![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| све је у реду. И имате ваљан МыСКЛ база података да ја не видим превише. У прилогу је оно што сам покушава добити на адреси. Ја сам тај са делом пхп и хтмл и делом резултат два је исти када се прегледник не види јер ПХП је погубљени и писани хтмл оут. Ево Виеу Соурце која показује да нема пхп лево по времену ваш броусер види код ... <! ДОЦТЫПЕ хтмл ПУБЛИЦ "- / / У3Ц / / ДТД КСХТМЛ 1.0 Транситионал / / ЕН" "хттп://ууу.у3.орг/ТР/ксхтмл1/ДТД/ксхтмл1-транситионал.дтд"> <хтмл ксмлнс="хттп://ууу.у3.орг/1999/ксхтмл"> <хеад> <мета хттп-екуив="Цонтент-Тыпе" цонтент="текст/хтмл; цхарсет=исо-8859-1" /> Уреди <титле> Ставка </ титле> <форм ид="форм1" наме="форм1" метход="пост" ацтион="ЕдитИтем.пхп"> <одаберите наме="итемид"> <оптион валуе=Милк> 2 литре семи-одбране Јохнсон фармама </ избор> <оптион валуе=Еггс> 2 литре јаја Јохнсон фармама </ избор> <оптион валуе=Цхицкенбонес> 2 литре лососа Јохнсон фармама </ избор> <оптион валуе=Милк> 2 литре цхицкенбонес Јохнсон фармама </ опцију> <валуе = опција Јаја > 2 литре полуаутоцестама одбране Јохнсон фармама </ избор> <оптион валуе=Цхицкенбонес> 2 литре полуаутоцестама одбране Јохнсон фармама </ опцију> </ селецт> <п алигн='центер'> <инпут тыпе="субмит" валуе="Едит итем"> </ п> <п> </ Форм> <форм ид=форм2 наме=форм2 метход=пост ацтион=ЕдитИтем.пхп> <лабел> Опис предмета <инпут тыпе=текст наме=итемдесцриптион валуе=Милк> </ Лабел> <п> <лабел> Количина на лагеру <инпут тыпе=текст наме=куантитыинстоцк валуе=214> </ Лабел> </ П> <п> Укупно <лабел> Роунд Уп <инпут тыпе=текст наме=роундуптотал валуе=300> </ Лабел> </ П> <п> Групно <лабел> Цена <инпут тыпе=текст наме=батцхприце валуе=0.83> </ Лабел> </ П> <п> Име <лабел> Супплиер <инпут тыпе=текст наме=супплиернаме валуе='Јохнсон Фармс'> </ Лабел> </ П> </ Форм> </ Боды> </ Хтмл> И додао је нестало </ хеад>, а <боды> сам променио све <? да <? пхп и ја врста бодгед друге цоде јер сам немају за рад са базама података. Углавном имате право ствари постоји али неће бити лако рећи ако не можете погледати изворни сте писање, то је само лети слијепих у мећава. Који броусер си хандсоме ат лоцалхост са? Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| ТЈ |
|
| |||
| |||
| Ако сте прочитали хттп://ууу.мредкј.цом/туториалс/типс_ие.хтмл могу добити преглед извора на посао? Ако не можете видети хтмл оутпут бы ПХП затим Им 'не сигуран како сте се очекује да ће у могућности да бисте добили исправан код. Нисам сигуран да ли сте схваћено питање гласи да је уеб у пхп али не послати га на клијентском прегледачу. Клијент прегледач не разумеју пхп уопште. Ако видите било какве ПХП код у ваш прегледач то значи да то није поступио по уеб јер није важећа пхп, тако да пре-процесор игнорише га и прегледач заврши мислећи да је само текстуални Оццекујем. Реците ми, ако има 'било што могу Вам помоћи, ја сам изгубио контакт са што желите постићи у том слиједи. Сам поново прочитати га и ја разумем зашто сам рекао оно што сам написао, али ако то није направљен било који начин да вам онда сам погрешну особу питати. |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала за труди али ја још увек немам појма што сам радиш. Мана. |
|
| |||
| |||
| И'л покушати размрсити нивоима, надам се да то помаже мало. Имате инсталиран Апацхе, ПХП и МыСКЛ. Написао си неки број у Дреамуеавер и сачували га као Кс.пхп и онда користи Интернет Експлорер за прегледање на лоцалхост / Кс.пхп - Мислим да смо обоје пристајете тако далеко. Желим вам показати нешто. Покрените ваш нотепад и копирајте ово у њу: Цоде: <хтмл> <хеад> <титле> пример хеадер </ титле> </ хеад> <? пхп ецхо '<боды> <х1> Ово је ваш броусер детаље </ Х1> </ боды> </ хтмл>'; еко 'Ви сте <п> читајући ово с'. $ _СЕРВЕР [' ХТТП_УСЕР_АГЕНТ'].'</ п> ';?> </ боды> </ хтмл> Потражите лоцалхост / цј.пхп и погледајте шта је учинио. Апацхе је прочитати цј.пхп. Године. Пхп филе тыпе каже Апацхе проћи садржај на свој пхп пакет. Ваш пакет пхп има покренете код између <? Пхп и?> Тагови и тако дуго као код је ваљан је све било изведени. Ко̂д је еко (које је готово исти као и принт), који је написао неке Валид ХТМЛ у месту ко̂д је уклоњен из. Тада је предала пакет пхп излаз повратак на Апацхе која је послата на свој прегледач. Коју сте користили за прављење пхп хтмл код. То је све то учинио. ХТМЛ код је записано да мора да буде ваљан и не разликује се за оно што бих да има без писмене пхп ако бих имао пхп унутра. У прегледачу, Види извор и поглед на ХТМЛ прегледач је добила, она каже (на мом рачунару) Цоде: <хтмл> <хеад> <титле> пример хеадер </ титле> </ хеад> <боды> <х1> Ово је ваш броусер детаље </ Х1> </ боды> </ хтмл> <п> Ви читате овај са Мозилла/5.0 (Кс11; У; Линукс и686; ен-УС; рв: 1.8.1.12) Гецко/20080201 Фирефокс/2.0.0.12 </ п> </ боды> </ хтмл> Сада, за своју базу података приступа сте писмени неке пхп код који може, или можда неће радити. Иста ствар ће се десити. Апацхе ће читати ваш. Пхп датотеку и положити га у пхп система. Шта се добија назад (ако сте имали чисту синтаксе!) Је само хтмл и ништа друго. Она ће имати јединична цена као "£ 0.43" и описом као "пепсин 125мл кесица са миришљавим прахом" уместо поље имена сте првобитно цодед. То је оно што ће ићи на свој прегледач. Прегледач ће видјети ни пхп цоде у свим, са било који срећа. Изградити овај систем, то је далеко лакше узети један корак у исто време, прво писати хтмл датотеку која је Валид ХТМЛ и изгледа онако како ово коначна верзија ће изгледати. Мораш проверити да је то добар хтмл, ти некако га тестирати. То постаје добар пример хтмл датотеке коју желите да се ваши пхп цоде генерисати за Вас. То је врло сличан код показао сам ти у пост # 11. Онда узму све "£ 0.43" и "пепсин 125мл кесица са миришљавим прахом" место дрл̌ач и замењују их са својим базама података поље имена са довољно ПХП код да бисте добили вредности из базе података. То је сасвим близу да код вас показао у пост # 5. Морате написати пост # 11 тест код првог и да пре него што можете покушати писати пост # 5 број јер је превише обрадимо у једном скок, писање целу страницу чист у једној фази. Када завршите мењањем пример код на правилан код производње са свим пхп датабасе отворен и чита се у њему сте управо тестирање ваше пхп код и имате циљ да циљ за - израду прегледач видим исти као и када сте почели са написали сте својим примером и тестирати га. Зато се могли Виеу Соурце стварима толико, тако да можете упоредити са излазом ХТМЛ цоде ваш циљани хтмл код. Ја не знам други начин да видим да зна шта он каже. Да постоје људи у свету који се могу написати целу ствар у једном кораку и успију тестирати га тако да је чиста и дела. То је оно што стручњаци чинити. Радије бих да се сјећам се "држати га једноставно" сат и однесите га у фазама. Прочитајте и да ми рећи што није стварање смисла. |
|
| |||
| |||
| Право, какав је данас негде. Имам упдате .. једноставна ствар, али је форма питате како могу направити упит за брисање (? Мислим ..), где корисник може одабрати ставку из дроп-доун и избрисати га. Мислио сам да бих могао користити само модернизирати упит и променити делове за брисање упдате али нема брисање врста дугмади. На питање једног од момци у мом разреду што је било његово а он је имао само неколико редова. Јесте гооглед али не разумеју. Желим бити у могућности за избрисати специфичне ставке из ставке табеле. |
|
| |||
| |||
| Тренутно имате "едит предмет". Направите копију оно што радиш тамо и то ознаком "артикл избрисати". Ви сте имали предмет хтео уређивање, а сада се на ставку коју желите да избришете. Имаш код који тренутно ради уредити. Направити копију да и ознака је избрисати. мыскл_куеры ( "ДЕЛЕТЕ ФРОМ таб-кс ГДЕ предмет =". $ предмет) или умре (мыскл_еррор ()); (мыскл_еррор тих битова коју је узео из потребе да се ту стварно, остало ћете имати грешке и код ће само носити, без обзира на. Треба га ухватити кад сте тестирање тако да је можете учинити посао робустлы, а затим мыскл_еррор неће увек догодити у стварном животу). Оццекујем сам мисундерстоод што су иштете. Што сам преузео то није истина? Знам шта ми не разумемо иако - "али нема брисање врста дугмета" - морате бити мало користи софтвер за генерисање Ваше мыскл сынтакс и не знам шта је софтвер. То може бити део Дреамуеавер. Све сам овде је текст едитор без дугмета брисање тип тако да могу да видим зашто имамо потешкоћа узимајући преко идеје. |
|
| |||
| |||
| Ово звучи управо као цоурсеуорк да сам успела ово време прошле године! Не у истој стази као што си ти мени? Нађа ууу.у3сцхоолс.цом бити велика помоћ. Те чинити се за имати луцкед са добити помоћ од Спот, Им сигурни да ће имати радну страницу горе и трчање у руке пре датума! Сретно
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Још увек збуњени око избришете, Шта ми треба узети уређивати? Ја значио је Уметни> Форм> Буттон у Дреамуеавер, како је доставити и скривених итд |
|
| |||
| |||
| Ствар је, никад нисам користи Дреамуеавер. Шта мислим да је то оно што је ефикасно користите програм као генератор Дреамуеавер вам даје још један цео нивоу како би научили, осим да су неки људи (ја говорим генерално, нисам вас Самантха стављањем у слици), неки људи могу да користе генератор без учења читати или писати оно што ствара. То је сасвим могуће да Дреамуеавер довољно добро на системе у којима се генеришу Дреамуеавер корисник не треба знати читати или писати мыскл извештаја, или пхп синтакса, или ХТМЛ тагове. Ако је тако онда је "научите да користите Дреамуеавер" Колегијум ће нека неко генеришите сите од нуле знају било какве изјаве мыскл, или пхп синтакса, или ХТМЛ ознаке и то би могао да буде и брз начин да постану компетентни у писању уебсите. Ако не Дреамуеавер заправо да учини сав посао, а лично не треба такође да зна како писати и читати изјаве мыскл и пхп синтакса и ХТМЛ ознака, а затим на врху Дреамуеавер леарнинг учења изјаве и мыскл пхп синтакса и ХТМЛ тагове доима се битни за графоскоп за мене. У сваком случају, тај 'зашто ако су некоме наставних програма за стране не бих их Дреамуеавер ат алл. Ако, с друге стране, сам била једна наставна Дреамуеавер наравно онда бих. Ако сам била наставна је "направити властиту уеб страницу" онда ја могу ја могу или не. За подучавање програмирање изгледа ми као да добија на путу. Где сам рекао: 'Тренутно имате "едит предмет"' ми је говорити о командној дугме на свом хтмл који је означен "артикл измени", а не било који поуку у Дреамуеавер. Био сам сугерирајући да копију хтмл код који чини да се наредба може бити релабеллед дугме "Избриши артикл" и мыскл изјаву у мој пост ће обавити посао, ако га је било у ПОСТ-страница која се зове командној дугме. То је како сам програм већину времена, водећи битови сам већ написана и тестирана и копирање их и мијењање копију учинити нешто слично, али не и идентични. Заправо сједаш и писање потпуно свеже ко̂д је узбудљиво, али дуго трајати. Поново користећи познате ствари радити убрзава процес. ЈА донт 'сличан много копирања кодова из неког другог извора у мој сопствени јер имам пуно тинкеринг да га у мој сопствени стил у којој ћу се пријатно осећа, те да ће то потрајати неко време да се све променљиве на конвенцији именовања подударају остатак моје програм, али ја бих још увек понекад радимо, а не да писати из ничега. Код других људи који имају записано да радим, и увек, ослањају на ствари је сам позив као рутина путем АПИ-ја. Ја сам програмер апликација позивајући се огроман постојеће функције кроз све што Апплицатион Программинг интерфејса су доступна за мене. Пишем 1% онога што ће заправо покренути, мој број је као пјена за џем на густе кришка тост намазан бутер. 99% комплексност оно што стварно обавља рачунар је већ у потпуности тестиран и ради, мој је 1% нових ствари сам тежак за добити право који носи стварну дизајн нови систем И'м провођењу. То је линија мыскл_куеры АПИ позива на туђи код којих је далеко сложенији него што интерно сам писање и милиони других програмери су такође, попут мене, ослањајући се на мыскл_куеры радно фаултлесслы. Уе'ре алл писање различитих екрана апликације ипак. Дакле - постоји ли ико на сите који је добар у користите Дреамуеавер ко може резати и реците шта да радим? Видим зашто сте раније рекао да су комадићи сам записано о хтмл и пхп су "ништа као што смо били 'учио' то учинити", ако сте били поучен како направити уеб страницу помоћу Дреамуеавер и нико је покривено хтмл пхп или. Надам се да сам вам не одржавају леђа или успорене вас доле у попуњавању овог битног вашег курса. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Конфигурација Апацхе мыскл | ГКман | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 28. јула 2009 00:44 |
| Фрее Уиндоус Десктоп МыСКЛ Едитор | Хыбр! Д | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 6. јула 2009 03:59 |
| МыСКЛ и хостинг компаније | МыСлоуКуиетЛифе | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 22 фебруар 2008 03:25 |
| Уеб помоћи са мыскл | Дреуски526 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 19 новембар 2007 13:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |