mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

PHP MySQL, creând o lista verticală care ia în câmpurile din tabelul mysql

Reply

Thread Tools
Old 2 aprilie 2008, 13:41
Grupul de donator

Default PHP MySQL, creând o lista verticală care ia în câmpurile din tabelul mysql

în regulă. Si ai o baza de date mysql valabil că nu pot vedea prea.

Atasamentul este ceea ce am încercat să-la. Am făcut-o în parte, cu PHP şi, în parte, html, iar rezultatul a doi este aceeaşi în cazul în care browser-ul, pentru că vede în PHP a executat şi scrise în HTML.

Iată de Vezi sursa din care rezultă că nu există nici php stânga de timp, browser-ul dvs. vede codul ...

<! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title> Editare element </ title>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<selectaţi name="itemid">
<option value=Milk> 2 litri de semi-degresat Johnson Ferme </ optiune>
<option value=Eggs> 2 litri de ouă Johnson Ferme </ optiune> <option value=Chickenbones> 2 litru somon Johnson Ferme </ optiune> <option value=Milk> 2 litru chickenbones Johnson Ferme </ optiune> <opţiune valoare = a ouălor > 2 litru de semi-degresat Johnson Ferme </ optiune> <option value=Chickenbones> 2 litru de semi-degresat Johnson Ferme </ optiune> </ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p>
</ form>
<form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php>
<label> punctul Descriere
<input type=text name=itemdescription value=Milk>
</ eticheta>
<p>
<label> Cantitate in stoc
<input type=text name=quantityinstock value=214>
</ eticheta>
</ p>
<p>
Runda <label> Sus Total
<input type=text name=rounduptotal value=300>
</ eticheta>
</ p>
<p>
<label> Serie Pret
<input type=text name=batchprice value=0.83>
</ eticheta>
</ p>
<p>
Furnizor <label> Nume
<input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'>
</ eticheta>
</ p>
</ form>
</ body>
</ html>

Am adăugat lipsă </ head> şi <body>, am schimbat toate <? la <? php şi am un fel de bodged la un alt cod, deoarece nu am baza de date pentru a lucra de la.

De cele mai multe ori tu ai dreptul de lucruri acolo, dar nu va fi uşor să-i spun, dacă nu puteţi vizualiza sursa esti scris, asta e doar într-un zbor orb snowstorm.

Browser-ul care te uiţi cu localhost?
Attached Thumbnails
PHP mysql, creating a drop down list that takes fields from table in mysql-php1.jpg  

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 aprilie 2008, 05:06
Grupul de stat

Default PHP MySQL, creând o lista verticală care ia în câmpurile din tabelul mysql

IE
Old 3 aprilie 2008, 05:23
Grupul de donator

Dacă l-ai citit http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html Poţi să-Vezi sursa de a lucra? Dacă nu vă puteţi vedea html ieşire de php atunci nu sunt sigur cum e º ti de aşteptat să se poată obţine codul corect.

Nu sunt sigur dacă v-aţi înţeles că de la punctul de Web citeşte php dar nu-l trimit pe la browser-ul clientului. Clientul browser nu înţeleg php la toate. Dacă vedeţi orice cod php in browser-ul dvs. înseamnă că nu a fost consumată de către server, pentru că nu este valabil php, aşa de pre-procesor ignoră-l şi browser-ul se termină până gândire este doar text mă aştept.

Spune-mi dacă nu e ceva te pot ajuta cu, am pierdut contactul cu ceea ce este pe care doriţi să le realizeze în acest thread. I-am re-citit-o şi am înţeles de ce l-am spus ceea ce am scris, dar dacă nu a făcut nici un sens pentru tine, atunci am greşit persoană să întreb.
Old 3 aprilie 2008, 05:56
Grupul de stat

Ok, multumesc pentru a încerca, dar mai am nici o idee despre ceea ce fac.
În lipsa.
Old 3 aprilie 2008, 07:33
Grupul de donator

I'l încerca să se descurca nivelurile, sper că-l ajută un pic.

Aţi instalat Apache, PHP si MySQL. Tu ai scris ceva cod în Dreamweaver şi aţi salvat-o ca X.php şi apoi te-ai folosit de Internet Explorer pentru a naviga la localhost / X.php - Cred că amândoi de acord până în prezent.

Vreau să-ţi arăt ceva. Run dvs. notepad şi copia în acest ea:
Cod:
<html> <head> <title> exemplu antet </ title> </ head> <? php echo '<body> <h1> Aceasta este browser-ul dvs. detalii </ h1> </ body> </ html> "; ecou "<p> Sunteti citiţi această cu '. $ _SERVER [' HTTP_USER_AGENT'].'</ p>";?> </ body> </ html>
Acum, în afară de faptul că, astfel cum c: \ xampp \ htdocs \ cj.php

Parcurgere pentru a localhost / cj.php şi să vedem ce-o facut-o. Apache a citit cj.php. The. Php spune fişier de tip Apache pentru a trece de conţinut pentru a vă php pachet. Parerea php pachetul a rula cod între <? Php şi?> Tag-uri şi atât timp cât a fost valabil codul este tot fost scos. Codul avut ecou (care este aproape la fel ca de imprimare), care a scris câteva Valid HTML în loc de cod a fost eliminat de la. Apoi, php pachetul a inmanat de iesire înapoi la Apache, care a trimis-o la browser-ul dumneavoastră.

Pe care le-aţi folosit pentru a crea php cod HTML. Asta e tot ce e de facut. Codul HTML pe care le-a scris pentru a fi valabil şi nu e diferit de ceea ce aţi scris, fără a avea PHP dacă doriţi nu a avut nici un php acolo. În browser, Vezi sursa si uita-te la browser-ul HTML a fost dat, se spune (pe computer)
Cod:
<html> <head> <title> exemplu antet </ title> </ head> <body> <h1> Aceasta este browser-ul dvs. detalii </ h1> </ body> </ html> <p> Sunteti lectură acest lucru cu Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ p> </ body> </ html>
Asta nu e ceea ce l-ai salvat pe disc de la notepad. Asta e ceea ce php sistem creat pentru tine.

Acum, pentru acceseaza baza de date pe care le-aţi scris unele php cod care ar putea sau ar putea să nu funcţioneze. Acelaşi lucru se întâmplă să se întâmple. Apache va citi. Php dosar şi treci la php sistem. Ce-l se intoarce (dacă aţi avut sintaxă curat!) Este doar html şi nimic altceva. Acesta va fi preţul unitar ca "£ 0.43" şi descrierea ca "pepsină 125ml sachet" în loc de nume de domeniu vă iniţial codificate. Asta e ceea ce va ajunge la browser-ul dumneavoastră. Browser-ul nu va vedea codul php de la toate, cu putin noroc.

Pentru a construi acest sistem, este de departe mai uşor de a face un pas la un moment dat, la primul scrie un fişier HTML care este valabil html, şi arată modul în care această versiunea finală se va uita. Trebuie să verificaţi că este bine html, tine-l un fel de test. Asta devine bun exemplu de fişier html doriţi dumneavoastră PHP, pentru a genera codul pentru tine. Asta-i place foarte codul am aratat in post # 11.

Apoi, va lua toate "£ 0.43" şi "pepsină 125ml sachet" locul titularilor şi înlocuirea lor cu baza de date cu nume de domeniu destul php cod pentru a obţine valorile din baza de date. Asta e destul de aproape de codul de ai aparut in post # 5. Trebuie să scriu acest post # 11 cod primul test şi că înainte de a putea să încercaţi să scrieţi post # 5 cod pentru ca este prea mult pentru a manipula într-un salt, scris întreaga pagină curată într-o singură etapă. Când terminaţi de schimbare de exemplu codul în codul de producţie propriu, cu toate php baze de date deschise şi citeşte în ea ca esti doar testarea dvs. php cod şi aveţi o ţintă pentru scopul de - a se vedea de luare a browser-ului la fel ca tine, atunci când a început cu scris de tine şi-ţi exemplu testat. De aceea, capacitatea de a Vezi sursa chestiuni atât de mult, astfel încât să puteţi compara ieşire cod html cu dvs. ţintă cod HTML. Nu ştiu un alt mod de a vedea-o să ştiu ce se spune.

Da, există oameni în lume, care poate scrie întregul lucru într-un singur pas de a testa şi de a gestiona aceasta este atât de curat şi de lucrări. Asta e ceea ce face de experţi. Aş prefera să vă amintiţi de "păstraţi-l simplu" lecţie şi ia-o în etape.

Citeşte asta şi spune-mi ce nu are logică.
Old 4 aprilie 2008, 06:49
Grupul de stat

Corect, ai un fel de undeva de azi.
Am o simplă actualizare .. forma lucru, dar a fost întrebam cum să fac o şterge interogare (? Cred ..), în cazul în care utilizatorul poate alege un element dintr-o picătură în jos şi şterge-o. Am crezut ca ar putea folosi doar de interogare şi actualizare a modifica părţi actualizare pentru a şterge, dar nu există nici o şterge de tip butoane.

A întrebat unul dintre baieti in clasa mea ceea ce sa a fost ca si el a avut numai câteva linii. Au googled dar nu înţeleg.
Vreau să fie capabili de a şterge elemente specifice, de la posturile de masă.
Old 4 aprilie 2008, 07:57
Grupul de donator

În momentul de faţă aveţi "Editare element". Faceţi o copie a ceea ce faceţi acolo şi-o eticheta "şterge element". Ai avut elementul dorit de editare, acum este elementul pe care doriţi ştergerea.

Ai cod care, în prezent, nu de editare. Faceţi o copie a etichetei, care şi-l ştergeţi.

mysql_query ( "Delete De la tab-x UNDE element =". $ element) sau mori (mysql_error ());

(cele mysql_error biţi ai luat nevoia de a fi acolo de fapt, altcineva va avea o eroare de bază de date şi de cod se va desfăşura doar indiferent. Trebuie să-l prind, atunci când aţi testare, astfel încât să puteţi să meargă puternic şi apoi a mysql_error nu va mai intampla in viata reala).

Mă aştept am înţeles greşit ceea ce te-ai intrebat. Ce am presupus că nu e adevărat?

Stiu ce nu înţeleg, deşi - "dar nu există nici o ştergeţi butoane de tip" - trebuie să fie folosind un pic de software-ul pentru a vă genera mysql sintaxă şi nu ştiu ce software-ul este. S-ar putea fi o parte din Dreamweaver. Tot ce am aici este un editor de text, fără a şterge tip butoane ca sa ma pot vedea de ce avem probleme cu obtinerea de idei dincolo.
Old 4 aprilie 2008, 08:09
Grupul de donator

Sună exact ca în coursework ca eu de data asta nu a reuşit în ultimul an! Nu în acelaşi curs ca-mi esti?! L-am gasit www.w3schools.com pentru a fi un mare ajutor. Se pare ca au lucked cu obtinerea de ajutor de la Spot, IM sigur ca va avea un lucru site-ul în sus şi să fie difuzate în parte, înainte de data! Succes
Old 5 aprilie 2008, 03:13
Grupul de stat

Încă confuz despre şterge, ce am nevoie pentru a scoate de editare?

Am vrut sa spun de Inserare> Forma> buton Dreamweaver, cum se prezintă şi ascunse, etc
Old 5 aprilie 2008, 07:25
Grupul de donator

Chestia e că, Nu am folosit niciodată Dreamweaver.

Ce cred că este ceea ce este în mod eficient, folosind un program generator ca Dreamweaver vă oferă un alt nivel întreg, pentru a afla, cu excepţia faptului că unii oameni (vorbesc în general, nu ma tine Samantha punerea în imagine), unele persoane pot utiliza generatorul fără de învăţare pentru a citi sau a scrie ceea ce-l generează.

Este destul de posibil ca Dreamweaver este destul de bun, la generarea de sisteme de Dreamweaver că utilizatorul nu trebuie să ştiţi cum pentru a citi sau a scrie mysql declaraţii, sau php sintaxă, sau tag-uri HTML. În cazul în care este aşa, atunci o "înveţe să utilizeze Dreamweaver" Cursul va lasa pe cineva genera un site de la zero fara sa stii orice mysql declaraţii, sau php sintaxă, sau tag-uri HTML şi s-ar putea foarte bine să fie o modalitate rapidă de a deveni competente, la scris un site web.

Dreamweaver Dacă nu se face de fapt, toată munca, şi o persoană care are nevoie de asemenea, să ştie cum să scrie şi a citi mysql declaraţiile şi php sintaxă şi tag-uri HTML, apoi Dreamweaver învăţare pe sus de învăţare mysql declaraţiile şi php sintaxă şi tag-uri HTML pare o un pic de la mine de sus.

Oricum, de aceea, dacă aş fi fost cineva la programul de predare Aş nu le Dreamweaver parte la toate. În cazul în care, pe de altă parte, am fost o predare Dreamweaver cursul apoi aş face-o. Dacă aş fi în învăţământ a "crea propriile site-ul", atunci s-ar putea sau s-ar putea sa nu. Pentru predare programare pentru a-mi se pare ca acesta devine în mod.

În cazul în care am spus "În momentul de faţă aveţi" Editare element "" Vorbeam despre comanda buton de pe html care este etichetat "Editare element", nu orice instrucţiune în Dreamweaver. Am fost, sugerând că o copie a codului HTML, ceea ce face ca butonul de comandă ar putea fi reetichetate "şterge element" şi mysql declaraţie în post-mi-ar face la loc de muncă în cazul în care au fost în Post pagina care comanda buton numit.

Asta este cum am program de cele mai multe ori, având biţii Am deja scrise şi testate şi copierea lor şi schimbarea copie de a face ceva similar, dar nu identice. De fapt stau jos şi de scris, în stare proaspătă în totalitate de cod este interesant, dar consumatoare de timp. Re-folosirea lucruri cunoscute pentru a lucra viteze de până la proces. Nu-mi place mult de copiat codul de la altcineva în propria mea sursa pentru că am o mulţime de tinkering a pus-o în propriul meu stil în cazul în care voi simţi confortabil, şi s-ar lua un timp pentru a obţine toate variabilă convenţie de denumire pentru a se potrivesc cu programul meu de odihnă, dar aş mai face asta, uneori, mai degrabă decât de a scrie nimic. Codul de alţi oameni care au scris că eu, întotdeauna, să se bazeze pe e-am apel ca rutina prin intermediul unui API. Sunt o cerere de chemare programator imens existente funcţii prin orice Interfeţe de programare a aplicaţiilor sunt disponibile pentru mine. Eu scriu de 1% din ce se întâmplă de fapt, pentru a rula, cod mea e ca o pojghiţă subţire de gem gros pe o felie de unt toast. De 99% de complexitatea ce computerul funcţionează de fapt este deja testat pe deplin şi de muncă, mi 1% este de lucruri noi am încercat să-dreapta care desfăşoară efectiv de proiectare a noului sistem Sunt de punere în aplicare. Asta mysql_query linie API este un apel la altcineva de cod, care este mult mai complex decât orice intern Am scris şi milioane de alţi programatori sunt, de asemenea, ca mine, bazându-se pe mysql_query lucru ireproşabil. Suntem toţi scris diferite aplicaţii deşi ecran.

Deci - e acolo, oricine de pe site-ul care e bun la folosirea Dreamweaver care pot interveni în discuţie şi să spună ce să fac?

Nu pot vedea de ce ai spus mai devreme ca de biţi Am scris despre HTML şi PHP sunt "nimic ca ceea ce am fost" invatati "de a face" dacă aţi fost învăţat cum să facă un site web folosind Dreamweaver si nimeni nu a acoperit html sau PHP.

Sper ca nu l-am avut loc de tine sau de ce a încetinit în completarea acestui pic de curs.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.