![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v poriadku. A budete mať platnú mysql databázy, že nevidím príliš. Prílohu, je to, čo som sa snaží dostať na. Urobil som, že sa čiastočne php a html a čiastočne v dôsledku toho, že dvaja je rovnaký, keď v prehliadači nevidí, pretože php nevykoná a písomné html von. Tu je Zobraziť zdrojový kód, ktorý ukazuje, že neexistuje žiadny php doľava do doby vášho prehliadača vidí kód ... <! DOCTYPE html PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title> Upraviť položku </ title> <form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php"> <zvoľte name="itemid"> <option value=Milk> 2 litra semi-odtučnené Johnson Farms </ option> <option value=Eggs> 2 litra vajcia Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2 litra lososa Johnson Farms </ option> <option value=Milk> 2 litra chickenbones Johnson Farms </ option> <opčný hodnota = Vajcia > 2-liter polotučného sušeného odstredeného Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2-liter polotučného sušeného odstredeného Johnson Farms </ option> </ select> <p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p> </ Form> <form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php> <label> Položka Popis <input type=text name=itemdescription value=Milk> </ Label> <p> V <label> Množstvo skladom <input type=text name=quantityinstock value=214> </ Label> </ P> <p> <label> kola Hore Celkom <input type=text name=rounduptotal value=300> </ Label> </ P> <p> <label> Dávkové Cena <input type=text name=batchprice value=0.83> </ Label> </ P> <p> Dodávateľ <label> Názov <input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'> </ Label> </ P> </ Form> </ Body> </ Html> Som pridal chýbajúce </ head> a <body> som zmenil všetky <? do <? php a som akýsi bodged ostatné kódu, pretože nemám na prácu z databázy. Mostly máte právo vec tam, ale je to nebude ľahké zistiť, či nie je možné zobraziť zdrojový budete písať, že to len slepá lietanie v vánice. Prehliadač, ktorý sa pozeráte s localhost? Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| IE |
|
| |||
| |||
| Ak budete čítať http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html dostanete názor zdroj do práce? Ak nevidíte html výstup do php tak si nejsem jistý, ako budete očakávať, že bude môcť získať správny kód. Nie som si istý, či ste pochopil poukázal na to, že webserver číta php ale nijako ho poslať na prehliadač klienta. Klient prehliadač nerozumie php vôbec. Ak vidíte akékoľvek php kód vo vašom prehliadači znamená to, že to nebolo spotrebovanej webserver, pretože to nie je platné php, takže pre-procesor ignoruje a prehliadače končí myslenia je to práve text očekávám. Povedzte mi, či je tam niečo som vám pomôže s som stratil kontakt s tým, čo je to by ste chceli dosiahnuť v tomto vlákně. Som-li ju znovu prečítali a já som pochopil, prečo som povedal, čo som napísal, ale ak je to nebol žiadny zmysel, aby vám potom som zlú osobu požiadať. |
|
| |||
| |||
| Ok, vďaka za pokus, ale aj stále nemá potuchy, čo mám robiť. Zlyháva. |
|
| |||
| |||
| I'l skúste rozlúštiť úrovňou, dúfam, že to pomôže trochu. Inštaláciu Apache, PHP a MySQL. Ste Napísal niekoľko kód v Dreamweaver a uložili ho ako X.php a potom používa Internet Explorer na prehliadanie na localhost / X.php - Myslím, že sme obaja súhlasia, tak ďaleko. Chcem ti niečo ukázať. Spravte svoj poznámkový blok a skopírujte do neho toto: Kód: <html> <head> <title> príklad hlavičky </ title> </ head> <? php echo '<body> <h1> To je váš prehliadač podrobnosti </ h1> </ body> </ html>'; echo 'Ste <p> čítanie tohto s'. $ _SERVER [' HTTP_USER_AGENT'].'</ p> ';?> </ body> </ html> Ľudia na localhost / cj.php a pozrite sa, čo to urobil. Apache prečítal cj.php. K. Php súbory typu Apache sa potom hovorí, že obsah vašej php balíka. Vaša php balík spustenie kódu medzi <? Php a?> Tagy a tak dlho, ako je kód platný, že to všetko boli vyňaté. Kód mal echo (čo je takmer rovnaká ako tlač), ktorý napísal niekoľko platný html do miesta kód bol odstránený z. Teda php balík rúk výstup späť do Apache, ktorý ho poslal do vášho prehliadača. Php, ktoré ste použili na vytvorenie HTML kódu. To je všetko je to hotovo. Html kód, ktorý je písomný má byť v platnosti a že žiadny iný podľa toho, na co bych si bez písomného php ak by ste nemal php tam. V prehliadači, Zobraziť zdrojový kód a pozrite sa na HTML prehliadač bol daný, sa píše (na mojom počítači) Kód: <html> <head> <title> príklad hlavičky </ title> </ head> <body> <h1> To je váš prehliadač podrobnosti </ h1> </ body> </ html> <p> Čítajte s touto Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ p> </ body> </ html> Teraz pre vašu databázu pristupuje ste napísali niektorí php kód, ktorý by mohol, alebo nemusia fungovať. To isté sa deje sa to stalo. Apache bude čítať. Php súboru a preniesť ho do php systému. Čo ju dostane späť (ak ste mali čistiť syntax!) Je len html a nič iného. Bude mať jednotkovú cenu za "£ 0,43" a popis "pepsín 125ml vrecko" namiesto odbore názvov ste pôvodne zakódované. To je to, čo pôjde do vášho prehliadača. Prehliadač bude vidieť žiadny php kód, tak sa žiadne šťastie. Na vybudovanie tohto systému, je to oveľa jednoduchšie vziať krok v čase, najprv napísať html súboru, ktorý je platný html a hľadá spôsob, akým táto konečná verzia bude vyzerať. Musíte sa kontrolovať, či je to dobré html, tie skúšky nějak. To sa stáva dobrým príkladom html súbor chcete php kód, ktorý vygeneruje za vás. To je veľmi podobné kód Ukázala som ti v post # 11. Potom budete mať všetky "£ 0,43" a "pepsín 125ml vrecka" miesto držiaky a nahradiť je vašej databáze pole mien s dostatkom php kód získať hodnoty z databázy. To je dosť blízko, aby vám ukázal, že kód v post # 5. Musíte napísať post # 11 kód a prvý test, ktorý predtým, ako si skúsiť napísať príspevok # 5 kód, pretože je to príliš ďaleko k manipulácii v jednom skoku, písania na celú stránku čistej v jednej etape. Po zmene napríklad kód do správnej výrobnej číslo sa všetkými php databázu otvoriť a čítať v nej budete len testovanie PHP kód a máte cieľ usilovať o - tvorbu prehliadača vidieť rovnaké ako keď ste začali s ste Napísal váš príklad a skúša to. To je dôvod, prečo sú schopní Zobraziť Zdroj veciach tak moc, takže si môžete porovnať na výstupe html kód s vašej cieľovej html kódu. Nepoznám iný spôsob, ako ju vidí, čo sa hovorí. Áno, sú ľudia na svete, ktoré možno napísať celú vec v jednom kroku a spravovať to vyskúšať tak je to čisté a funguje. To je to, čo odborníci robiť. Najradšej by som spomenúť na "keep it simple" lekciu a vziať v etapách. Prečítajte si to a povedz mi, čo to nemá zmysel. |
|
| |||
| |||
| Právo, druh má niekde dnes. Mám jednoduchý formulár aktualizovať .. vec, ale vedel, ako mám urobiť mazať dotaz (? Myslím, že ..), kde si používateľ môže vybrať jeden z rozbaľovacieho a odstrániť ho. Myslel som, že som mohol len používať aktualizačný dotaz a meniť časti aktualizácie zmazať, ale neexistuje žiadny typ tlačidla zmazať. Požiadal jeden z chlapov v mojej triede, čo mal rád a on mal len pár riadkov. Už googled ale nerozumie. Chcem, aby bol schopný odstrániť konkrétne položky z položiek tabuľky. |
|
| |||
| |||
| Tie majú v súčasnosti "editovať položku". Urobiť kópiu toho, čo práve robíte, a tam ho označujú "zmazať položku". Vy ste mali položku ste chcel strih, teraz je to položky, ktoré chcete vynechať. Máte kód, ktorý v súčasnosti robí upraviť. Zhotoviť kópie a že štítok je odstrániť. mysql_query ( "DELETE Z tab-li bode x =". $ item) alebo die (mysql_error ()); (tie drobnosti mysql_error ste vyniesol potrebné tam naozaj, inak budete mať databázu chýb a kód bude práve vykonávať nezávisle. Musíte chytiť, keď ste testovanie, takže si môžete zabezpečiť, aby fungovala robustné a potom mysql_error nebude nikdy nestane v reálnom živote). Očakávam som zle, co ste dotazem. Co jsem to predpokladať, že to nie je pravda? Ja viem, čo mám robiť, keď nerozumiem - "ale nie je odstrániť typ tlačidla" - musíte používať trochu softvér pre vytváranie vašej mysql syntax a nevím, co je to software. Mohlo by to byť súčasťou Dreamweaver. Všetko som si je textový editor bez zmazať typ tlačidla tak vidím, prečo sme problémy dostať myšlienok naprieč. |
|
| |||
| |||
| To znie presne ako v kurze, že som sa nepodarilo túto dobu v minulom roku! Nie je v tom istom kurze ako já ste?! Našiel som www.w3schools.com byť veľkým prínosom. Vyzerá to, že majú šťastie s získanie pomoci od Spot, Im Určite budete mať pracovné miesta a beží pred ruka v deň! Veľa šťastia
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Stále zmateni asi zmazať, čo potrebujem, aby si z editovať? Myslel som na Vložiť> Formulár> Tlačidlo Dreamweaver, ako sa predkladá a skryté atď |
|
| |||
| |||
| Ide o to, som nikdy nepoužíval Dreamweaver. Čo si myslím, že to, čo je skutočne používate nejaký program, ako generátor Dreamweaver vám dáva ďalšie celú úroveň sa učiť, s výnimkou toho, že niektorí ľudia (já hovorím všeobecne, I'm not ste Samantha uvedenie do obrazu), niektorí ľudia môžu používať generátor bez učenia čítať alebo písať, čo to prináša. Je celkom možné, že Dreamweaver je dosť dobrý na vytváranie systémov Dreamweaver, že používateľ nemusí vedieť čítať ani písať mysql výkazov, alebo php syntaxe, alebo HTML tagy. Jestli je to tak, potom "naučia využívať Dreamweaver" Samozrejme sa nechať niekým vytvárať stránky, od začiatku bez znalosti akéhokoľvek mysql výkazov, alebo php syntaxe, alebo HTML tagy a mohol by byť rýchly spôsob, aby sa písomne na príslušnej webovej stránky. Ak Dreamweaver nie je vlastne robiť všetku prácu, a osobou, je potrebné tiež vedieť, ako písať a čítať mysql vyhlásenie a php syntaxe a HTML tagov, potom učenie Dreamweaver na vrchole učenia mysql vyhlásenie a php syntaxe a HTML tagov zdá trochu visutú so mnou. Mimochodom, to je dôvod, prečo by som sa niekoho na výučbu program by som nemala ruku im Dreamweaver vôbec. Ak na druhej strane som bola výučba Dreamweaver samozrejme potom bych. Kdybych výučby a "vytvoriť vlastné webové stránky" a potom by som mohol já, alebo nemusí. Pre výučbu programovania to vyzerá ako by sa mi dostane do cesty. Ak som povedal 'Tie majú v súčasnosti "Upraviť položku'" Hovoril som o príkazové tlačidlo na vašom html, ktorý je označený "editovať položku", nie je žiadny pokyn v Dreamweaver. Bol som naznačoval, že kópia html kód, ktorý umožňuje, aby príkaz by mohol byť znovu tlačidlo "zmazať položku" a mysql výpis v mojom post by robiť túto prácu, ak by bolo v období po stránke, ktorá sa nazýva príkazové tlačidlo. Tak jsem program väčšinu času, pričom bity som už píše a skúša a kopírovanie a meniace kópiu urobiť niečo podobné, ale nie identické. Vlastne sedieť a písať úplne čerstvé kód je vzrušujúce, ale čas-náročná. Re-pomocou ktorých je známe, že vďaka práci urýchľuje proces. Nemám moc rád kopírovanie kód od niekoho iného do môjho vlastného zdroja, pretože mám veľa šťourat, aby ju do svojho vlastného štýlu, kde budem cítiť pohodlne, a bolo by trvať dostať všetky premenné Naming Convention to zápas zvyšok môjho programu, ale já bych ešte niekedy robiť, že skôr ako napísať z ničoho. Kódu, že ostatní ľudia napísali, že mám urobiť, vždy spoľahnúť je tak hovorím, ako rutin prostredníctvom API. Som programátor aplikácie volá do obrovskej existujúce funkcie bez ohľadu na rozhranie Application Programming sú k dispozícii na mňa. Píšu 1% toho, čo sa deje skutočne spustiť, moje číslo je ako pena na jam o hrúbke plátku buttered prípitok. O 99% zložitosti, čo počítač skutočne vykonáva, je už plne otestovaný a pracuje, má 1% je nové veci som sa snaží získať práva, ktorá má ako skutočný návrh nového systému som sa vykonáva. Že mysql_query línia je API volania do cudzej kód, ktorý je oveľa zložitejšia, ako niečo vnútorne som písať a milióny ďalších programátori sú také, ako ja, a opiera sa o mysql_query pracujú bezchybne. Sme všetci písaní rôznych žiadostí keď obrazovke. Takže - je tu niekto na mieste, ktoré je dobré používať Dreamweaver, ktoré je možné vybrať a povedať, čo mám robiť? Vidím, prečo ste predtým hovoril, že bity som písali o HTML a PHP je "nič s tým, čo sme 'učil' robiť", keď ste sa učil, ako vytvoriť webovú stránku s použitím Dreamweaver a nikto to vzťahuje html php alebo. Dúfam, že som nemala konať vás späť alebo spomalil vám v dokončení tohto bit vášho kurzu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Konfigurácia Apache s mysql | GKman | Web Design, hosting & SEO | 2 | 28. júl 2009 00:44 |
| Bezplatne Windows Desktop MySQL Editor | Hybr! D | Web Design, hosting & SEO | 2 | 6. júl 2009 03:59 |
| MySQL a hosting spoločnosť | MySlowQuietLife | Web Design, hosting & SEO | 4 | 22. február 2008 03:25 |
| Webserver pomôže s MySQL | Drewski526 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 19. novembra 2007 13:21 |
| Thread Tools | |
| |