mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

PHP mysql, radot nolaižamā saraksta, kas ņem laukus no tabulas mysql

Reply

Thread Tools
Old 2 aprīlis 2008, 13:41
Donors Group

Default PHP mysql, radot nolaižamā saraksta, kas ņem laukus no tabulas mysql

alright. Un jums ir derīga mysql datubāzes, ka es neredzu pārāk.

Arests ir tas, ko es cenšos sazvanīt. Es tā, ka ar daļēji php un daļēji html un rezultāts abiem ir tā pati, kad pārlūka redz to, jo php ir izpildīts un rakstiskos html out.

Lūk Skatīt avotu, kas parāda, ka nav php atstāta reizi, kad jūsu pārlūkprogrammā redz kodu ...

<! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title> Rediģēt vienumu </ title>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<izvēlieties name="itemid">
<option value=Milk> 2 litru puskrejotam Johnson Farms </ option>
<option value=Eggs> 2 litru olas Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2 litru lasi Johnson Farms </ option> <option value=Milk> 2 litru chickenbones Johnson Farms </ option> <izvēle vērtība = Olas > 2 litru puskrejotam Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2 litru puskrejotam Johnson Farms </ option> </ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p>
</ form>
<form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php>
<label> Item Description
<input type=text name=itemdescription value=Milk>
</ label>
<p>
<label> Daudzums In Stock
<input type=text name=quantityinstock value=214>
</ label>
</ p>
<p>
<label> Round Up Total
<input type=text name=rounduptotal value=300>
</ label>
</ p>
<p>
<label> Sērija Cena
<input type=text name=batchprice value=0.83>
</ label>
</ p>
<p>
<label> Piegādātāja vārds
<input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'>
</ label>
</ p>
</ form>
</ body>
</ html>

I pievienotās trūkst </ head> un <body>, es mainīja visu <? līdz <? php, un es veida bodged citu kodu, jo man nav datubāzes strādāt no.

Galvenokārt jums tiesības stuff tur, bet tas nebūs viegli pateikt, ja jūs nevarat skatīt avots jūs rakstveidā, tas ir tikai peld Neredzīgo putenis.

Kuras pārlūkprogrammas are you looking at localhost ar?
Attached Sīktēli
PHP mysql, creating a drop down list that takes fields from table in mysql-php1.jpg  

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 3, 2008, 05:06
Loceklis

IE
Old Aprīlis 3, 2008, 05:23
Donors Group

Ja jūs lasīt http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html Jūs varat saņemt Skatīt avotu strādāt? Ja jūs neredzat html izlaide php tad es neesmu pārliecināts, kā jūs sagaidīt, lai varētu saņemt kodu pareizi.

Es neesmu pārliecināts, vai esat aptvēruši punktu, tīmekļa serveri skan php, bet nav nosūtīt to uz klienta pārlūkā. Klienta pārlūkprogramma nesaprot php nemaz. Ja jūs redzat php koda jūsu pārlūkprogrammā tas nozīmē, ka tā nav bijis, ko patērē servera, jo tas nav derīgs php, tāpēc iepriekš procesors ignorē to un pārlūka beidzas līdz domādams, ka tas ir tikai teksts Es ceru.

Pasakiet man, ja tur ir kaut kas man var palīdzēt jums, es esmu zaudējis saikni ar to, kas tas ir, ko vēlaties sasniegt šo pavedienu. Esmu pārlasīt, un es saprotu, kāpēc man teica, ko es uzrakstīju, bet, ja tā nav veikta kāda jēga jums tad es esmu nepareizi personai prasīt.
Old Aprīlis 3, 2008, 05:56
Loceklis

Ok, paldies par mēģinājumu, bet man vēl nav ideju, ko es esmu dara.
Sabojājas.
Old Aprīlis 3, 2008, 07:33
Donors Group

I'l mēģināt izjaukt līmenim, es ceru, ka tas palīdz mazliet.

Instalējot Apache, PHP un MySQL. Jūs rakstījāt daži kodu Dreamweaver un saglabāts kā X.php un tad tu lieto Internet Explorer, lai pārlūkotu localhost / X.php - Es domāju, ka mēs abi piekrīt šim.

Es gribu jums parādīt kaut ko. Rādīt jūsu notepad un kopēt to vērā tā:
Kods:
<html> <head> <title> piemēram header </ title> </ head> <? php echo '<body> <h1> Šis ir jūsu pārlūka informāciju </ h1> </ body> </ html>'; atbalss "<p> Tu lasa šo ar '. $ _SERVER [' HTTP_USER_AGENT'].'</ p> ';?> </ body> </ html>
Tagad, izņemot, ka c: \ xampp \ htdocs \ cj.php

Pārlūkot, lai localhost / cj.php un redzēt to, ko tā izdarīja. Apache ir izlasījis cj.php. . Php faila tipu stāsta Apache nodot saturu jūsu php paketi. Jūsu php pakete palaist kodu starp <? Php un?> Tagus un tik ilgi, kamēr kods ir derīgs tas viss ir izņemts. Kods bija echo (kas ir gandrīz tāda pati kā drukāt), kas rakstīja dažas derīgas HTML vietu kods ir izņemta no. Tad php pakete ir pieņēmusi izejas atpakaļ uz Apache, kas nosūtījusi uz jūsu pārlūkprogrammu.

Jūs esat izmantojis php, lai izveidotu html kodu. Tas ir viss, tas ir darīts. Html kods, kas tas ir rakstisks, ir derīgi un tas ne ar ko neatšķiras, ko jūs vēlaties ir rakstiska bez php, ja jūs vēlaties nebija php tur. In pārlūkprogrammā Skatīt avotu un apskatīt html pārlūks tika sniegta, tā saka (uz mana datora)
Kods:
<html> <head> <title> piemēram header </ title> </ head> <body> <h1> Šis ir jūsu pārlūka informāciju </ h1> </ body> </ html> <p> Jūs lasa šo ar Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ p> </ body> </ html>
Tas nav tas, ko esat saglabājis diskā no Notepad. Tas ir tas, ko php izveidotās sistēmas jums.

Tagad, jūsu datu bāzē piekļūšanas esat rakstiskas PHP kodu, kas varētu vai nevarētu strādāt. Pats, kas notiks. Apache lasīs jūsu. Php failu un nodot to uz php sistēmu. Ko tas saņem atpakaļ (ja tu būtu tīra sintakse!) Ir tikai html, un nekas cits. Tam būs vienības cenu, kā "0,43 £" un apraksta kā "pepsīns 125ml maisiņš", nevis lauku nosaukumus jūs sākotnēji kodēti. Tas ir redzams, kas dosies uz jūsu pārlūkprogrammu. Pārlūkprogramma neredzu php kods vispār, ar kādu veiksmi.

Lai izveidotu šo sistēmu, ir daudz vieglāk veikt soli uz laiku, vispirms rakstīt html fails, kas nav derīgs HTML un izskatās kā šī versija ir skatīsies. Jums ir jāpārbauda, ka tas ir labs html, jūs to izmēģināt kaut kā. Kas kļūst labs html failu, kuru vēlaties savu php kodu, lai radītu jums. Ļoti Tas ir tāpat kā kods Man parādīja jums # 11 post.

Tad jums izņemt visu "£ 0,43" un "pepsīns 125ml paciņa" vieta īpašniekiem un aizstāt tās ar savu datu bāzi lauku nosaukumus ar pietiekami php kodu, lai iegūtu vērtību no datu bāzes. Tas ir diezgan tuvu kodu jums parādīja # 5 post. Jāraksta Post # 11 kods pirmo un pārbaudītu, ka pirms varat mēģināt rakstīt Post # 5 code jo tas ir pārāk daudz apstrādāt vienā lēciens, rakstot visu lapu tīru vienā posmā. Kad esat beidzis mainīt, piemēram kodu pareizu ražošanas kodu ar visiem php datubāzes atklātu un skan tajā jūs tikai pārbaudīt savas php kodu, un Jums ir mērķis tiekties - padarīt pārlūku sk tāpat kā jūs sākās ar kad Jūs rakstījāt savu piemēru un testē to. Tāpēc ir iespējams View Source jautājumiem tik daudz, lai jūs varētu salīdzināt izvades html kodu ar savu mērķa html kodu. Es nezinu citu veidu, redzot to zina, ko tas saka.

Jā ir cilvēki pasaulē, ka var rakstīt visu kaut vienā posmā un vadīt, lai pārbaudītu to, lai tas ir tīrs un darbi. Tas ir tas, ko eksperti darīt. Es gribētu atcerēties "Keep it simple" nodarbība, un tas pakāpeniski.

Lasīt to un man par to, kas necieš nozīmē.
Old 4 aprīlis 2008, 06:49
Loceklis

Tiesības, kārtot un ieguva kaut šodien.
Man ir vienkāršs update .. form lieta taču bija jautājums, kā man darīt dzēst vaicājumu (? Es domāju ..), kur lietotājs var izvēlēties preci no nolaižamā un izdzēsiet to. Es domāju, ka es varētu tikai izmantot update vaicājumu un mainīt atjaunināt daļās svītrot, bet nav izdzēst tipa pogas.

Jautāja viens no manā klasē puiši, ko viņa bija kā viņš bija tikai dažas rindiņas. Vai googled bet nesaprotu.
Es gribu, lai varētu dzēst īpašus izdevumu posteņus no pozīcijas tabulā.
Old 4 aprīlis 2008, 07:57
Donors Group

Jums pašlaik ir "Rediģēt vienumu. Make kopiju, ko jūs darāt tur un marķē to "svītrot". Jums bija vienumu gribēja editing, tagad tas elementu, kuru vēlaties izdzēst.

Jums ir kods, kas šobrīd nav rediģēt. Make kopiju, un marķē to izdzēst.

mysql_query ( "DELETE FROM tab-x WHERE item =." $ vienība) vai die (mysql_error ());

(kas mysql_error biti esat izņēmis jābūt tiešām, vēl jums ir datubāzes kļūda, un kods būs tieši veic neatkarīgi. Jums nepieciešams panākt to, kad jūs testēšana, lai jūs varētu likt tai darboties enerģiskāk un tad mysql_error nebūs nekad notikt reālajā dzīvē).

Es ceru, ka esmu pārpratusi, ko tu jautāji. Kas es esmu pieņemts, ka nav taisnība?

Es zinu, ko es nesaprotu, lai gan - "bet nav izdzēst tipa pogas" - jums ir jābūt izmantojot mazliet programmatūru, lai radītu savu mysql sintaksi, un es nezinu, kāda programmatūra, ko tā ir. Tā varētu būt daļa no Dreamweaver. Viss, kas man šeit ir teksta redaktors bez izdzēst tipa pogas, lai es varētu saprast, kāpēc mums ir problēmas iegūt idejas pāri.
Old 4 aprīlis 2008, 08:09
Donors Group

Tieši tas izklausās kursi, ka man neizdevās šoreiz pagājušajā gadā! Nevis tajā pašā laikā, kā man are you?! Es atradu www.w3schools.com ir liela palīdzība. Jums šķiet, ir lucked veic ar saņemt palīdzību no Spot, Im pārliecināts, ka jums būs darba vieta izveidota un darbojas, pirms roku datumu! Labu veiksmi
Old 5 aprīlis 2008, 03:13
Loceklis

Joprojām ir neskaidrības par dzēstu, Kas man jāņem no rediģēt?

Es gribēju Ielikt> form> pogu Dreamweaver, kā tur ir jāiesniedz un slēptās uc
Old 5 aprīlis 2008, 07:25
Donors Group

Lieta ir, es nekad neesmu lietojis Dreamweaver.

Ko es domāju, ka, lietojot to, kas faktiski programmu ģenerators kā Dreamweaver sniedz jums vēl viss līmenī, lai uzzinātu, izņemot to, ka daži cilvēki (es runāju vispār, es neesmu nodot jums Samantha vērā attēls), daži cilvēki var izmantot ģenerators bez mācīšanās lasīt, ne rakstīt, ko tas rada.

Tas ir pilnīgi iespējams, ka Dreamweaver ir pietiekami labs ir radīt sistēmas, Dreamweaver lietotājam nav nepieciešams zināt, kā lasīt vai rakstīt mysql paziņojumus vai php sintaksi, vai html tagus. Ja tas ir tā, tad "mācīties lietot Dreamweaver", protams, ļaus kādam radīt vietnes no nulles, nezinot visus mysql paziņojumus vai php sintaksi, vai html tagi, un tas varētu būt ātrs veids, kā kļūt prot rakstiski mājas lapā.

Ja Dreamweaver nav reāli darīt visu darbu, un personai nav nepieciešams arī zināt, kā rakstīt un lasīt mysql pārskati un php sintaksi un html tagus, tad mācīšanās Dreamweaver virsū mācību mysql pārskatus un php sintaksi un HTML tagi šķiet mazliet virs galvas man.

Anyway, tāpēc, ja man mācīja kāds programmu man nav roku tos Dreamweaver vispār. Ja, no otras puses, man mācīja Dreamweaver protams, tad es būtu. Ja man mācīja "izveidot savu tīmekļa vietni", tad es varētu būt vai es nevarētu. Mācību programmu tas izskatās man patīk iekļuvis ceļu.

Kur es teicu, "Tu šobrīd ir" Rediģēt vienumu "Es runāju par komandu pogu html kuru norādi" rediģēt vienumu ", nevis jebkurš norādījums, kas Dreamweaver. Es biju liecina, ka no html koda kopiju, kas padara šo komandu pogas varētu jāpārmarķē "svītrot" un mysql paziņojumu manu pastu darītu darbu, ja tas bija POST lapu, komandu pogas sauc.

Tas ir kā es programmas lielāko daļu laika, ņemot biti esmu jau uzrakstīts un pārbaudīts un kopējot tos un mainās kopiju darīt kaut ko līdzīgu, bet ne identisks. Faktiski sēžot un rakstot pilnīgi svaigu kods ir aizraujošs, bet laikietilpīgs. Atkārtoti izmantojot stuff zināms darbs paātrina procesu. Man nav daudz, piemēram, kopēšanu kodu kāds cits manā pašu avotu, jo man ir daudz tinkering to īstenot savu stilu, kur es justos ērti, un būtu nepieciešams, bet, lai saņemtu visu mainīgo nosaukšanas konvencijas atbilst pārējo manu programmu, bet es tomēr reizēm darīt, nevis uzrakstīt no nekā. Kods, ka citi cilvēki ir rakstījuši, ka es, vienmēr paļauties ir sīkumi es saucu par rutīnu caur API. Es esmu pieteikumu programmētājs prasīt milzīgu esošās funkcijas, kāds Application Programming Interfaces ir pieejami man. Uzrakstīt 1%, kas notiek patiesībā palaist, my code ir kā džema nosmelt uz bieza šķēle ar sviestu grauzdiņš. 99% sarežģītību par to, ko dators faktiski veic jau ir pilnībā pārbaudīts un strādā, mans 1% ir jauna stuff es cenšos, lai iegūtu tiesības, kas veic faktisko dizains jaunā sistēma es esmu īsteno. Tas mysql_query līnija ir API zvanu uz citas personas kodu, kas ir daudz sarežģītāka iekšēji, nekā kaut ko es esmu rakstiski un miljoniem citu programmētāji arī, tāpat kā es, balstoties uz mysql_query strādā nevainojami. Mēs visi rakstiski dažādās ekrāna pieteikumi though.

Tātad - Vai ir kāds uz vietas un kuri ir labi, izmantojot Dreamweaver, kas var samazināt un pateikt, ko darīt?

Es varu saprast, kāpēc jums teicu agrāk, ka biti man rakstīts par html un php ir "nekas patīk tas, ko mēs esam" māca "darīt", ja jūs esat mācīts, kā padarīt mājas lapā, izmantojot Dreamweaver un neviens ir uz html vai php.

Es ceru, ka man nav bijušas jūs atpakaļ vai palēnināta jums paredz pabeigt šis bits jūsu kursā.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.