kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

PHP MySQL, ami egy legördülő lista, amely területen a táblázat mysql

Reply

Téma eszközök
Old Április 2 2008, 13:41
Donor Group

Default PHP MySQL, ami egy legördülő lista, amely területen a táblázat mysql

Rendben. És van egy érvényes MySQL adatbázis, hogy én nem látok túl.

A mellékletet az, amit én akarok at. Én tettem, hogy részben php, részben a HTML és az eredmény a kettő nem ugyanaz, ha a böngésző úgy látja, mert a php már végrehajtott és írásban, a HTML meg.

Itt a Forrás megtekintése, amely azt mutatja, hogy nincs php balra, amikor a böngésző lát a kód ...

<! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title> Elem szerkesztése </ title>
<form id="Urlap1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<select name="itemid">
<option value=Milk> 2 liter félzsíros Johnson Farms </ option>
<option value=Eggs> 2 literes tojás Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2 literes lazac Johnson Farms </ option> <option value=Milk> 2 literes chickenbones Johnson Farms </ option> <opció értéke = tojás > 2 liter félzsíros Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2 liter félzsíros Johnson Farms </ option> </ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p>
</ form>
<form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php>
<label> Tétel Leírás
<input type=text name=itemdescription value=Milk>
</ label>
<p>
Mennyiség <label> raktáron
<input type=text name=quantityinstock value=214>
</ label>
</ p>
<p>
<label> Round Up Összesen
<input type=text name=rounduptotal value=300>
</ label>
</ p>
<p>
<label> Köteg Ár
<input type=text name=batchprice value=0.83>
</ label>
</ p>
<p>
<label> Szállító neve
<input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'>
</ label>
</ p>
</ form>
</ body>
</ html>

Hozzáadtam a hiányzó </ head> és <body>, úgy változott a <? a <? php és azt a fajta bodged a kódot, mert nem az adatbázisból dolgozik.

Többnyire van a jobb dolog van, de ez nem lesz könnyű megmondani, ha nem tudja megtekinteni a forrás te vagy írásban, ez csak egy repülő vak hóvihar.

Milyen böngésző Ön ránézünk a localhost?
Attached Thumbnails
PHP mysql, creating a drop down list that takes fields from table in mysql-php1.jpg  

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 3 2008, 05:06
Csoport tagja

IE
Old Április 3 2008, 05:23
Donor Group

Ha olvasni http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html Tudsz lapforrás dolgozni? Ha nem látja a HTML kimenetet a php, akkor nem vagyok biztos benne, hogy te vagy várhatóan képesek, hogy a helyes kódot.

Nem vagyok benne biztos, hogy meg is ragadta az a pont, hogy a webszerver elolvassa a php, de ez nem azt, hogy a kliens böngészőt. A kliens böngésző nem érti php egyáltalán. Ha bármilyen PHP kódot a böngésző azt jelenti, hogy nem fogyasztott a webszervert, mert nem érvényes a PHP-t, így a pre-feldolgozó figyelmen kívül hagyja azt, és a böngésző végül gondolkodás csak szöveges elvárom.

Mondd el, ha bármit tudok segíteni Önnek, már elvesztette a kapcsolatot a mi ez akar elérni ebben a szálat. Én újra olvasni, és megértem, miért is mondta, amit én írtam, de ha ez nem történik semmi értelme, hogy akkor én vagyok a hibás személy kérheti.
Old Április 3 2008, 05:56
Csoport tagja

Ok, köszi a kísérletet, de még fogalmam sincs, mit csinálok.
Ennek hiányában.
Old Április 3 2008, 07:33
Donor Group

I'l próbálja felbomlik a szinten, remélem, ez segít egy kicsit.

Telepítette Apache, a PHP és a MySQL. Azt írtam néhány kódot a Dreamweaver és mentette meg a X.php majd használni az Internet Explorer tallózzon localhost / X.php - Azt hiszem, mindketten egyetértenek abban, eddig.

Mutatni akarok valamit. Fuss el a notepad és másold bele ezt:
Kód:
<html> <head> <title> például fejléc </ title> </ head> <? php echo "<body> <h1> Ez a böngésző részletek </ h1> </ body> </ html> '; echo "<p> Ön olvasatban ezt". $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT'].'</ p> ";?> </ body> </ html>
Most, hogy mentse a C: \ xampp \ htdocs \ cj.php

Tallózás localhost / cj.php és nézd, mit tettem. Apache olvasott cj.php. A. Php fájltípushoz megmondja Apache át a tartalmát, hogy a PHP csomagban. A PHP csomag futtatni a kódot a <? Php és?> Tags, amíg a kód érvényes, hogy minden került ki. A kódot is echo (ami közel azonos a nyomtatott), amely néhány írta Valid HTML kerüljenek a kódot kivesszük. Ezután a PHP csomagban már átnyújtotta a kimeneti vissza Apache amely továbbította azt a böngészőben.

Már használt, hogy a PHP HTML-kódot. That's all it's done. A HTML-kód, hogy írásban is érvényesnek kell lennie, és ez nem más, hogy mit írt volna a php ha nem php oda. A böngésző Forrás megtekintése, és nézze meg a HTML-böngésző, a kapott, azt mondja (a My Computer)
Kód:
<html> <head> <title> például fejléc </ title> </ head> <body> <h1> Ez a böngésző részletek </ h1> </ body> </ html> <p> Ön olvasatban ezt Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ p> </ body> </ html>
Ez nem az, hogy mit mentett lemezre notepad. Ez az, amit a PHP rendszert teremtett magának.

Nos, ebben az adatbázis hozzáférések, amit írásban néhány php kód, amely vagy esetleg nem működik. Ugyanez fog történni. Apache beolvassa a. Php fájlt, és adja át a php rendszert. Mi jut vissza (ha már a tiszta syntax!) Csak html, és semmi másra. A jövőben az egységár, mint "£ 0,43" és a megnevezés "pepszint 125ml zacskónként" helyett az elnevezések eredetileg kódolt. Ez az, amit majd a böngésző. A böngésző nincs php kód minden, minden szerencse.

Hogy ezt a rendszert, akkor sokkal könnyebb, hogy a lépés egy olyan időszakban, az első írni egy HTML-fájlt, amely érvényes HTML és reméli, hogy ez a végleges változat nem fogja keresni. Azt kell ellenőrizni, hogy ez jó html, akkor vizsgált meg valahogy. Ez lesz a jó példa a HTML-fájlt akarjuk a php kódot generál Önnek. Ez nagyon hasonlít a kódot megmutattam neked utáni # 11.

Akkor vegye ki a "£ 0,43" és a "pepszint 125ml tasak" hely birtokosai és felváltja őket az adatbázisban területén neveket elég PHP kódot, hogy az értékeket meg az adatbázisban. Ez elég közel a kódot kimutatta utáni # 5. Meg kell írni a post # 11 kód első kísérletet, mielőtt megpróbálja írni a post # 5 kód, mivel túl sokat kell kezelni egy ugrásra, az írás az egész oldal tiszta egy színpadon. Miután befejeztük a változó a példa kódot a megfelelő gyártási kódot a php adatbázist nyitott és olvasás meg te vizsgálatok PHP kódot, és még a cél, hogy a cél - a böngésző, az ugyanaz, mint akkor kezdődött, amikor Ön írta meg, és jó példát vizsgált meg. Ezért van az, hogy képesek Forrás megtekintése kérdések annyira, így összehasonlítani a kimenet HTML kódot a cél a HTML kódot. Nem tudom, más módon lehet látni, hogy mit mond.

Igen vannak emberek a világon, hogy tud írni az egész dolog egyetlen lépés, és sikerül kipróbálni, így tiszta és dolgozik. Ez az, amit a szakértő. Én inkább úgy emlékszem, az "egyszerű" leckét, és azt fokozatosan.

Olvassa el, és mondd el, mi nem értelme.
Old Április 4 2008, 06:49
Csoport tagja

Igaz, valami van valahol ma.
Van egy egyszerű frissítés formájában .. dolog, de azt gondoltam, how do I do a delete query (? Azt hiszem ..), ahol a felhasználó választhat egy elemet a legördülő, és törölje azt. Azt hittem, nem csak használja a frissítés lekérdezés és a változás a frissítés részek törlését, de nem törli típusú gombok.

Kérdezte az egyik fickó az osztályban, amit ő volt és ő csak egy pár sorban. Have googled de nem értem.
Azt akarom, hogy tudják törölni konkrét tételeket a tételek táblázatban.
Old Április 4 2008, 07:57
Donor Group

Jelenleg a "Szerkesztés elemet. Készíts egy másolatot, amit csinálsz, és címkézik "tételt törölni. Maga volt a tétel akartál editing, most ez az elem törlését akarja.

Van-kód, amely jelenleg nem a szerkesztés. Készíts egy másolatot a címkét, és azt törölni.

mysql_query ( "DELETE FROM fül-x WHERE item =". $ item) or die (mysql_error ());

(a bit mysql_error te kivetted kell valóban, különben lesz egy adatbázis hibát, és a kódot, majd folytatva függetlenül. Meg kell elkapni, ha vizsgálatra, így teszik munka erőteljesen, majd a mysql_error nem fog történni, soha az életben.)

Azt hiszem félreértette volna, hogy mit kérdezett. Mit feltételezhető, hogy nem igaz?

Tudom, hogy mit nem értem, hogy - "de nincs törölni típusú gombok" - ki kell használni egy kis software-e a mysql szintaxissal és nem tudom, milyen szoftver van. Lehet, hogy ez a része, Dreamweaver. Minden van itt egy szövegszerkesztő nélkül törölheti típusú gombok úgy tudom, miért van bajban getting ötletek egész.
Old Április 4 2008, 08:09
Donor Group

Ez pontosan olyan, mint a hangok coursework, hogy én nem ebben az időben a múlt évben! Nem ugyanaz persze, mint én vagy te? Találtam www.w3schools.com is sokat segíthet. Úgy látszik, hogy lucked ki, hogy az segítse a helyszínen, Im biztos lesz egy működő weboldal létrehozásához és működtetéséhez előtt kézzel dátumot! Sok szerencsét
Old Április 5 2008, 03:13
Csoport tagja

Még mindig zavaros törölni, mit kell vennünk a szerkesztés?

Úgy értettem az Insert> form> gombra Dreamweaver, hogyan is benyújtja és rejtett stb
Old Április 5 2008, 07:25
Donor Group

Az a helyzet, még soha nem használt Dreamweaver.

Én azt gondolom, hogy mi használ a program hatékony, mint a Dreamweaver generátor adja egy teljes szint tanulni, kivéve, hogy néhány ember (én általában beszélek, nem vagyok olyan te Samantha a képen), néhány ember tudja használni a generátor tanulás nélkül írni vagy olvasni, amit generál.

Ez elég lehet, hogy a Dreamweaver is elég jó a generáló rendszerek Dreamweaver, hogy a felhasználó nem tudja, hogyan kell írni vagy olvasni, mysql nyilatkozatok, vagy php szintaxist, vagy a HTML-címkéket. Ha ez így aztán a "megtanulják használni Dreamweaver" tanfolyamot hagyta valaki létre egy oldalt a semmiből ismerete nélkül bármilyen mysql nyilatkozatok, vagy php szintaxist, vagy a HTML-címkéket, és nem is lehet gyors, hogy az illetékes írásban a honlapon.

Ha Dreamweaver nem ténylegesen az egész munka, és az a személy, nem szükséges, hogy azt is tudom, hogyan kell írni és olvasni, illetve mysql php szintaktikai és HTML formában, aztán tanulás Dreamweaver tetejére tanulás mysql kimutatások és php szintaktikai és html tagek tűnik kis magasépítésű nekem.

Különben is, azért, ha valaki volt tanítás a program, amiben nem kézzel őket Dreamweaver egyáltalán. Ha másrészt, bár a tanítás Dreamweaver persze akkor lenne. Ha volt tanítás a "Saját honlapot", akkor lehet, vagy talán nem. Az oktatási program úgy néz ki, hogy nekem tetszik lesz az úton.

Amikor azt mondtam "Jelenleg" Elem szerkesztése "Én beszélek a parancs gombra, amely a HTML-címkézett" Elem szerkesztése ", nem olyan utasítást a Dreamweaver. Én azt sejteti, hogy egy-egy példányát a HTML-kód, amely azt a parancsot gombra lehetne relabelled "delete tétel" és a mysql kijelentés az én post elvégzi a munkát, ha azt az oldalt, hogy a POST parancs gombra hívják.

Így a program a legtöbb időt, a bitek Már írásbeli és a kipróbált és a másolás és a változó a másolatot, hogy valami hasonló, de nem azonosak. Igazából leült az írás és teljesen friss kódot, izgalmas, de időigényes. Re-használó ismert dolog, hogy felgyorsítja a folyamatot. Nem sokkal, mint a másolás kódot valaki a saját forrás, mert sok bütyköl, hogy azt a saját stílusát, ha én jól érezni magát, és ez eltarthat egy ideig, hogy a változó elnevezési a egyeznek a többi my program, de én még néha csinálni, mint írni a semmit. A kód, hogy más emberek írtak, hogy én mindig is támaszkodhat, a cucc hívom a rutinok segítségével API-t. Én egy alkalmazást programozó lehívására hatalmas meglévő funkciók keresztül Application Programming Interfaces állnak hozzám. Írok 1%-a mi valóban fut, a kódot, mint egy óra fölött az egy vastag szelet vajas pirítóst. A 99% összetettsége, amit a számítógép végez, valójában már teljesen bevizsgált és a munka, az én 1%-át az új cucc Próbálom jogot kap, amely a tényleges kialakítása, az új rendszer vagyok megvalósítani. Mysql_query sor, hogy egy API hívás, hogy valaki másnak a kódját, ami sokkal bonyolultabb, mint bármi, amit a belső vagyok írásban és több millió más programozók is, mint én, támaszkodva mysql_query működik hibátlanul. Mi mind írásban képernyőn különböző alkalmazásokat is.

Szóval - van-e bárki a helyszínre, aki jól használva Dreamweaver akik vágják és azt mondják, mit kell tennem?

Nem értem, miért mondta korábban, hogy a bit, amit írt a HTML és a PHP is "semmi sem, mint mi voltunk" tanították ", hogy" ha már tanítják, hogy kell egy honlap segítségével Dreamweaver és senki által lefedett html vagy php.

Remélem, már nem tartják vissza, vagy lassult le, a ki a kicsit a tanfolyamot.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Configure Mysql az Apache GKman Web Design, Hosting & SEO 2 28. július 2009 00:44
Ingyenes Windows Desktop MySQL szerkesztő Hybr! D Web Design, Hosting & SEO 2 6. július 2009 03:59
Mysql és a fogadó cég MySlowQuietLife Web Design, Hosting & SEO 4 22. február 2008 03:25
Webserver segít mysql Drewski526 Web Design, Hosting & SEO 1 19. november 2007 13:21
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.