az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

PHP MySQL, bu tabloda MySQL alanları alır listesinden bir düşüş oluşturarak

Reply

Konu Araçları
Old 2 Nisan 2008, 13:41
Bağış Grubu

Default PHP MySQL, bu tabloda MySQL alanları alır listesinden bir düşüş oluşturarak

tamam. Ve geçerli bir MySQL veritabanı ben de göremiyorum var.

Ek I alırken ne çalışıyorum olduğunu. Çünkü PHP infaz ve html dışında yazılı O ile kısmen ve kısmen Html ve iki sonucu PHP mi zaman tarayıcıyı görüyor aynıdır.

İşte bu yok PHP zaman tarayıcı kod görüyor sola's gösterir Kaynağı Görüntüle's ...

<! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML Transitional / / EN" "" 1.0 http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title> Öğe Düzenle </ title>
id="form1" name="form1" method="post" <form action="EditItem.php">
<select name="itemid">
<option value=Milk> 2 litrelik yarı Johnson Farms </ option yüzeysel>
<option value=Eggs> 2 litrelik yumurta Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2 litrelik somon Johnson Farms </ option> <option value=Milk> 2 litrelik chickenbones Johnson Farms </ option> <seçenek değeri = Yumurta > 2 litrelik yarı Johnson Farms </ option> <option value=Chickenbones> 2 litrelik yarı yüzeysel Johnson Farms </ option yüzeysel> </ select>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p>
</ form>
id=form2 name=form2 method=post <form action=EditItem.php>
<label> Öğe Açıklama
<input type=text name=itemdescription value=Milk>
</ etiket>
<p>
<label> Miktar stok
<input type=text name=quantityinstock value=214>
</ etiket>
</ p>
<p>
<label> Yuvarlak kadar Toplam
<input type=text name=rounduptotal value=300>
</ etiket>
</ p>
<p>
<label> Toplu Fiyat
<input type=text name=batchprice value=0.83>
</ etiket>
</ p>
<p>
<label> Tedarikçi Adı
<input type=text name=suppliername value='Johnson Farms'>
</ etiket>
</ p>
</ form>
</ body>
</ html>

Ben de sözlerine ekledi </ head> ve <body>, ben değiştirildi eksik tüm <? çünkü iş için veritabanı yok için <? PHP ve çeşit diğer kodu bodged.

Çoğunlukla orada doğru şeyler var ama eğer yazıyoruz sadece kör bir tipi uçakla's kaynak, görüntüleyemezsiniz söylemek kolay olacak değil.

Hangi tarayıcı ile yerel bakıyorsun?
Attached Thumbnails
PHP mysql, creating a drop down list that takes fields from table in mysql-php1.jpg  

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 Nisan 2008, 05:06
Üye Grubu

Default PHP MySQL, bu tabloda MySQL alanları alır listesinden bir düşüş oluşturarak

TR
Old 3 Nisan 2008, 05:23
Bağış Grubu

Eğer okumak http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html Çalışmaya görüntülemek kaynak elde edebilirsiniz? Eğer ben nasıl tahmin ettiğiniz için kodu doğru bir yer emin değilim PHP sonra tarafından html çıkış göremezsiniz.

Ben belirli bir nokta, web PHP okuma grasped emin değilim ama istemci tarayıcı üzerinde göndermez. İstemci tarayıcısı tüm PHP anlamıyor. Eğer tarayıcınızda bu çünkü geçerli değil PHP bunu web tarafından, bu nedenle önceden işlemci ve yoksayar tarayıcı hızlı ben bekliyorum sadece metin's düşünme biter tüketilen henüz anlamına gelir herhangi bir PHP kodu görebilirsiniz.

Varsa bana, ben kaybettim dokunma ile ne kadar bu iş parçacığında ulaşmak istiyorsanız size yardımcı olabilecek herhangi bir şeyi söyle. Ben tekrar ettik-okumak ve yüzden eğer size sonra sormak yanlış kişi yaşıyorum her mantıklı değil ama ben ne yazıldı söyledi verdik.
Old 3 Nisan 2008, 05:56
Üye Grubu

Tamam, çalışıyor ama hala ne yaptığım hakkında hiçbir fikrin yok için teşekkürler.
Başarısız.
Old 3 Nisan 2008, 07:33
Bağış Grubu

I'l seviyeleri çözülmeye, ben biraz yardımcı olur umut deneyin.

Sen Apache, php ve mysql kurdum. Sen Dreamweaver bir kod yazdım ve X.php olarak kaydedilir ve sonra / X.php localhost taramak için Internet Explorer'da kullanılan - Bence her ikisi de bugüne kadar kabul düşünüyorum.

Sana bir şey göstermek istiyorum. Çalıştırmak için not defteri ve bu kopyasını da geçin:
Kodu:
<html> <head> <title> örnek başlık </ title> </ head> <? PHP echo '<body> <h1> Bu tarayıcı Detaylar olduğunu </ h1> </ body> </ html>'; yankı '<p>' ile okuyorsunuz. $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT'].'</ p>';?> </ body> </ html>
Şimdi tasarruf o C olarak: \ xampp \ htdocs \ cj.php

Localhost İnsanlar / cj.php ve ne yaptığını görüyorum. Apache cj.php okumuş. The. PHP dosya türünü Apache Your PHP paketi içeriği geçmek için söyler. Your PHP paketi arasındaki kod çalıştırmasına olan <? PHP ve?> Etiketleri ve sürece kod tüm çıkarıldı's geçerli oldu. Kod yankı vardı (yaklaşık Yazıcı aynı) olan kodu kaldırıldı ve yerine bazı geçerli Html yazıldı olduğunu. Sonra PHP paketi geri Apache hangi tarayıcı için gönderdi çıkış verdi.

HTML kodunu oluşturmak için PHP kullandım. İşte tüm bu yapılır's. Html kodu bu yazar geçerli olmalı ve hiçbir Eğer orada hiçbir PHP vardı ediyorum PHP'yi olmadan ne yazdım ediyorum için farklıdır. Tarayıcı olarak görün Kaynak ve html tarayıcı verilen görülmelidir, benim bilgisayar () on söylüyor
Kodu:
<html> <head> <title> örnek başlık </ title> </ head> <body> <h1> Bu tarayıcı Detaylar olduğunu </ h1> </ body> </ html> <p> bu okuduğunuz Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ p> </ body> </ html>
Ne not defteri diske kaydedilmiş değil. İşte PHP sistem sizin için oluşturulan's.

Şimdi, hangi iş olabilir bazı PHP kodu yazdık Veritabanınızı girişler için. Aynı şey oldu olacak. Apache için. PHP dosyasını okuyun ve PHP sistem için geçmektedir. Geri ne olur (eğer temiz sözdizimini! Vardı) sadece HTML ve başka bir şey değil. Bu £ 0.43 "olarak" birim fiyat olacak ve pepsin 125ml kesecik "olarak açıklaması" yerine başlangıçta kodlu alan adları. İşte tarayıcınızın gidecek's. Tarayıcı at all, herhangi bir şans ile PHP kodu göreceksiniz.

Bu sistemi oluşturmak için, çok adım atmak için bir zaman, ilk olarak geçerli Html ve bu son hali gibi gidiyor gibi görünüyor, html dosyası yazmak kolaydır. Sen bu kadar iyi html, size bir deneme kontrol etmelisiniz. İşte sizin için oluşturmak için PHP kodu dosyayı HTML iyi örnek olur. Bu çok Mesaj # 11 gösterdiğim kodu gibi.

Sonra "ve" pepsin "yeri sahipleri 125ml kesecik tüm" £ 0.43 çıkar yeterli PHP kodu ile veritabanı alan isimleri ile yerine veritabanının değerleri çıkın. Bu oldukça Gönderdiğinizde # 5 gösterdi kod çok yakın olan. Bu yazı 11 # kodu ilk ve denetlenmektedir önce sonrası # 5 kodu çünkü çok bir atılım olarak ele çok's yazmayı deneyebilirsiniz yazmak için, tüm sayfa bir aşamasında temiz yazı var. Ne zaman tüm PHP açık veritabanı ile uygun üretim koduna kod örneği değişen bitirmek ve okur olarak bu size sadece PHP kodu test ediyoruz ve siz başladı sizin için amaç için bir hedef - Aynı görmek tarayıcı yaparken sahip zaman size örnek yazdım ve denedim. Bu nedenle Kaynağı Görüntüle konularda çok mümkün olan, bu nedenle, çıkış hedef html kodu html kodu ile mukayese edebilirsiniz's. Ben ne diyor biliyor görmek için başka bir yol bilmiyorum.

Evet bu dünyada bir tek adımda tüm şey yazabilir ve test etmek yönetmek çok temiz ve çalışır insanlar. Bu uzmanlar budur. Ben "Bu basit" ders tutmak ve aşamalarında götürün hatırlıyorum tercih.

Okuyun ve ne yapmak mantıklı değil söyle.
Old 4 Nisan 2008, 06:49
Üye Grubu

Evet, bir çeşit bugün var.
Ben ancak basit bir güncelleme .. formu şey varsa nasıl bir sorgu (? I silmek yapmalıyım merak ediyorum düşünüyorum ..), nereye kullanıcı bir yıkılmak bir öğe seçebilir ve silin. Ben güncelleştirme sorgusu kullanabilirsiniz düşünce ve silmek için güncelleştirme parçaları değiştirmek ancak hiçbir türü düğmelerini silmek.

One of my sınıf onun ne olduğunu ve sadece birkaç satır vardı adam Sorular. Ama googled mı anlamıyoruz.
Ben öğeleri tablo belirli öğeler silemeyebilirsiniz istiyorum.
Old 4 Nisan 2008, 07:57
Bağış Grubu

Şu anda "öğeyi düzenle" var. "Orada ne yapıyoruz ve" öğesini silmek etiket bir kopyasını yapın. Sen şimdi bunu silmek istediğiniz öğenin düzenleme istedi öğe vardı.

Sen şu anda düzenlemek bir kodu vardır. Bu bir kopyasını yapın ve silebilirsiniz etiket.

mysql_query ( "DELETE FROM sekmesi-x NEREDE item =". $ item) veya (mysql_error öl ());

(bu mysql_error bit orada gerçekten gerek, başka sadece üzerinde bağımsız olarak devam edecek bir veritabanı hata ve kod gerekir aldı. Bunu bu sağlam ve sonra da iş yapabilirsiniz zaman test ettiğiniz onu yakalamak gerek mysql_error asla gerçek yaşamda) olur.

Sana ne soran vardı misunderstood ettik bekliyoruz. Ne bu doğru değildir varsaydım?

Ben de ne don't understand biliyorum - "ama hiçbir türü düğmelerini silmek" olduğunu - siz MySQL sözdizimi üretmek ve bunu hangi yazılım bilmiyorum yazılım biraz kullanıyor olmanız gerekir. Bu Dreamweaver bir parçası olabilir. Ben burada hiç ben neden sorun elde fikirler üzerinde görebilirsiniz türü düğmeleri silmek bir metin editörüdür.
Old 4 Nisan 2008, 08:09
Bağış Grubu

Bu tam olarak kurs ben geçen yıl bu kez başarısız oldu gibi geliyor! Değil, aynı ders olarak bana sen?! Ben buldum www.w3schools.com harika bir yardımcı olması gereklidir. Sen Spot gelen yardım ile lucked gibi görünüyorlar, Im çalışan bir sitesi var ve elden önce tarih çalışıyor emin! Iyi şanslar
Old 5 Nisan 2008, 03:13
Üye Grubu

Hala silmek hakkında karıştı, ne edit almak gerekiyor?

Ben Dreamweaver in> Formu> Düğme Ekle anlamı nasıl orada göndermek ve gizli vs ise
Old 5 Nisan 2008, 07:25
Bağış Grubu

Bu şey, ben Dreamweaver kullanılan hiç.

Ne düşünüyorsun, ben resmin içine giriyor), bazı insanlar oluşturucu kullanabilirsiniz Samantha sizin koyarak değilim ki etkili Dreamweaver gibi bir program jeneratör kullanarak bu bazı insanlar (genellikle I'm talking dışında öğrenmek için başka bir bütün seviye, veren Okumayı öğrenmeden önce veya ne üretir yazın.

Oldukça da Dreamweaver yeterli Dreamweaver kullanıcı bilgileri nasıl okumak veya MySQL tablolar veya PHP sözdizimi veya HTML etiketleri yazmak bu ihtiyacı yoktur sistemleri üreten iyi olması mümkündür. Eğer bu çok sonra "Birisi herhangi bir MySQL tablolar veya PHP sözdizimi veya html etiketlerini bilmeden sıfırdan bir site oluşturmak ve bunu da hızlı bir şekilde bir web sitesi yazma at yetkili olmak için olabilir sağlayacak" ders Dreamweaver kullanmayı öğrenmek's.

Eğer Dreamweaver gerçekten ve bütün işleri yapar olmayan bir kişinin bir de yazmak için ve mysql tablolar ve PHP sözdizimi ve html etiketleri, sonra MySQL tablolar ve PHP sözdizimi ve html etiketlerini öğrenme üzerine Dreamweaver öğrenme okumak bilmeniz gereken bir görünüyor bana bir tepegöz bit.

Her neyse, bu yüzden eğer ben hiç Dreamweaver onları el istemiyorsanız programa birinin eğitim olduğunu's. Eğer, on the other hand, ben sonra bir Dreamweaver ders ders oldu. Eğer bir "" sonra ya ben de değil, kendi web sitesi oluşturmak ders oldu. Gibi bu şekilde olur bana bakıyor öğretim programlama için.

Nereden 'Şu anda "öğeyi düzenle" Ben Html which "" öğesini düzenlemek, Dreamweaver olmayan herhangi bir talimat etiketli olduğunu komut düğmesi hakkında konuşmak olduğunu söyledi. Bu html kodunu bir kopyası olan "relabelled olabilir öğeyi silmek" ve sonrası mysql beyanı iş eğer komut düğmesini adı POST sayfası vardı yapayım komut düğmesi yapar yönünde oldu.

Bu nasıl program Çoğu zaman, zaten yazılı ve test ettik ve onları kopyalayıp şey ama aynı değil benzer yapmak kopya değişen alarak bit. Aslında ayaküstü ve tamamen yeni kod yazmak heyecan verici ama zaman kaybettiriyor. Yeniden sürecini hızlandırır çalışma şeyler bilinen kullanarak. I don't kadar kopyalama kodu başkasına gelen kendi kaynağına, çünkü kendi stili olarak nerede rahat edersiniz söylemek için tinkering bir sürü var gibi, ve tüm değişken adlandırma kongre için biraz zaman alacak Benim programın geri kalanı maç, ama yine de bazen çok şey kimden yazmak yapın. Kod diğer insanlar Ben, her zaman, güvenmek yapmak yazdım ben yordamları olarak bir API üzerinden arama şeyler. Bir uygulama programcısı ne Uygulama Programlama Arayüzleri üzerinden büyük mevcut işlevleri kadar çağrı bana mevcuttur. Ben, benim kodu saat ve buttered tost bir kalın dilim üzerinde sektirmek gibi gerçekte çalıştırmak's going to% 1 yazın. Bilgisayar gerçekte ne yapar ve% 99 karmaşıklığı zaten tam olarak test edilmiştir ve iş, benim 1% doğru olan ben uygulama yaşıyorum yeni sistemin gerçek tasarım taşır almaya çalışıyorum, yeni şeyler. Bu mysql_query hattı başkasının için çok daha karmaşık dahili bir API arama kodu ben yazıyorum ve diğer programcı milyonlarca şey daha da bana, mysql_query faultlessly çalışma dayanarak gibi. Biz de farklı ekran uygulamaları yazıyoruz.

Yani - bu sitede kimin kesilmiş ve ne yapacağınızı söyleyin Dreamweaver kullanarak iyi kimse nedir?

Neden daha önce eğer nasıl bir web sitesi kullanarak yapmak öğretti oldum bu html ve PHP ile ilgili yazılı olduğunuz bit "biz 'ne oldum' yapmak gibi bir şey öğretti" olduğunu söyledi görebilirsiniz Dreamweaver ve kimsenin kapalı Html veya PHP.

Seni geri tutulmayan olduğunuz veya tabii bu biraz tamamladıktan size yavaşladı umuyoruz.
Reply

Register

Bookmarks