менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

PHP MySQL, створення випадаючого списку, який приймає поля з таблиці в MySQL

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 квітня 2008, 13:41
Донор групи

Alright. А у вас є дійсна бази даних MySQL, що я не можу бачити теж.

Прихильності те, що я намагаюся отримати в. Я зробив це з частково PHP і HTML почасти і в результаті двох такий же, якщо браузер бачить, тому що PHP не зробить, і написали HTML Out.

Ось початковий вигляд, показує, що немає PHP залишені час вашого браузера бачить коду ...

<! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title> Редагувати елемент </ TITLE>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php">
<select name="itemid">
<option value=Milk> 2 півлітра знежиреного Джонсон ферм </ Option>
<option value=Eggs> 2 яйця літра Джонсон ферм </ OPTION> <option value=Chickenbones> 2 літра лосося Джонсон ферм </ OPTION> <option value=Milk> 2 літра chickenbones Джонсон ферм </ OPTION> <Варіант Value = Яйця > 2 півлітра знежиреного Джонсон ферм </ OPTION> <option value=Chickenbones> 2 півлітра знежиреного Джонсон ферм </ OPTION> </ SELECT>
<p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ P>
</ FORM>
<form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php>
<label> Пункт Опис
name = itemdescription <input type=text value=Milk>
</ Label>
<p>
Кількість в <label> фонду
name = quantityinstock <input type=text value=214>
</ Label>
</ P>
<p>
<label> Round Up Всього
name = rounduptotal <input type=text value=300>
</ Label>
</ P>
<p>
<label> Пакетна ціна
name = batchprice <input type=text value=0.83>
</ Label>
</ P>
<p>
Назва постачальника <label>
<input type=text name=suppliername Farms'> value = 'Johnson
</ Label>
</ P>
</ FORM>
</ Body>
</ Html>

Я додав відсутню </ head> і <body>, я змінив всі <? до <? PHP і я родом bodged інший код, тому що в мене немає бази для роботи.

Невелика у вас є права є речі, але це не буде легко дізнатися, якщо ви не можете переглянути вихідний ви пишете, це просто наосліп в сніжну бурю.

Який браузер ви дивитеся з Localhost?
Мініатюри
PHP mysql, creating a drop down list that takes fields from table in mysql-php1.jpg  

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 квітня 2008, 05:06
Член групи

IE
Old 3 квітня 2008, 05:23
Донор групи

Якщо ви читаєте http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html Ви можете отримати уявлення джерела на роботу? Якщо ви не бачите HTML продукції на PHP то я не знаю, як ви повинні бути в змозі отримати код правильний.

Я не впевнений, що ви зрозуміли, що точка сервер зчитує PHP, але це не відправити його на браузер клієнта. Клієнт браузер не розумію PHP взагалі. Якщо ви бачите PHP код у вашому браузері значить, він не використану в веб-сервером, тому що це не дійсні PHP, тому попередньо процесор ігнорує його і браузер закінчується мислення це просто текст я думаю.

Скажи мені, якщо що-небудь я можу вам допомогти, я втратив зв'язок з тим, що саме ви хотіли б досягти в цій темі. Я перечитав його, і я розумію, чому я сказав, що я написав, але якщо він не зробив ніякого сенсу для вас значить, я неправильна людина запитати.
Old 3 квітня 2008, 05:56
Член групи

Ок, спасибо за спробу, але я до сих пір не знаю, що я роблю.
Недолік.
Old 3 квітня 2008, 07:33
Донор групи

I'l спробувати розплутати рівнях, я сподіваюся, що це допомагає трохи.

Ви встановили Apache, PHP та MySQL. Ви написали код в Dreamweaver і збереження його як X.php а потім використовувати Internet Explorer для перегляду на Localhost / X.php - Я думаю, що ми обидва згодні з тим до цього часу.

Я хочу показати вам дещо. Запустіть блокнот і скопіюйте в неї:
Код:
<html> <head> <title> прикладу заголовок </ TITLE> </ head> <? PHP луна '<body> <h1> Це ваші дані браузера </ h1> </ body> </ html>'; Echo '<p> Ви читаєте це на'. $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT'].'</ P >';?> </ body> </ html>
Тепер збережіть, що в C: \ XAMPP \ htdocs \ cj.php

Перейдіть до Localhost / cj.php і подивитися, що це було зроблено. Apache читав cj.php. . PHP типу файлу говорить Apache передати зміст до вашого PHP пакеті. Ваш PHP пакет запустити код між <? PHP і?>, А до тих пір, як Кодекс були дійсні все це було вивезено. Код був Echo (а це приблизно такий же, як печатка), який написав кілька Valid HTML в те місце, код був видалений з. Потім пакет PHP вручив виходу до Apache який відправив його в браузер.

Ви використовували PHP для створення HTML-коду. Ось і все це робиться. HTML-код, що написаний він повинен бути дійсним, і це нічим не відрізняється тим, що ви б написана без PHP, якщо ви мене не було там в PHP. У браузері, Перегляд HTML-коду і подивитися на HTML-браузер отримав, він говорить (на моєму комп'ютері)
Код:
<html> <head> <title> прикладу заголовок </ TITLE> </ head> <body> <h1> Це ваші дані браузера </ h1> </ body> </ html> <p> Ви читаєте це з Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; EN-US; RV: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ P> </ body> </ html>
Це не те, що ви зберегли на диску з блокнота. Це те, що PHP система, створена для Вас.

Тепер, для вашої бази даних доступу ви написали Деякі PHP код, який може або не може працювати. Те ж саме станеться. Apache буде читати ваш. PHP файл і передати його в PHP система. Що він одержує назад (якщо у вас чисті синтаксис!) Просто HTML і більше нічого. Вона буде мати ціна одиниці продукції, як "£ 0.43" і опис як "пепсин 125ml саше" замість назви полів ви спочатку закодовані. Це те, що піде на Вашому браузері. Браузер не бачить PHP-код на всіх, з будь-якими удача.

Для створення цієї системи, це набагато легше зробити крок в той час, щоб спочатку написати HTML файл, який є дійсним HTML і виглядає так, як це остаточний варіант буде виглядати. Ви повинні перевірити, що це хороший HTML, ви якось випробування. Це стане гарним прикладом HTML-файлу, який ви хочете, щоб ваш PHP код, який згенерує для вас. Це дуже схоже на код, який я показав вам в пост # 11.

Тоді ви берете все "£ 0,43" і "пепсин 125ml саше" власників місці і замінити їх з вашими іменами полів бази даних з достатнім коду PHP для отримання значень з бази даних. Це досить близько до код, який ви показали в пост # 5. Ви повинні написати пост # 11 коді перші і перевірити, перш ніж ви зможете спробувати написати пост # 5 код, тому що це дуже багато обробляти в один прийом, написав цілу сторінку Чистота в один етап. Коли ви закінчите зміна приклад коду в правильний код виробництва з усіма PHP відкритих баз даних і читає в ній ви просто тестування PHP кодом і у вас є мета прагнути - зробити браузер побачити те ж саме, з якого ви почали, коли Ви писали, ваш приклад і перевіряв. Ось чому в стані переглядати вихідний питань так багато, так що ви можете порівняти вихідного HTML-коду з вашої цільової HTML-код. Я не знаю інший спосіб побачити його знає, що говорить.

Так, є люди в світі, який можна записати всі речі в одному кроці Керувати протестувати його, щоб він чистий і працює. От що робити експерти. Я вважаю за краще, щоб пам'ятати "простоти" урок і прийняти його в кілька етапів.

Читайте, що і сказати мені, що не робить сенсу.
Old 4 квітня 2008, 06:49
Член групи

Право, на зразок є де-небудь сьогодні.
У мене є просте оновлення .. форма речі, але було цікаво, як я можу зробити запит на видалення (? Я думаю ..), в якому користувач може вибрати пункт з випадаючого і видаліть його. Я думала, я міг би просто використовувати Запит на оновлення і зміна частин оновлення для видалення, але немає видалити тип кнопки.

Запитав одного з хлопців в моєму класі, що його було, як і він мав лише кілька рядків. Have пошуковій системі Google, але не розуміють.
Я хочу, щоб мати можливість видалити певні елементи з таблиці елементів.
Old 4 квітня 2008, 07:57
Донор групи

Ви в даний час мають "Редагувати елемент". Зробіть копію того, що ви там робите і називають його "виключити пункт". Ви мали пункту ви хотіли редагування, тепер це об'єкт, який потрібно видалити.

Ви код, який в даний час робить змінити. Зробіть копію цього і називають його видалити.

mysql_query ( "DELETE FROM TAB-х, де пункт =". $ пункту) або померти (mysql_error ());

(ті, mysql_error біти ви дістали повинні бути там насправді, інакше вам доведеться помилка бази даних і код буде здійснювати незалежно. Ви повинні спіймати його, коли ви тестування так що ви можете змусити його працювати рішуче і потім mysql_error ніколи не трапитися в реальному житті).

Я сподіваюся, я зрозумів, що ви просите. Що я припустив, що це не так?

Я знаю, що я не розумію, но - але немає тип видалення кнопки "- ви повинні використовувати трохи програмного забезпечення для створення своїх MySQL синтаксис, і я не знаю, яке програмне забезпечення він є. Це може бути частиною Dreamweaver. Все, що я тут це текстовий редактор, не видалити тип кнопками, щоб я міг зрозуміти, чому нас виникли проблеми при отриманні ідей у поперечнику.
Old 4 квітня 2008, 08:09
Донор групи

Це звучить так само, як курсові роботи, що мені не вдалося цей час в минулому році! Не в тому ж напрямку, як мені ти! Я знайшов www.w3schools.com буде у нагоді. Ви, здається, пощастило з отриманням довідки з місця, Im впевнений, що ви є робочий сайт і працює, перш ніж руки в курсі подій! Удачи
Old 5 квітня 2008, 03:13
Член групи

В сих пір плутають про видалення, що мені потрібно, щоб вивести її з панувати?

Я мав на увазі Вставити> форма> у Dreamweaver, який є, і представити приховані т.д.
Old 5 квітня 2008, 07:25
Донор групи

Справа в тому, я ніколи не користувався Dreamweaver.

Те, що я думаю, що використовуючи те, що ефективна програма генератора, як Dreamweaver дає вам ще весь рівень, щоб дізнатися, за винятком деяких людей (я говорю загалом, я не ставлять вас Саманта в картинці), деякі люди можуть використовувати генератор не навчившись читати, ні писати, що він генерує.

Цілком можливо, що Dreamweaver досить гарний при створенні систем, які користувач Dreamweaver не потрібно вміти читати і писати заяви MySQL, PHP або синтаксисі, або HTML-теги. Якщо це так, то "навчитися використовувати Dreamweaver" Курс хай хто-небудь створити сайт з нуля, НЕ знаючи, MySQL будь-які заяви або синтаксису PHP, HTML теги або й цілком може бути швидкий спосіб стати компетентними в письмовому сайті.

Якщо Dreamweaver фактично не робити всю роботу, і людина дійсно треба також вміти читати і писати заяви MySQL та PHP і синтаксису HTML тегів, то навчання Dreamweaver на вершині навчання MySQL заяв та синтаксису PHP і HTML-теги здається Трохи накладних витрат для мене.

У будь-якому випадку, тому, якщо я когось вчили в програмі я не віддасть їх Dreamweaver на всіх. Якщо, з іншого боку, я викладала курси Dreamweaver тоді б я. Якщо б я був викладання "створити свій власний сайт", то я міг би, або я не може. Для навчання програмуванню Мені здається, як він потрапляє в дорозі.

Де я сказав: "Ви в даний час мають" Редагувати елемент "" Я говорю про командної кнопки на вашому HTML є позначки "Редагувати елемент", а не будь-яких інструкцій в Dreamweaver. Я вважав, що копія HTML-код, який робить що кнопка може бути relabelled "Видалити елемент" і MySQL заявою на посаду буде робити роботу, якщо вона була на сторінці посади, що кнопка називається.

Ось як я програми більшу частину часу, приймаючи біти я вже написав і перевірка їх копіювання і зміни копію зробити щось подібне, але не ідентичні. Власне сісти і писати зовсім свіжий код захоплююче, але й часу. Повторне використання речі відомих робіт прискорює цей процес. Я не люблю скопіювавши код від кого-небудь у мій власний джерело, тому що я багато майстру, щоб покласти його в свій власний стиль, в якому я буду почувати себе комфортно, і було б зайняти деякий час, щоб отримати всі змінні в іменуванні Матч на всю програму, але я до сих пір іноді, що робити, що писати з нуля. Код, що інші люди писали, що я роблю, і завжди, розраховувати на це я називаю речі як процедури через API. Я програміст програми Виклик величезні існуючі функції за допомогою будь-яких інтерфейсів прикладного програмування, доступних мені. Я пишу 1% того, що відбувається насправді працювати, мій код все одно знежирене варення на товстий шматок маслом тост. Складності 99% того, що комп'ютер дійсно виконує вже повністю перевірені і працюють, моя 1% є новою речі я намагаюся отримати права, яке здійснює фактичний дизайн нової системі я здійснення. Це mysql_query лінії викликів API на чужий код, який є набагато більш складною всередині, ніж все, що я пишу і мільйони інших програмістів, також, як і я, спираючись на робочий mysql_query бездоганно. Ми всі Дати різними додатками, хоча екран.

Отже - як немає на місці, хто добре допомогою Dreamweaver, які можуть скоротити і скажуть, що робити?

Я можу зрозуміти, чому ти сказав раніше, що біти я писав про HTML і РНР "Нічого подібного, що ми були" навчили "робити", якщо ви вчили, як зробити сайт за допомогою Dreamweaver і охоплює HTML Nobody's або PHP.

Сподіваюся, я не був про Вас назад або сповільнити тебе в завершенні цього біта Вашого курсу.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.