פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

PHP MySQL, יצירת הרשימה הנפתחת שלוקח שדות מתוך הטבלה ב MySQL

Reply

שרשרת כלים
Old 2 אפריל 2008, 13:41
קבוצת תורמים

Default PHP MySQL, יצירת הרשימה הנפתחת שלוקח שדות מתוך הטבלה ב MySQL

בסדר. יש לך עוד תקף הנתונים MySQL כי אני לא יכול לראות מדי.

את הקובץ המצורף זה מה אני מנסה להשיג בשעה. אני עשיתי את זה באופן חלקי עם PHP ו-HTML, בחלקו, והתוצאה של שניהם זהה כאשר הדפדפן רואה את זה, כי יש PHP הפועל וכתיבה של HTML החוצה.

הנה הצג מקור אשר מראה כי אין PHP עזב את הזמן שלך על ידי הדפדפן רואה את הקוד ...

<! DOCTYPE HTML ציבוריים "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
עריכת פריט <title> </ TITLE>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<select name="itemid">
<option value=Milk> 2 ליטר חצי skimmed חוות ג 'ונסון </ אפשרות>
<option value=Eggs> 2 ליטר ביצים חוות ג 'ונסון </ אפשרות> <option value=Chickenbones> 2 ליטר ג' ונסון חוות הסלמון </ אפשרות> <option value=Milk> 2 ליטר ג 'ונסון chickenbones חוות </ אפשרות> <אפשרות ערך = ביצים > 2 ליטר חצי skimmed חוות ג 'ונסון </ אפשרות> <option value=Chickenbones> 2 ליטר חצי skimmed חוות ג' ונסון </ option> </ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ P> <p>
</ form>
<form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php>
<label> פריט תיאור
<input type=text name=itemdescription value=Milk>
</ תווית>
<p>
<label> כמות במלאי
<input type=text name=quantityinstock value=214>
</ תווית>
</ P>
<p>
<label> לכנס סה"כ
<input type=text name=rounduptotal value=300>
</ תווית>
</ P>
<p>
מחיר <label> אצווה
<input type=text name=batchprice value=0.83>
</ תווית>
</ P>
<p>
ספקי <label> שם
<input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'>
</ תווית>
</ P>
</ form>
</ body>
</ html>

הוספתי את החסר </ head> ו <body>, שיניתי את כל <? כדי <? PHP ואני סוג של bodged את קוד אחר, כי אין לי את הנתונים לעבודה מ.

לרוב יש לך את הזכות דברים שם אבל זה לא הולך להיות קל להגיד אם אתה לא יכול לראות את המקור שאתה כותב, זה פשוט עף עיוורת בתוך snowstorm.

באיזה דפדפן אתה מסתכל localhost עם?
מצורפים תמונות ממוזערות
PHP mysql, creating a drop down list that takes fields from table in mysql-php1.jpg  

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 אפריל 2008, 05:06
חבר קבוצת

IE
Old 3 אפריל 2008, 05:23
קבוצת תורמים

אם אתה קורא http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html האם אתה מצליח לצפות במקור לעבוד? אם אינך יכול לראות את הפלט של HTML PHP אז אני לא בטוח איך אתה אמור להיות מסוגל לקבל את הקוד הנכון.

אני לא בטוח אם אתה יצרת את הצבע להצבט כי האינטרנט קורא את PHP אבל זה לא לשלוח אותו אל הלקוח הדפדפן. הלקוח אינו מבין את הדפדפן PHP בכלל. אם אתה רואה את כל הקוד PHP בדפדפן זה אומר שזה לא מעוכל על ידי האינטרנט, כי זה לא חוקי PHP, כך מראש מעבד מתעלמת אותו מסיים את הדפדפן למעלה חושב שזה רק טקסט אני מצפה.

תגיד לי אם יש משהו שאני יכולה לעזור לך, איבדתי קשר עם מה זה שאתה רוצה להשיג זה את הפתיל. ביצעתי מחדש לקרוא את זה ואני מבין למה אני כבר אמר את מה שכתבתי, אבל אם זה לא נעשה כל כך מובן לך, אני האדם הלא נכון לשאול.
Old 3 אפריל 2008, 05:56
חבר קבוצת

בסדר, תודה על ניסיון אבל עדיין יש לי מושג מה אני עושה.
אי.
Old 3 אפריל 2008, 07:33
קבוצת תורמים

I'l מנסה לפענח את רמות, אני מקווה שזה עוזר קצת.

התקנת אפאצ 'י, PHP ו MySQL. כתבת קצת קוד Dreamweaver ותשמור אותו כ X.php ולאחר מכן שבה השתמשת Internet Explorer כדי לדפדף אל localhost / X.php - אני חושב שאנחנו מסכימים שניהם עד כה.

אני רוצה להראות לך משהו. הפעל את פנקס הרשימות ולהעתיק זה לתוך זה:
קוד:
<html> <head> <title> דוגמא הכותרת </ TITLE> </ head> <? PHP הד '<body> <h1> זה הדפדפן פרטים </ h1> </ body> </ html>'; הד 'אתה <p> קריאה עם זה'. $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT'].'</ P>';?> </ body> </ html>
כעת, שמור את זה כמו C: \ xampp \ htdocs \ cj.php

עיון כדי localhost / cj.php ולראות מה זה עשה. אפאצ 'י יש לקרוא cj.php. ה. PHP קובץ מסוג אפאצ 'י אומר כדי להעביר את התוכן שלך PHP החבילה. החבילה כוללת את PHP להפעיל את הקוד בין <? PHP ו?> התגים ואת כל עוד הוא תקף את הקוד של כל זה נלקח ממנו. הקוד היה הד (שהיא כמעט זהה להדפיס), אשר כתב כמה תקף HTML לתוך המקום את הקוד הוסרה מ. אז יש את החבילה PHP מסר את הפלט לראש Apache אשר שלח אותו לדפדפן שלך.

אתה השתמשת PHP ליצירת קוד ה-HTML. זה כל זה נעשה. את קוד ה-HTML, כי זה צריך להיות כתוב חוקי וזה לא שונה מה אתה מעוניין שיהיה כתוב בלי PHP אם אתה מעוניין ב-PHP, לא היה שם. בדפדפן, הצג מקור ובדוק את ה-HTML בדפדפן היה נתון, זה אומר (במחשב שלי)
קוד:
<html> <head> <title> דוגמא הכותרת </ TITLE> </ head> <body> <h1> זה הדפדפן פרטים </ h1> </ body> </ html> <p> אתה לקרוא עם זה Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; EN-US; rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ P> </ body> </ html>
זה לא מה שמרת בדיסק מן הרשימות. זה מה יצר את מערכת PHP בשבילך.

עכשיו, עבור כניסות הנתונים שעליהם כתוב כמה PHP קוד אשר עשוי או עלול לא לעבוד. אותו הדבר יקרה. אפאצ 'י שלך יופיע. PHP הקובץ בו כדי לעבור את מערכת PHP. מה זה חוזר (אם התחביר היה נקי!) היא רק HTML ושום דבר אחר. זה יהיה מחיר יחידה בשם "£ 0.43" ותיאור כמו "עכלן 125ml שקיק בושם" במקום את שמות שדות שאתה במקור קידוד. זה מה תלכו לדפדפן שלך. הדפדפן לא יראו PHP קוד בכלל, עם קצת מזל.

כדי לבנות את המערכת, זה הרבה יותר קל לקחת צעד בכל פעם, כדי הראשון לכתוב קובץ HTML שהוא תקף HTML ונראה את זה בדרך לגירסה הסופית היא הולכת להיראות. אתה צריך לבדוק את זה טוב HTML, שתבדוק את זה איכשהו. זה הופך את דוגמה של קובץ ה-HTML שלך אתה רוצה ליצור קוד PHP בשבילך. זה מאוד אוהב את הקוד הראיתי לך לכתוב # 11.

ואז אתה לוקח את כל "£ 0.43" ו "עכלן 125ml שקיק בושם" בעלי המקום ולהחליף אותם עם הנתונים שלך בשדה שמות קוד PHP עם מספיק כדי לקבל את הערכים של הנתונים. זה די קרוב הראה לך את הקוד ב לכתוב # 5. אתה צריך לכתוב את ההודעה # 11 הקוד הראשון ולבדוק את זה לפני שאתה יכול לנסות לכתוב את ההודעה # 5 קוד כי זה יותר מדי כדי לטפל באחד נתירה, כותב את כל דף נקי של שלב אחד. כאשר תסיים לשנות את הקוד בדוגמה לתוך ראוי ייצור קוד PHP עם כל הנתונים פתוחים קורא בו אתה רק בודק את קוד PHP ויש לך מטרה לשאוף ל - לעשות את הדפדפן לראות זהה עם מתי התחלת כתבת את זה דוגמא ו נבדק. לכן יכולים להיות ענייני הצג מקור כל כך הרבה, כך שתוכל להשוות את הפלט של קוד ה-HTML עם קוד HTML היעד שלך. אני לא מכיר דרך אחרת לראות את זה כדי לדעת מה זה אומר.

כן יש אנשים בעולם שיכולים לכתוב על כל דבר צעד אחד כדי לבדוק ולנהל אותה כך נקי ועובד. ככה עושים את המומחים. אני מעדיף לזכור את "לשמור את זה פשוט" לקח ולקחת אותו בשלבים.

קרא את זה ותגיד לי מה לא ממציאה חוש.
Old 4 אפריל 2008, 06:49
חבר קבוצת

נכון, יש סוג של איפשהו היום.
יש לי פשוט עדכון טופס דבר .. אבל תהיתי, כיצד אני עושה מחיקה השאילתא (אני חושב ..), בו המשתמש יכול לבחור פריט מתוך הנפתחת ומחק אותו. חשבתי שאני יכול פשוט להשתמש לעדכן ולשנות את שאילתת עדכון כדי למחוק חלקים אך אין למחוק מסוג כפתורים.

שאל אחד החבר 'ה שלי בכיתה, מה שהיה היה כאילו והוא היה רק כמה שורות. האם googled אבל לא מבין.
אני רוצה להיות מסוגל למחוק פריטים מסוימים של פריטים הטבלה.
Old 4 אפריל 2008, 07:57
קבוצת תורמים

בשלב זה, יש לך "עריכת פריט". צור עותק של מה שאתה עושה אותו לשם התווית "מחק פריט". היה לך את הפריט שאתה רוצה לערוך, עכשיו זה את הפריט שברצונך למחוק.

יש לך קוד אשר כעת האם לערוך. צור עותק של אותה ואת התווית למחוק אותו.

mysql_query ( "מחק מתוך הכרטיסייה-X איפה פריט =". $ לפריט) או למות (mysql_error ());

(אלה mysql_error BITS הוצאתי את צריכה להיות שם באמת, עוד תהיה לך מסד נתונים השגיאה ואת הקוד יהיה פשוט להמשיך בלי קשר. אתה צריך לתפוס את זה בזמן שאתה בודק כל כך אתה יכול לגרום לזה לעבוד robustly ואז mysql_error פעם לא קרה במציאות).

אני מצפה misunderstood ביצעתי את מה שאת שואלת. מה אני צריך להניח שזה לא נכון?

אני יודע מה אני לא מבין אם כי - "אך אין למחוק סוג לחצנים" - אתה חייב להשתמש בתוכנה קצת כדי ליצור את MySQL תחביר ואני לא יודע מה זה התוכנה. זה יכול להיות חלק dreamweaver. כל מה שיש לי כאן הוא עורך טקסט ללא מחיקת סוג כפתורים אז אני יכול לראות למה יש לנו בעיות בקבלת רעיונות פני.
Old 4 אפריל 2008, 08:09
קבוצת תורמים

זה נשמע בדיוק כמו שאני coursework נכשלה בשנה שעברה זה הזמן! לא אותו הדבר כמו קורס לי אתה? מצאתי www.w3schools.com להיות גדול לעזור. אתה נראה יש lucked עם מקבל את עזרת ספוט, Im בטוח תהיה לך עבודה באתר והפעלה לפני תאריך יד! בהצלחה
Old 5 אפריל 2008, 03:13
חבר קבוצת

עדיין מבולבלת לגבי למחוק, מה אני צריך לעשות כדי להוציא של עריכה?

התכוונתי הוספה> טופס> לחצן Dreamweaver, כיצד יש להגיש ו מוסתרים וכו '
Old 5 אפריל 2008, 07:25
קבוצת תורמים

העניין הוא, מעולם לא השתמשתי dreamweaver.

מה שאני חושב זה מה ביעילות באמצעות תוכנית כמו גנראטור Dreamweaver נותן לך עוד כל רמת ללמוד, חוץ מזה יש אנשים (אני מדבר באופן כללי, אני לא הנוח לך Samantha לתוך התמונה), כמה אנשים יכולים להשתמש את הגנרטור ללא למידה לקרוא או לכתוב את מה שהיא מייצרת.

זה בהחלט אפשרי כי Dreamweaver הוא מספיק טוב בבית לייצור מערכות Dreamweaver כי המשתמש לא צריך לדעת לקרוא או לכתוב תוחודל MySQL, PHP או תחביר, או תגי HTML. אם זה כך אז "למד להשתמש Dreamweaver" הקורס יאפשר למישהו ליצור אתר מאפס בלי לדעת שום הצהרות MySQL, PHP או תחביר, או תגי HTML וזה יכול להיות גם דרך מהירה להפוך קומפטנטי לכתוב באתר.

Dreamweaver אם לא באמת לעשות את כל העבודה, וכן האם אדם צריך גם לדעת איך לכתוב ולקרוא תוחודל MySQL ו PHP ו תחביר תגי HTML, אז הלמידה Dreamweaver מעל למידה תוחודל MySQL ו PHP ו תחביר תגי HTML נראה א מעט יותר של לי.

בכל מקרה, לכן אם הייתי מישהו כדי ללמד תוכנית אני לא רוצה אותם ביד Dreamweaver בכלל. אם, לעומת זאת, הייתי ההוראה של הקורס Dreamweaver אז הייתי. אם הייתי ההוראה של "צור בעצמך את אתר האינטרנט" אז אולי אני או שאולי לא. בהוראת התכנות זה נראה לי כאילו היא מקבלת את הדרך.

איפה אמרתי 'נכון לעכשיו, יש "עריכת פריט"' אני מדבר על הפקודה על כפתור ה-HTML שלך שהוא הנקרא "עריכת פריט", אין כל הוראה ב dreamweaver. הייתי מציע כי עותק של קוד ה-HTML זה מה שהופך את הפקודה לחצן יכול להיות relabelled "מחק פריט" ואת MySQL לפרסם הצהרה שלי היה עושה את העבודה אם היה ב-POST דף הלחצן קרא את הפקודה.

כך אני תוכנית רוב הזמן, אני לוקח את BITS כבר בכתב ובעל נבחנה אותם ואת העתקה ושינוי להעתיק לעשות משהו דומה אבל לא זהה. למעשה לשבת וכתיבת קוד טרי לגמרי מרגש אבל זמן רב. מחדש באמצעות דברים ידועים לעבודה במהירויות את התהליך. אני לא הרבה כמו העתקת קוד מאדם אחר לתוך המקור שלי כי יש לי הרבה tinkering לשים אותו לבית שלי יהיה הסגנון שבו אני מרגישה נוח, וזה היה לוקח הרבה זמן כדי לקבל את כל משתנה כדי שיום האמנה להתאים את שאר התוכנית שלי, אבל לפעמים אני עדיין מעוניין לעשות את זה ולא לכתוב כלום מ. הקוד שאנשים אחרים כתבו שאני עושה, תמיד, הוא מסתמך על דברים כמו שאני מכנה בשגרות באמצעות ה-API. אני קורא את הבקשה מתכנת ענק הפונקציות הקיימות באמצעות ממשקי תכנות היישומים מה זמינות עבורי. אני כותב 1% של מה באמת הולך לרוץ, את הקוד של כמו לרחף של שעות על פרוסה עבה של טוסט buttered. את המורכבות של 99% על המחשב מה בעצם הוא כבר מבצעת בדיקות מלא ועבודה, שלי הוא 1% דברים חדשים אני מנסה לקבל זכות אשר נושא את עצמו, העיצוב של המערכת החדשה אני ליישום. Mysql_query זה הקו של ה-API להתקשר למישהו אחר את הקוד אשר הוא הרבה יותר מורכב מאשר כל דבר פנימי אני פונה אליך מיליוני תוכנה אחרים גם, כמוני, מסתמך על mysql_query עובד faultlessly. אנו כותבים שונים מסך כל היישומים בכל זאת.

אז - האם יש מישהו על האתר מי טובה בו שימוש Dreamweaver שיכול להפריע ואומר מה לעשות?

אני יכול לראות למה שאמרת קודם לכן, כי אני כבר BITS בכתב לגבי HTML ו PHP הם "שום דבר לא אוהב את מה שאנחנו כבר 'לימד' לעשות" אם אתה כבר למדו איך לבצע באמצעות אתר האינטרנט ואף אחד לא Dreamweaver מקורה של HTML או PHP.

אני מקווה שאני כבר לא החזיק אותך בחזרה או האטה אותך ב להשלים את מעט את הקורס.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.