důsledku toho, že dva je stejný, když v prohlížeči nevidí, protože php nevykoná a písemné html ven.

Zde je Zobrazit zdrojový kód, který ukazuje, že neexistuje žádný php doleva do doby vašeho prohlížeče vidí kód ...

<! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title> Upravit položku </ title>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<zvolte name="itemid">
<option value=Milk> 2 litru semi-odtučněné Johnson Farms </ option>
<option value=Eggs> 2 litru vejce Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2 litru lososa Johnson Farms </ option> <option value=Milk> 2 litru chickenbones Johnson Farms </ option> <opční hodnota = Vejce > 2-litr polotučného sušeného odstředěného Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2-litr polotučného sušeného odstředěného Johnson Farms </ option> </ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p>
</ form>
<form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php>
<label> Položka Popis
<input type=text name=itemdescription value=Milk>
</ label>
<p>
V <label> Množství skladem
<input type=text name=quantityinstock value=214>
</ label>
</ p>
<p>
<label> kola Nahoru Celkem
<input type=text name=rounduptotal value=300>
</ label>
</ p>
<p>
<label> Dávkové Cena
<input type=text name=batchprice value=0.83>
</ label>
</ p>
<p>
Dodavatel <label> Název
<input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'>
</ label>
</ p>
</ form>
</ body>
</ html>

Jsem přidal chybějící </ head> a <body> jsem změnil všechny <? do <? php a jsem jakýsi bodged ostatní kódu, protože nemám na práci z databáze.

Mostly máte právo věc tam, ale je to nebude snadné zjistit, zda není možné zobrazit zdrojový budete psát, že to jen slepá létání v vánice.

Prohlížeč, který se díváte s localhost?
Přiložené miniatury
PHP mysql, creating a drop down list that takes fields from table in mysql-php1.jpg  

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3. dubna 2008, 05:06
Člen Skupina

IE
Old 3. dubna 2008, 05:23
Dárce Skupina

Pokud budete číst http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html dostanete názor zdroj do práce? Pokud nevidíte html výstup do php tak si nejsem jistý, jak budete očekávat, že bude moci získat správný kód.

Nejsem si jistý, zda jste pochopil upozornil na to, že webserver čte php ale nijak jej poslat na prohlížeč klienta. Klient prohlížeč nerozumí php vůbec. Pokud vidíte jakékoliv php kód ve vašem prohlížeči znamená to, že to nebylo spotřebovávanou webserver, protože to není platné php, takže pre-procesor ignoruje a prohlížeče končí myšlení je to právě text očekávám.

Řekněte mi, jestli je tam něco jsem vám pomůže s jsem ztratil kontakt s tím, co je to byste chtěli dosáhnout v tomto vlákně. Jsem-li ji přečíst znovu a já jsem pochopil, proč jsem řekl, co jsem napsal, ale pokud je to nebyl žádný smysl, aby vám pak jsem špatnou osobu požádat.
Old 3. dubna 2008, 05:56
Člen Skupina

Ok, díky za pokusu, ale i stále ještě nemá ponětí, co mám dělat.
Selhává.
Old 3. dubna 2008, 07:33
Dárce Skupina

I'l zkuste rozluštit úrovní, doufám, že to pomůže trochu.

Instalaci Apache, PHP a MySQL. Jste napsal několik kód v Dreamweaver a uložili jej jako X.php a pak používá Internet Explorer k prohlížení na localhost / X.php - Myslím, že jsme oba souhlasí, tak daleko.

Chci ti něco ukázat. Zorganizuj svůj poznámkový blok a zkopírujte do něj toto:
Kód:
<html> <head> <title> příklad hlavičky </ title> </ head> <? php echo '<body> <h1> To je váš prohlížeč podrobnosti </ h1> </ body> </ html>'; echo 'Jste <p> čtení tohoto s'. $ _SERVER [' HTTP_USER_AGENT'].'</ p> ';?> </ body> </ html>
Nyní kromě toho, že jako c: \ Xampp \ htdocs \ cj.php

Lidé na localhost / cj.php a podívejte se, co to udělal. Apache přečetl cj.php. K. Php soubory typu Apache se pak říká, že obsah vaší php balíčku. Vaše php balíček spuštění kódu mezi <? Php a?> Tagy a tak dlouho, jak je kód platný, že to všechno byly vyjmuty. Kód měl echo (což je téměř stejná jako tisk), který napsal několik platný html do místa kód byl odstraněn z. Tedy php balíček rukou výstup zpět do Apache, který ho poslal do vašeho prohlížeče.

Php, které jste použili k vytvoření HTML kódu. To je vše je to hotovo. Html kód, který je písemný má být v platnosti a že žádný jiný podle toho, na co bych si bez písemného php pokud byste neměl php tam. V prohlížeči, Zobrazit zdrojový kód a podívejte se na HTML prohlížeč byl dán, se píše (na mém počítači)
Kód:
<html> <head> <title> příklad hlavičky </ title> </ head> <body> <h1> To je váš prohlížeč podrobnosti </ h1> </ body> </ html> <p> Čtete s touto Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ p> </ body> </ html>
To není to, co jste uložili na disk, ze notepad. To je to, co je php systém vytvořil pro vás.

Nyní pro vaši databázi přistupuje jste napsali někteří php kód, který by mohl, nebo nemusí fungovat. Totéž se děje se to stalo. Apache bude číst. Php souboru a přenést ho do php systému. Co ji dostane zpět (pokud jste měli čistit syntax!) Je jen html a nic jiného. Bude mít jednotkovou cenu za "£ 0,43" a popis "pepsin 125ml sáček" namísto oboru názvů jste původně zakódované. To je to, co půjde do vašeho prohlížeče. Prohlížeč bude vidět žádný php kód, tak se žádné štěstí.

Pro vybudování tohoto systému, je to mnohem snazší vzít krok v době, nejprve napsat html souboru, který je platný html a hledá způsob, jakým tato konečná verze bude vypadat. Musíte se kontrolovat, zda je to dobré html, ty zkoušky nějak. To se stává dobrým příkladem html soubor chcete php kód, který vygeneruje za vás. To je velmi podobné kód Ukázala jsem ti v post # 11.

Pak budete mít všechny "£ 0,43" a "pepsin 125ml sáčku" místo držáky a nahradit je vaší databázi pole jmen s dostatkem php kód získat hodnoty z databáze. To je dost blízko, aby vám ukázal, že kód v post # 5. Musíte napsat post # 11 kód a první test, který předtím, než si zkusit napsat příspěvek # 5 kód, protože je to příliš daleko k manipulaci v jednom skoku, psaní na celou stránku čisté v jedné etapě. Po změně například kód do správné výrobní číslo se všemi php databázi otevřít a číst v ní budete jen testování PHP kódu a máte cíl usilovat o - tvorbu prohlížeče vidět stejné jako když jste začali s jste napsal váš příklad a zkouší to. To je důvod, proč jsou schopni Zobrazit Zdroj věcech tak moc, takže si můžete porovnat na výstupu html kód s vaší cílové html kódu. Neznám jiný způsob, jak ji vidí, co se říká.

Ano, jsou lidé na světě, které lze napsat celou věc v jednom kroku a spravovat to vyzkoušet tak je to čisté a funguje. To je to, co odborníci dělat. Nejraději bych vzpomenout na "keep it simple" lekci a vzít v etapách.

Přečtěte si to a řekni mi, co to nemá smysl.
Old 4. dubna 2008, 06:49
Člen Skupina

Právo, druh má někde dnes.
Mám jednoduchý formulář aktualizovat .. věc, ale věděl, jak mám udělat mazat dotaz (? Myslím, že ..), kde si uživatel může vybrat jeden z rozbalovacího a odstranit ho. Myslel jsem, že jsem mohl jen používat aktualizační dotaz a měnit části aktualizace smazat, ale neexistuje žádný typ tlačítka smazat.

Požádal jeden z chlapů v mé třídě, co měl rád a on měl jen pár řádků. Už googled ale nerozumí.
Chci, aby byl schopen odstranit konkrétní položky z položek tabulky.
Old 4. dubna 2008, 07:57
Dárce Skupina

Ty mají v současnosti "editovat položku". Udělat kopii toho, co právě děláte, a tam ho označí "smazat položku". Vy jste měli položku jste chtěl střih, nyní je to položky, které chcete vypustit.

Máte kód, který v současné době dělá upravit. Pořizovat kopie a že štítek je odstranit.

mysql_query ( "DELETE Z tab-li bodu x =". $ item) nebo die (mysql_error ());

(ty drobnosti mysql_error jste vynesli třeba tam opravdu, jinak budete mít databázi chyb a kód bude právě vykonávat nezávisle. Musíte chytit, když jste testování, takže si můžete zajistit, aby fungovala robustně a poté mysql_error nebude nikdy nestane v reálném životě).

Očekávám jsem špatně, co jste dotazem. Co jsem to předpokládat, že to není pravda?

Já vím, co mám dělat, když nerozumím - "ale není odstranit typ tlačítka" - musíte používat trochu software pro vytváření vaší mysql syntax a nevím, co je to software. Mohlo by to být součástí Dreamweaver. Všechny jsem si je textový editor bez smazat typ tlačítka tak vidím, proč jsme problémy dostat myšlenek napříč.
Old 4. dubna 2008, 08:09
Dárce Skupina

To zní přesně jako v kurzu, že jsem se nepodařilo tuto dobu v loňském roce! Není ve stejném kurzu jako já jste?! Našel jsem www.w3schools.com být velkým přínosem. Vypadá to, že mají štěstí s získání pomoci od Spot, Im Určitě budete mít pracovní místa a běží před ruku v den! Hodně štěstí
Old 5. dubna 2008, 03:13
Člen Skupina

Stále zmateni asi smazat, co potřebuji, aby si z editovat?

Myslel jsem na Vložit> Formulář> Tlačítko Dreamweaver, jak je předložil a skryté atd.
Old 5. dubna 2008, 07:25
Dárce Skupina

Jde o to, jsem nikdy nepoužíval Dreamweaver.

Co si myslím, že to, co je skutečně používáte nějaký program, jako generátor Dreamweaver vám dává další celou úroveň se učit, s výjimkou toho, že někteří lidé (já mluvím obecně, I'm not jste Samantha uvedení do obrazu), někteří lidé mohou používat generátor bez učení číst nebo psát, co to přináší.

Je docela možné, že Dreamweaver je dost dobrý na vytváření systémů Dreamweaver, že uživatel nemusí umět číst ani psát mysql výkazů, nebo php syntaxi, nebo HTML tagy. Jestli je to tak, pak "naučí využívat Dreamweaver" Samozřejmě se nechat někým vytvářet stránky, od začátku bez znalosti jakéhokoliv mysql výkazů, nebo php syntaxi, nebo HTML tagy a mohl by být rychlý způsob, aby se písemně na příslušné webové stránky.

Pokud Dreamweaver není vlastně dělat veškerou práci, a osobou, je potřeba také vědět, jak psát a číst mysql prohlášení a php syntaxe a html tagů, pak učení Dreamweaver na vrcholu učení mysql prohlášení a php syntaxe a html tagů zdá trochu visutou se mnou.

Mimochodem, to je důvod, proč bych se někoho na výuku program bych neměla ruku jim Dreamweaver vůbec. Pokud na druhou stranu jsem byla výuka Dreamweaver samozřejmě potom bych. Kdybych výuky a "vytvořit vlastní webové stránky" a pak bych mohl já, nebo nemusí. Pro výuku programování to vypadá jako by se mi dostane do cesty.

Pokud jsem řekl 'Ty mají v současnosti "Upravit položku'" Mluvil jsem o příkazové tlačítko na vašem html, který je označen "editovat položku", není žádný pokyn v Dreamweaver. Byl jsem naznačoval, že kopie html kód, který umožňuje, aby příkaz by mohl být znovu tlačítko "smazat položku" a mysql výpis v mém post by dělat tuto práci, pokud by bylo v období po stránce, která se nazývá příkazové tlačítko.

Tak jsem program většinu času, přičemž bity jsem už píše a zkouší a kopírování a měnící kopii udělat něco podobného, ale ne identické. Vlastně sedět a psát zcela čerstvé kód je vzrušující, ale čas-náročná. Re-pomocí nichž je známo, že díky práci urychluje proces. Nemám moc rád kopírování kód od někoho jiného do mého vlastního zdroje, protože mám hodně šťourat, aby ji do svého vlastního stylu, kde budu cítit pohodlně, a bylo by trvat dostat všechny proměnné Naming Convention to Zápas zbytek mého programu, ale já bych ještě někdy dělat, že spíše než napsat z ničeho. Kódu, že ostatní lidé napsali, že mám udělat, vždy spolehnout je tak říkám, jak rutin prostřednictvím API. Jsem programátor aplikace volá do obrovské stávající funkce bez ohledu na rozhraní Application Programming jsou k dispozici na mě. Píšu 1% toho, co se děje skutečně spustit, moje číslo je jako pěna na jam o tloušťce plátku buttered přípitek. O 99% složitosti, co počítač skutečně provádí, je již plně otestován a pracuje, má 1% je nové věci jsem se snaží získat práva, která má jako skutečný návrh nového systému jsem se provádí. Že mysql_query linie je API volání do cizí kód, který je mnohem složitější, než něco vnitřně jsem psát a miliony dalších programátoři jsou také, jako já, a opírá se o mysql_query pracují bezchybně. Jsme všichni psaní různých žádostí když obrazovce.

Takže - je tu někdo na místě, které je dobré používat Dreamweaver, které je možné vyjmout a říct, co mám dělat?

Vidím, proč jste předtím říkal, že bity jsem psali o HTML a PHP je "nic s tím, co jsme 'učil' dělat", když jste se učil, jak vytvořit webovou stránku s použitím Dreamweaver a nikdo to vztahuje html php nebo.

Doufám, že jsem neměla konat vás zpět nebo zpomalil vám v dokončení tohoto bit vašeho kurzu.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.