![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εντάξει. Και έχετε μια έγκυρη βάση δεδομένων mysql ότι δεν μπορώ να δω και εγώ. Η κατάσχεση είναι που είμαι προσπαθώντας να σε. Εγώ το έκανα αυτό με την εν μέρει και εν μέρει php html και το αποτέλεσμα των δύο είναι το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης όταν βλέπει ότι, επειδή η PHP έχει εκτελεστεί και η γραπτή html έξω. Εδώ Δείτε την Πηγή η οποία δείχνει ότι δεν υπάρχει php αριστερά από τη στιγμή browser σας βλέπει ο κωδικός ... <! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> Επεξεργασία <TITLE> Θέση </ TITLE> <form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php"> <select name="itemid"> <option value=Milk> 2 λίτρο ημιαποκορυφωμένο Johnson Εκμεταλλεύσεις </ επιλογή> <option value=Eggs> 2 λίτρο αυγά Johnson Εκμεταλλεύσεις </ επιλογή> <option value=Chickenbones> 2 λίτρο σολομού Johnson Εκμεταλλεύσεις </ επιλογή> <option value=Milk> 2 λίτρο chickenbones Johnson Εκμεταλλεύσεις </ επιλογή> <επιλογή αξίας = Αυγά > 2 λίτρο ημιαποκορυφωμένο Johnson Εκμεταλλεύσεις </ επιλογή> <option value=Chickenbones> 2 λίτρο ημιαποκορυφωμένο Johnson Εκμεταλλεύσεις </ επιλογή> </ select> <p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p> </ form> <form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php> <LABEL> Θέση Περιγραφή <input type=text name=itemdescription value=Milk> </ label> <p> Ποσότητα <LABEL> τεμ <input type=text name=quantityinstock value=214> </ label> </ p> <p> Round Up <LABEL> Σύνολο <input type=text name=rounduptotal value=300> </ label> </ p> <p> <LABEL> Batch Τιμή <input type=text name=batchprice value=0.83> </ label> </ p> <p> <LABEL> Προμηθευτής Όνομα <input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'> </ label> </ p> </ form> </ body> </ html> Θα προστεθούν οι ελλείπουσες </ HEAD> και <BODY>, θα αλλάξει όλα τα <? να <? php και το είδος της bodged άλλο κωδικό, επειδή δεν έχω τη βάση δεδομένων εργασίας. Κυρίως έχετε το δικαίωμα πράγματα εκεί, αλλά δεν θα είναι εύκολο να πει εάν δεν μπορείτε να δείτε την πηγή σας εγγράφως, ότι το μόνο που φέρουν τυφλά σε μια χιονοθύελλα. Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης κοιτάς με localhost; Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| IE |
|
| |||
| |||
| Αν διαβάσετε http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html μπορείτε να δείτε την πηγή έως το έργο; Εάν δεν μπορείτε να δείτε την έξοδο από την html php τότε είμαι σίγουρος πως δεν είστε σε θέση να πάρετε τον κώδικα ορθής. Δεν είμαι σίγουρος αν έχετε αντιληφθεί το σημείο που αναφέρει τον server την php, αλλά δεν την αποστέλλει στον πελάτη σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης. Ο πελάτης browser php δεν καταλαβαίνω καθόλου. Αν δείτε οποιαδήποτε php κώδικα στον browser σας, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν αναλωθεί από τον server επειδή δεν είναι έγκυρο php, τόσο η προ-επεξεργαστή και αγνοεί ότι ο browser καταλήγει σκέψης είναι απλώς περιμένω κείμενο. Πείτε μου αν υπάρχει κάτι θα μπορεί να σας βοηθήσει με, έχω χάσει την επαφή με το τι είναι που θέλετε να επιτύχει σε αυτό το νήμα. Έχω ξαναδιαβάσει αυτό και καταλαβαίνω γιατί το είπα αυτό που έγραψα, αλλά αν δεν γίνει καμία λογική να σας τότε είμαι σε λάθος άτομο να ρωτήσω. |
|
| |||
| |||
| Ok, ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά ακόμα δεν έχουν ιδέα τι κάνω. Αλλιώς. |
|
| |||
| |||
| I'l προσπαθήσουμε να ξεμπερδεύω τα επίπεδα, ελπίζω να βοηθάει λίγο. Έχετε εγκαταστήσει Apache, PHP και MySQL. Γράφετε κάποιο κωδικό στο Dreamweaver και αποθηκεύονται ως X.php και τότε θα χρησιμοποιείται ο Internet Explorer για να περιηγηθείτε στο localhost / X.php - νομίζω ότι συμφωνούν και οι δύο μέχρι στιγμής. Θέλω να σου δείξω κάτι. Εκτελέστε το σημειωματάριο και αντιγράψτε αυτό το θέμα: Κωδικός: <HTML> <HEAD> <TITLE> παράδειγμα header </ TITLE> </ HEAD> <? php echo '<BODY> <h1> Αυτός είναι ο browser σας λεπτομέρειες </ h1> </ body> </ html>'? echo "Είστε <p> ανάγνωση με αυτό». $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT'].'</ p>';?> </ body> </ html> Περιήγηση στο localhost / cj.php και δείτε τι έκανε. Apache έχει διαβάσει cj.php. Η. Php αρχείο τύπου Apache λέει να περάσει το περιεχόμενο να σας php πακέτο. Php πακέτο σας έχει εκτελεστεί ο κώδικας μεταξύ των <? Php και το?> Ετικέτες και όσο ο κώδικας που ισχύει είναι ήδη ληφθεί όλα τα έξω. Ο κώδικας είχε ECHO (το οποίο είναι σχεδόν ίδια με την εκτύπωση), που έγραψε μερικά Valid HTML στο χώρο τον κωδικό αφαιρέθηκε από. Στη συνέχεια, η php πακέτο που έχει η επιστροφή στην παραγωγή Apache η οποία έχει σταλεί για να τον browser σας. Έχετε php που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία HTML κώδικα. Αυτό είναι όλο αυτό το κάνει. Η html κώδικα που είναι γραπτή πρέπει να εξακολουθεί να ισχύει και δεν είναι διαφορετικό από αυτό που έχετε έχουν γραπτές ΧΩΡΙΣ php αν έχετε php δεν είχε εκεί μέσα. Στο πρόγραμμα περιήγησης, Πηγή Δείτε και να εξετάσουμε το html το πρόγραμμα περιήγησης δόθηκε, λέει (στον υπολογιστή μου) Κωδικός: <HTML> <HEAD> <TITLE> παράδειγμα header </ TITLE> </ HEAD> <BODY> <h1> Αυτός είναι ο browser σας λεπτομέρειες </ h1> </ body> </ html> <p> Είστε ανάγνωση με αυτό το Mozilla/5.0 (X11? U? Linux i686? en-ΗΠΑ? rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ p> </ body> </ html> Τώρα, για τη βάση δεδομένων σας προσβάσεις που έχετε γράψει κάποια php κώδικα που θα μπορούσε ή μπορεί να μην λειτουργούν. Το ίδιο γίνεται να συμβεί. Apache θα σας διαβάσω. Php αρχείο και να περάσει στο σύστημα php. Αυτό που γίνεται πίσω (αν είχε καθαρή σύνταξη!) Είναι απλά και τίποτα άλλο δεν html. Θα έχει την τιμή μονάδας ως "£ 0,43" και ως περιγραφή "πεψίνης 125ml φακελλίσκο" αντί για το πεδίο ονομάτων αρχικά κωδικοποιούνται. Αυτό είναι που θα πάει να τον browser σας. Το πρόγραμμα περιήγησης θα δείτε δεν php κώδικα σε όλους, με κάθε καλή τύχη. Για την οικοδόμηση αυτού του συστήματος, είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά, για να γράψει μια πρώτη html αρχείο που να ισχύει σε html και εξετάζει τον τρόπο αυτό το τελικό κείμενο θα εξετάσουμε. Θα πρέπει να ελέγξετε ότι είναι καλό html, θα δοκιμάσουν κάποιον. Αυτό γίνεται το καλό παράδειγμα για το html αρχείο που θέλετε php κωδικό σας για να δημιουργήσετε για σας. Αυτό είναι πολύ όπως και ο κωδικός μου έδειξε σας στην θέση # 11. Στη συνέχεια θα λάβει όλα τα "£ 0,43" και "πεψίνης 125ml φακελλίσκο" τόπο τους κατόχους και την αντικατάστασή τους με τη δική σας βάση δεδομένων με τα ονόματα τομέα αρκετά php κώδικα, ώστε να προκύψουν οι τιμές από τη βάση δεδομένων. Αυτό είναι πολύ κοντά στον κωδικό που προέκυψε μετά το # 5. Μπορείτε να γράψετε τη θέση # 11 κωδικοποιείται η πρώτη δοκιμή και ότι για να μπορείτε να προσπαθήσετε να γράψετε τη θέση # 5 κωδικό γιατί είναι πολύ μεγάλη για το χειρισμό σε ένα άλμα, γράφοντας το σύνολο της καθαρής σελίδα σε ένα στάδιο. Όταν ολοκληρώσετε την αλλαγή του κώδικα σε παράδειγμα την καλή παραγωγή κώδικα με όλα τα php βάση δεδομένων ανοικτή και διαβάσει σε αυτό είστε απλά δοκιμές php κωδικό σας και έχετε ως στόχο να θέσουν ως στόχο την - καθιστώντας το πρόγραμμα περιήγησης βλ. το ίδιο με σας όταν άρχισε με που έγραψε το παράδειγμα αυτό και δοκιμάζονται. Γι 'αυτό να είναι σε θέση να Πηγή Δείτε τα θέματα που τόσο πολύ, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε την έξοδο html κώδικα με στόχο σας html κώδικα. Δεν γνωρίζω άλλο τρόπο να δει να γνωρίζει τι λέει. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν να γράψουν ολόκληρο το πράγμα σε ένα μόνο βήμα και να διαχειρίζεται τόσο για τη δοκιμή είναι καθαρά και έργων. Αυτό είναι που κάνουν οι εμπειρογνώμονες. Προτιμώ να θυμάμαι το "κρατήσουμε απλό" μάθημα και να λάβει σε στάδια. Διαβάστε το και πείτε μου τι δεν κάνει αίσθηση. |
|
| |||
| |||
| Σωστά, σαν έχεις κάπου σήμερα. Έχω μια απλή ενημέρωση .. μορφή πράγμα, αλλά ξέρω πώς μπορώ να κάνω ένα ερώτημα διαγράψετε (; νομίζω ..), όπου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα στοιχείο από μια αναπτυσσόμενη και τη διαγράψετε. Νόμιζα πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την ενημέρωση και την αλλαγή των ερωτημάτων ενημέρωση μέρη να διαγράψει, αλλά δεν υπάρχει διαγράψετε κουμπιά τύπου. Ζητούνται ένα από τα παιδιά στην τάξη μου ήταν αυτό που του αρέσει και αυτός είχε μόνο λίγες γραμμές. Have googled αλλά δεν καταλαβαίνω. Θέλω να είμαι σε θέση να διαγράψετε συγκεκριμένα σημεία από τα στοιχεία πίνακα. |
|
| |||
| |||
| Αυτή τη στιγμή έχετε "Επεξεργασία στοιχείου". Δημιουργήστε ένα αντίγραφο από αυτό που κάνετε εκεί και επισήμανση "διαγράψετε το σημείο". Θα έπρεπε το σημείο που θέλατε μοντάζ, τώρα είναι το στοιχείο που θέλετε τη διαγραφή. Έχετε κωδικό που σήμερα κάνει η επεξεργασία. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο του σήματος και ότι θα διαγραφεί. mysql_query ( "DELETE ΑΠΟ καρτέλα-X όπου σημείο =". $ σημείο) ή πεθαίνουν (mysql_error ())? (αυτά mysql_error δυφία πήρες αναφέρονται πρέπει να είναι πραγματικά, αλλιώς θα έχουμε μια βάση δεδομένων και ο κωδικός σφάλματος θα απλά να συνεχίσουμε απτόητοι. Θα πρέπει να πιάσουμε όταν δοκιμές, έτσι ώστε να μπορούν να το κάνουν να λειτουργήσει δυναμικά και στη συνέχεια την mysql_error δεν θα συμβεί ποτέ στην πραγματική ζωή). Αναμένω ότι έχω παρεξηγηθεί αυτό που ζήτησαν. Τι πρέπει να υποθέσουμε ότι δεν ισχύει; Ξέρω τι να κάνω αν και δεν καταλαβαίνω - "αλλά δεν υπάρχει διαγράψετε κουμπιά τύπου" - πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα κομμάτι λογισμικού για τη δημιουργία σας mysql σύνταξη και δεν ξέρω τι είναι το λογισμικό. Θα μπορούσε να είναι ένα μέρος του Dreamweaver. Το μόνο που έχουμε εδώ είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που δεν διαγράφει τα κουμπιά του τύπου, ώστε να μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε δυσκολίες σε ολόκληρη ιδέες. |
|
| |||
| |||
| Αυτό ακούγεται ακριβώς όπως και τα μαθήματα που μου αυτή τη φορά απέτυχε πέρυσι! Δεν έχει την ίδια πορεία, όπως μου είσαι;! Βρήκα www.w3schools.com να είναι μια μεγάλη βοήθεια. Φαίνεται να έχει lucked να καθορίζονται με τη βοήθεια από Spot, Im βέβαιος ότι θα έχετε ένα λειτουργικό site και λειτουργεί πριν από την ημερομηνία στο χέρι! Καλή τύχη
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ακόμα σύγχυση σχετικά με τη διαγραφή, Τι πρέπει να φροντίσετε για την επεξεργασία της; Εννοούσα την Εισαγωγή> Μορφή> κουμπιού στο Dreamweaver, πως υπάρχει και υποβάλλει hidden κλπ. |
|
| |||
| |||
| Το πράγμα είναι, Δεν έχω πάρει ποτέ Dreamweaver. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ό, τι με τη χρήση της γεννήτριας αποτελεσματικά ένα πρόγραμμα όπως το Dreamweaver σας δίνει ένα άλλο ολόκληρο επίπεδο να μάθουν, εκτός από το ότι ορισμένα άτομα (είμαι μιλώντας γενικά, δεν είμαι σε θέση να Samantha την εικόνα), ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γεννήτρια ΧΩΡΙΣ μάθησης για να διαβάσετε ή να γράψετε ό, τι αυτή συνεπάγεται. Είναι αρκετά πιθανό ότι το Dreamweaver είναι αρκετά καλό στη δημιουργία συστημάτων που το Dreamweaver χρήστης δεν χρειάζεται να ξέρει να διαβάζει ή γράφει mysql δηλώσεις, σύνταξη ή php, ή τις ετικέτες HTML. Αν ναι τότε αυτό είναι ένα "να μάθουν να χρησιμοποιούν Dreamweaver" Φυσικά θα αφήσει κάποιος δημιουργήσει μια τοποθεσία από το μηδέν, χωρίς να γνωρίζει κάθε mysql δηλώσεις, σύνταξη ή php, ή τις ετικέτες HTML και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας γρήγορος τρόπος για να καταστεί ικανός να γράφει ένα δικτυακό τόπο. Αν Dreamweaver στην πραγματικότητα δεν κάνουν όλες τις εργασίες, καθώς και ένα άτομο χρειάζεται επίσης να γνωρίζει πώς να γράφουν και να διαβάζουν mysql και php σύνταξη των δηλώσεων και τις ετικέτες HTML, τότε Dreamweaver μάθηση, στην κορυφή της μάθησης mysql καταστάσεων και σύνταξη και php html tags φαίνεται bit ενός γενικά για μένα. Τέλος πάντων, γι 'αυτό αν ήμουν κάποιος διδασκαλία στο πρόγραμμα δεν θα ήθελα το χέρι τους σε όλα τα Dreamweaver. Εάν, από την άλλη πλευρά, θα ήταν διδασκαλία μιας Dreamweaver βέβαια τότε θα ήθελα. Αν ήμουν στη διδασκαλία ενός "δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα" τότε θα μπορούσα ή δεν θα μπορούσα. Για τη διδασκαλία του προγραμματισμού φαίνεται να μου αρέσει με τον τρόπο που γίνεται. Όταν είπα "Αυτή τη στιγμή έχετε" Επεξεργασία στοιχείου "" Μιλούσα για το κουμπί με το html που φέρουν σήμανση "Επεξεργασία στοιχείου", δεν οδηγίες στο Dreamweaver. Είχα την υποψία ότι ένα αντίγραφο του κώδικα HTML που κάνει η εντολή αυτή θα μπορούσε να είναι με τρόπο κουμπί "διαγραφή στοιχείο" και τα mysql δήλωση μου θα κάνω τη δουλειά και αν ήταν στη μετά τη σελίδα που ονομάζεται κουμπί. Αυτό είναι το πώς να προγραμματίσω τις περισσότερες φορές, λαμβάνοντας δυφία έχω ήδη γράψει και να δοκιμάζονται και η αντιγραφή τους και αλλάζει το αντίγραφο για να κάνουν κάτι παρόμοιο, αλλά δεν ταυτίζεται. Μάλιστα συνεδρίαση κάτω της γραφής και εντελώς φρέσκα κώδικας είναι συναρπαστικό αλλά χρονοβόρα. Re-χρησιμοποιώντας stuff γνωστό έργο επιταχύνει τη διαδικασία. Δεν ήθελε πολύ αντιγραφή κωδικό σε κάποιον άλλο από το δικό μου κώδικα, επειδή έχω πολλή tinkering να το θέσουμε σε δικό μου στυλ, όπου θα αισθάνεται άνετα, και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο για να λάβουν το σύνολο του μεταβλητού σύμβαση ονομασίας ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο πρόγραμμα μου, αλλά θα ήθελα ακόμα μερικές φορές το κάνουμε αυτό και όχι από τίποτα δεν γράφουν. Ο κωδικός που άλλοι άνθρωποι έχουν γράψει ότι κι εγώ, πάντα, εξαρτώνται από το υλικό είναι καλώ όπως ρουτίνες μέσω API. Είμαι προγραμματιστής αίτηση ζητώντας τεράστιες υφιστάμενων λειτουργιών μέσω ανεξάρτητα Application Programming Interfaces έχω στη διάθεσή μου. Γράφω το 1% του τι γίνεται στην πραγματικότητα τρέχει, μου κώδικα του σαν επιπολαίως μαρμελάδας σε ένα χοντρό κομμάτι του buttered πρόποση. Το 99% της πολυπλοκότητας του τι ο υπολογιστής εκτελεί όντως έχει ήδη δοκιμαστεί πλήρως και εργασίας μου, το 1% είναι το νέο υλικό Είμαι προσπαθούμε να ρυθμίσουμε σωστά το οποίο μεταφέρει την πραγματική σχεδιασμό του νέου συστήματος εφαρμογής είμαι. Αυτό είναι μια γραμμή mysql_query API κλήση σε κάποιον άλλο κωδικό που είναι πολύ πιο σύνθετη απ 'όλα εσωτερικό Είμαι εγγράφως και εκατομμύρια άλλους προγραμματιστές είναι επίσης, όπως εγώ, που θα στηρίζονται σε mysql_query εργασίας άψογα. Όλοι μας είμαστε γραπτώς διαφορετικές εφαρμογές αν οθόνη. Έτσι - Υπάρχει κανείς για την τοποθεσία που είναι καλό σε χρήση Dreamweaver ποιος μπορεί να κοπεί και να πω σε τι να κάνουμε; Μπορώ να καταλάβω γιατί είπατε προηγουμένως ότι η δυφία Έχω γραφτεί για html και php είναι "τίποτα δεν ήθελε αυτό που είμαστε σε" διδάσκεται "να κάνει" αν έχετε διδάξει πώς να κάνω μια ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας το Dreamweaver και κανείς δεν του καλύπτονται html ή php. Ελπίζω να μην έχω πραγματοποιήθηκε σας ή πίσω σας επιβραδύνθηκε προβλέπεται για την ολοκλήρωση αυτής της λίγο σας πορεία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ρύθμιση Mysql με Apache | GKman | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 28 Ιουλ 2009 00:44 |
| Δωρεάν Windows Desktop MySQL Editor | Hybr! Δ | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 6η Ιουλ 2009 03:59 |
| Mysql και φιλοξενία εταιρεία | MySlowQuietLife | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 22 Φεβ 2008 03:25 |
| WebServer βοηθήσουν με mysql | Drewski526 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 19 Νοε 2007 13:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |