manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

PHP, MySQL, stvarajući drop-down listi koja uzima iz polja tablice u mysql

Reply

Thread Tools
Old 2. travanj 2008, 13:41
Donatorska Grupa

Default PHP, MySQL, stvarajući drop-down listi koja uzima iz polja tablice u mysql

sve je u redu. I imate valjan MySQL baza podataka da ja ne vidim previše.

U privitku je ono što sam pokušava dobiti na adresi. Ja sam taj sa dijelom php i html i dijelom rezultat dva je isti kada se preglednik ne vidi jer PHP je pogubljen i pisani html out.

Evo View Source koja pokazuje da nema php lijevo po vremenu vaš browser vidi kod ...

<! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
Uredi <title> Stavka </ title>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<odaberite name="itemid">
<option value=Milk> 2 litre semi-obrano Johnson farmama </ izbor>
<option value=Eggs> 2 litre jaja Johnson farmama </ izbor> <option value=Chickenbones> 2 litre losos Johnson farmama </ izbor> <option value=Milk> 2 litre chickenbones Johnson farmama </ opciju> <value = opcija Jaja > 2 litre poluautocestama obrano Johnson farmama </ izbor> <option value=Chickenbones> 2 litre poluautocestama obrano Johnson farmama </ opciju> </ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p>
</ form>
<form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php>
<label> Opis predmeta
<input type=text name=itemdescription value=Milk>
</ label>
<p>
<label> Količina na lageru
<input type=text name=quantityinstock value=214>
</ label>
</ p>
<p>
Ukupno <label> Round Up
<input type=text name=rounduptotal value=300>
</ label>
</ p>
<p>
Skupno <label> Cijena
<input type=text name=batchprice value=0.83>
</ label>
</ p>
<p>
Ime <label> Supplier
<input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'>
</ label>
</ p>
</ form>
</ body>
</ html>

I dodao je nestalo </ head>, a <body> sam promijenio sve <? da <? php i ja vrsta bodged druge code jer sam nemaju za rad s bazama podataka.

Uglavnom imate pravo stvari postoji ali neće biti lako reći ako ne možete pogledati izvorni ste pisanje, to je samo leti slijepih u mećava.

Koji browser si obličje at localhost s?
Attached Thumbnails
PHP mysql, creating a drop down list that takes fields from table in mysql-php1.jpg  

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3. travanj 2008, 05:06
Member Group

Default PHP, MySQL, stvarajući drop-down listi koja uzima iz polja tablice u mysql

IE
Old 3. travanj 2008, 05:23
Donatorska Grupa

Ako ste pročitali http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html mogu dobiti pregled izvora na posao? Ako ne možete vidjeti html output by PHP zatim Im 'ne siguran kako ste se očekuje da će u mogućnosti da biste dobili ispravan kod.

Nisam siguran da li ste shvaceno pitanje glasi da je web u php ali ne poslati ga na klijentskom pregledniku. Klijent preglednik ne razumiju php uopće. Ako vidite bilo kakve PHP kod u vaš preglednik to znači da to nije postupio po web jer nije valjana php, tako da pre-procesor ignorira ga i preglednik završi misleći da je samo tekstualni Occekujem.

Recite mi, ako ima 'išta mogu Vam pomoći, ja sam izgubio kontakt sa što želite postići u tom slijedu. Sam ponovo pročitati ga i ja razumijem zašto sam rekao ono što sam napisao, ali ako to nije napravio bilo koji način da vam onda sam pogrešnu osobu pitati.
Old 3. travanj 2008, 05:56
Member Group

Ok, hvala za trudi ali ja još uvijek nemam pojma što sam radiš.
Mana.
Old 3. travanj 2008, 07:33
Donatorska Grupa

I'l pokušati razmrsiti razinama, nadam se da to pomaže malo.

Imate instaliran Apache, PHP i MySQL. Napisao si neki broj u Dreamweaver i spremili ga kao X.php i onda koristi Internet Explorer za pregledavanje na localhost / X.php - Mislim da smo oboje pristajete tako daleko.

Želim vam pokazati nešto. Pokrenite vaš notepad i kopirajte ovo u nju:
Code:
<html> <head> <title> primjer header </ title> </ head> <? php echo '<body> <h1> Ovo je vaš browser pojedinosti </ H1> </ body> </ html>'; jeka 'Vi ste <p> čitajući ovo s'. $ _SERVER [' HTTP_USER_AGENT'].'</ p> ';?> </ body> </ html>
Sada ste da kao c: \ xampp \ htdocs \ cj.php

Potražite localhost / cj.php i pogledajte što je učinio. Apache je pročitati cj.php. Godine. Php file type kaže Apache proći sadržaj na svoj php paket. Vaš paket php ima pokrenete kod između <? Php i?> Tagova i tako dugo kao kod je valjan je sve bilo izvedeni. Kôd je jeka (koje je gotovo isti kao i print), koji je napisao neke Valid HTML u mjestu kôd je uklonjen iz. Tada je predala paket php izlaz povratak na Apache koja je poslana na svoj preglednik.

Koju ste koristili za stvaranje php html kod. To je sve to učinio. HTML kod je zapisano da mora biti valjan i ne razlikuje se za ono što bih imati bez pismene php ako bih imao php unutra. U pregledniku, Vidi izvor i pogled na HTML preglednik je dobila, ona kaže (na mom računalu)
Code:
<html> <head> <title> primjer header </ title> </ head> <body> <h1> Ovo je vaš browser pojedinosti </ H1> </ body> </ html> <p> Vi čitate ovaj sa Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ p> </ body> </ html>
To nije ono što ste spremili na disk iz notesa. To je ono sto je stvorio php sustav za vas.

Sada, za svoju bazu podataka pristupa ste pismeni neke php kod koji može ili možda neće raditi. Ista stvar će se dogoditi. Apache će čitati vaš. Php datoteku i položiti ga u php sustava. Što se dobiva nazad (ako ste imali čistu sintakse!) Je samo html i ništa drugo. Ona će imati jedinična cijena kao "£ 0.43" i opisom kao "pepsin 125ml kesica sa mirišljavim prahom" umjesto polje imena ste prvotno coded. To je ono što će ići na svoj preglednik. Preglednik će vidjeti ni php code u svim, sa bilo koji sreća.

Izgraditi ovaj sustav, to je daleko lakše uzeti jedan korak u isto vrijeme, najprije pisati html datoteku koja je Valid HTML i izgleda onako kako ovo konačna verzija će izgledati. Moraš provjeriti da je to dobar html, ti nekako ga testirati. To postaje dobar primjer html datoteke koju želite da se vaši php code generirati za Vas. To je vrlo poput kôd pokazao sam ti u post # 11.

Onda uzmu sve "£ 0.43" i "pepsin 125ml kesica sa mirišljavim prahom" mjesto drľače i zamjenjuju ih sa svojim bazama podataka polje imena sa dovoljno PHP kod da biste dobili vrijednosti iz baze podataka. To je sasvim blizu da kod vas pokazao u post # 5. Morate napisati post # 11 test kod prvog i da prije nego što možete pokušati pisati post # 5 broj jer je previše obraditi u jednom skočiti, pisanje cijelu stranicu čist u jednoj fazi. Kada završite mijenjanjem primjerice kod na pravilan kod proizvodnje sa svim php database otvoren i čita se u njemu ste upravo testiranje vaše php kod i imate cilj da cilj za - izradu preglednik vidim isti kao i kada ste počeli s napisali ste svojim primjerom i testirati ga. Zato se mogli View Source stvarima toliko, tako da možete usporediti s izlazom HTML code vaš ciljani html kod. Ja ne znam drugi način da vidim da zna šta on kaže.

Da postoje ljudi u svijetu koji se mogu napisati cijelu stvar u jednom koraku i uspiju testirati ga tako da je čista i djela. To je ono što stručnjaci činiti. Radije bih da se sjećate se "držati ga jednostavno" sat i odnesite ga u fazama.

Pročitajte i da mi reći što nije stvaranje smisla.
Old 4. travanj 2008, 06:49
Member Group

Pravo, kakav je danas negdje.
Imam update .. jednostavna stvar, ali je forma pitate kako mogu napraviti upit za brisanje (? Mislim ..), gdje korisnik može odabrati stavku iz drop-down i izbrisati ga. Mislio sam da bih mogao koristiti samo ažurirati upit i promijeniti dijelove za brisanje update ali nema brisanje vrsta gumba.

Na pitanje jednog od dečki u mom razredu što je bilo njegovo a on je imao samo nekoliko redaka. Jeste googled ali ne razumiju.
Želim biti u mogućnosti to izbrisati specifične stavke iz stavke tablice.
Old 4. travanj 2008, 07:57
Donatorska Grupa

Trenutno imate "edit predmet". Stvorite kopiju ono što radiš tamo i to oznakom "artikl izbrisati". Vi ste imali predmet htio uređivanje, a sada se na stavku koju želite izbrisati.

Imaš kod koji trenutno radi urediti. Napraviti kopiju da i oznaka je izbrisati.

mysql_query ( "DELETE FROM tab-x GDJE predmet =". $ predmet) ili umrijeti (mysql_error ());

(mysql_error tih bitova koju je uzeo iz potrebe da se tu stvarno, ostalo ćete imati greške i kod će samo nositi, bez obzira na. Morate ga uhvatiti kad ste testiranje tako da je možete izraditi Internet funkcionirati robustly, a zatim mysql_error neće uvijek dogoditi u stvarnom životu).

Occekujem sam misunderstood što su ištete. Što sam preuzeo to nije istina?

Znam što mi ne razumijemo iako - "ali nema brisanje vrsta gumba" - morate biti malo koristi softver za generiranje Vaše mysql syntax i ne znam što je softver. To može biti dio Dreamweaver. Sve sam ovdje je uređivač teksta bez dugmeta brisanje tip tako da mogu vidjeti zašto imamo poteškoća uzimajući preko ideje.
Old 4. travanj 2008, 08:09
Donatorska Grupa

Ovo zvuči upravo kao coursework da sam uspjela ovo vrijeme prošle godine! Ne u istoj stazi kao što si ti meni? Nađoh www.w3schools.com biti velika pomoć. Te činiti se to imati lucked s dobiti pomoć od Spot, Im sigurni da će imati radnu stranicu gore i trčanje u ruke prije datuma! Sretno
Old 5. travanj 2008, 03:13
Member Group

Još uvijek zbunjeni oko izbrisati, Što mi treba uzeti uređivati?

Ja značio je Umetni> Form> Button u Dreamweaver, kako je dostaviti i skrivenih itd.
Old 5. travanj 2008, 07:25
Donatorska Grupa

Stvar je, nikad nisam koristi Dreamweaver.

Što mislim da je to ono što je učinkovito koristite program kao generator Dreamweaver vam daje još jedan cijeli razini kako bi naučili, osim da su neki ljudi (ja govorim generalno, nisam vas Samantha stavljanjem u slici), neki ljudi mogu koristiti generator bez učenja čitati ili pisati ono što stvara.

To je sasvim moguće da Dreamweaver dovoljno dobro na sustave u kojima se generiraju Dreamweaver korisnik ne treba znati čitati ili pisati mysql izvještaja, ili php sintaksa, ili HTML tagove. Ako je tako onda je "naučite da koristite Dreamweaver" Kolegij će neka netko generirajte site od nule znaju bilo kakve izjave mysql, ili php sintaksa, ili HTML oznake i to bi mogao biti i brz način da postanu kompetentni u pisanju website.

Ako ne Dreamweaver zapravo učiniti sav posao, a osobno ne trebate također znati kako pisati i čitati izjave mysql i php sintaksa i HTML oznaka, a zatim na vrhu Dreamweaver learning učenja izjave i mysql php sintaksa i HTML tagove doima se bitni za grafoskop za mene.

U svakom slučaju, taj 'zašto ako su nekome nastavnih programa za strane ne bih ih Dreamweaver at all. Ako, s druge strane, sam bila jedna nastavna Dreamweaver naravno onda bih. Ako sam bila nastavna je "napraviti vlastitu web stranicu" onda ja mogu ja mogu ili ne. Za podučavanje programiranje izgleda mi kao da dobiva na putu.

Gdje sam rekao: 'Trenutno imate "edit predmet"' mi je govoriti o naredbeni gumb na svom html koji je označen "artikl uredi", a ne bilo koji pouku u Dreamweaver. Bio sam sugerirajući da kopiju html kod koji čini da se naredba može biti relabelled gumb "Obriši artikl" i mysql izjavu u moj post će obaviti posao, ako ga je bilo u POST-stranica koja se zove naredbeni gumb.

To je kako sam program većinu vremena, vodeći bitovi sam već napisana i testirana i kopiranje ih i mijenjanje kopiju učiniti nešto slično, ali ne i identični. Zapravo sjedaš i pisanje potpuno svježe kôd je uzbudljivo, ali dugo trajati. Ponovno koristeći poznate stvari raditi ubrzava proces. JA dont 'poput mnogo kopiranja koda iz nekog drugog izvora u moj vlastiti jer imam puno tinkering da ga u moj vlastiti stil u kojoj ću se ugodno osjeća, te da će to potrajati neko vrijeme da se sve varijable na konvenciji imenovanja podudaraju ostatak moje program, ali ja bih još uvijek ponekad radimo, a ne da pisati iz ničega. Kod drugih ljudi koji imaju zapisano da radim, i uvijek, oslanjaju na stvari je sam poziv kao rutina putem API-ja. Ja sam programer aplikacija pozivajući se ogroman postojeće funkcije kroz sve što Application Programming sučelja su dostupna za mene. Pišem 1% onoga što će zapravo pokrenuti, moj broj je kao pjena za džem na guste kriška tost namazan maslacem. 99% kompleksnost ono što stvarno obavlja računalo je već u potpunosti testiran i radi, moj je 1% novih stvari sam težak da biste dobili pravo koji nosi stvarnu dizajn novi sustav I'm provedbi. To je linija mysql_query API poziva na tuđi kod kojih je daleko složeniji nego što interno sam pisanje i milijuni drugih programeri su također, poput mene, oslanjajući se na mysql_query radno faultlessly. We're all pisanje različitih zaslona aplikacije ipak.

Dakle - postoji li itko na site koji je dobar u koristite Dreamweaver tko može rezati i recite što da radim?

Vidim zašto ste ranije rekao da su komadići sam zapisano o html i php su "ništa kao što smo bili 'učio' to učiniti", ako ste bili poučeni kako napraviti web stranicu koristeći Dreamweaver i niko je pokriveno html php ili.

Nadam se da sam vam ne održavaju leđa ili usporene vas dolje u popunjavanju ovog bitnog vašeg tečaja.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.