![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alright. А у вас є дійсна бази даних MySQL, що я не можу бачити теж. Прихильності те, що я намагаюся отримати в. Я зробив це з частково PHP і HTML почасти і в результаті двох такий же, якщо браузер бачить, тому що PHP не зробить, і написали HTML Out. Ось початковий вигляд, показує, що немає PHP залишені час вашого браузера бачить коду ... <! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title> Редагувати елемент </ TITLE> <form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php"> <select name="itemid"> <option value=Milk> 2 півлітра знежиреного Джонсон ферм </ Option> <option value=Eggs> 2 яйця літра Джонсон ферм </ OPTION> <option value=Chickenbones> 2 літра лосося Джонсон ферм </ OPTION> <option value=Milk> 2 літра chickenbones Джонсон ферм </ OPTION> <Варіант Value = Яйця > 2 півлітра знежиреного Джонсон ферм </ OPTION> <option value=Chickenbones> 2 півлітра знежиреного Джонсон ферм </ OPTION> </ SELECT> <p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ P> </ FORM> <form id=form2 name=form2 method=post action=EditItem.php> <label> Пункт Опис name = itemdescription <input type=text value=Milk> </ Label> <p> Кількість в <label> фонду name = quantityinstock <input type=text value=214> </ Label> </ P> <p> <label> Round Up Всього name = rounduptotal <input type=text value=300> </ Label> </ P> <p> <label> Пакетна ціна name = batchprice <input type=text value=0.83> </ Label> </ P> <p> Назва постачальника <label> <input type=text name=suppliername Farms'> value = 'Johnson </ Label> </ P> </ FORM> </ Body> </ Html> Я додав відсутню </ head> і <body>, я змінив всі <? до <? PHP і я родом bodged інший код, тому що в мене немає бази для роботи. Невелика у вас є права є речі, але це не буде легко дізнатися, якщо ви не можете переглянути вихідний ви пишете, це просто наосліп в сніжну бурю. Який браузер ви дивитеся з Localhost? Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| IE |
|
| |||
| |||
| Якщо ви читаєте http://www.mredkj.com/tutorials/tips_ie.html Ви можете отримати уявлення джерела на роботу? Якщо ви не бачите HTML продукції на PHP то я не знаю, як ви повинні бути в змозі отримати код правильний. Я не впевнений, що ви зрозуміли, що точка сервер зчитує PHP, але це не відправити його на браузер клієнта. Клієнт браузер не розумію PHP взагалі. Якщо ви бачите PHP код у вашому браузері значить, він не використану в веб-сервером, тому що це не дійсні PHP, тому попередньо процесор ігнорує його і браузер закінчується мислення це просто текст я думаю. Скажи мені, якщо що-небудь я можу вам допомогти, я втратив зв'язок з тим, що саме ви хотіли б досягти в цій темі. Я перечитав його, і я розумію, чому я сказав, що я написав, але якщо він не зробив ніякого сенсу для вас значить, я неправильна людина запитати. |
|
| |||
| |||
| Ок, спасибо за спробу, але я до сих пір не знаю, що я роблю. Недолік. |
|
| |||
| |||
| I'l спробувати розплутати рівнях, я сподіваюся, що це допомагає трохи. Ви встановили Apache, PHP та MySQL. Ви написали код в Dreamweaver і збереження його як X.php а потім використовувати Internet Explorer для перегляду на Localhost / X.php - Я думаю, що ми обидва згодні з тим до цього часу. Я хочу показати вам дещо. Запустіть блокнот і скопіюйте в неї: Код: <html> <head> <title> прикладу заголовок </ TITLE> </ head> <? PHP луна '<body> <h1> Це ваші дані браузера </ h1> </ body> </ html>'; Echo '<p> Ви читаєте це на'. $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT'].'</ P >';?> </ body> </ html> Перейдіть до Localhost / cj.php і подивитися, що це було зроблено. Apache читав cj.php. . PHP типу файлу говорить Apache передати зміст до вашого PHP пакеті. Ваш PHP пакет запустити код між <? PHP і?>, А до тих пір, як Кодекс були дійсні все це було вивезено. Код був Echo (а це приблизно такий же, як печатка), який написав кілька Valid HTML в те місце, код був видалений з. Потім пакет PHP вручив виходу до Apache який відправив його в браузер. Ви використовували PHP для створення HTML-коду. Ось і все це робиться. HTML-код, що написаний він повинен бути дійсним, і це нічим не відрізняється тим, що ви б написана без PHP, якщо ви мене не було там в PHP. У браузері, Перегляд HTML-коду і подивитися на HTML-браузер отримав, він говорить (на моєму комп'ютері) Код: <html> <head> <title> прикладу заголовок </ TITLE> </ head> <body> <h1> Це ваші дані браузера </ h1> </ body> </ html> <p> Ви читаєте це з Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; EN-US; RV: 1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12 </ P> </ body> </ html> Тепер, для вашої бази даних доступу ви написали Деякі PHP код, який може або не може працювати. Те ж саме станеться. Apache буде читати ваш. PHP файл і передати його в PHP система. Що він одержує назад (якщо у вас чисті синтаксис!) Просто HTML і більше нічого. Вона буде мати ціна одиниці продукції, як "£ 0.43" і опис як "пепсин 125ml саше" замість назви полів ви спочатку закодовані. Це те, що піде на Вашому браузері. Браузер не бачить PHP-код на всіх, з будь-якими удача. Для створення цієї системи, це набагато легше зробити крок в той час, щоб спочатку написати HTML файл, який є дійсним HTML і виглядає так, як це остаточний варіант буде виглядати. Ви повинні перевірити, що це хороший HTML, ви якось випробування. Це стане гарним прикладом HTML-файлу, який ви хочете, щоб ваш PHP код, який згенерує для вас. Це дуже схоже на код, який я показав вам в пост # 11. Тоді ви берете все "£ 0,43" і "пепсин 125ml саше" власників місці і замінити їх з вашими іменами полів бази даних з достатнім коду PHP для отримання значень з бази даних. Це досить близько до код, який ви показали в пост # 5. Ви повинні написати пост # 11 коді перші і перевірити, перш ніж ви зможете спробувати написати пост # 5 код, тому що це дуже багато обробляти в один прийом, написав цілу сторінку Чистота в один етап. Коли ви закінчите зміна приклад коду в правильний код виробництва з усіма PHP відкритих баз даних і читає в ній ви просто тестування PHP кодом і у вас є мета прагнути - зробити браузер побачити те ж саме, з якого ви почали, коли Ви писали, ваш приклад і перевіряв. Ось чому в стані переглядати вихідний питань так багато, так що ви можете порівняти вихідного HTML-коду з вашої цільової HTML-код. Я не знаю інший спосіб побачити його знає, що говорить. Так, є люди в світі, який можна записати всі речі в одному кроці Керувати протестувати його, щоб він чистий і працює. От що робити експерти. Я вважаю за краще, щоб пам'ятати "простоти" урок і прийняти його в кілька етапів. Читайте, що і сказати мені, що не робить сенсу. |
|
| |||
| |||
| Право, на зразок є де-небудь сьогодні. У мене є просте оновлення .. форма речі, але було цікаво, як я можу зробити запит на видалення (? Я думаю ..), в якому користувач може вибрати пункт з випадаючого і видаліть його. Я думала, я міг би просто використовувати Запит на оновлення і зміна частин оновлення для видалення, але немає видалити тип кнопки. Запитав одного з хлопців в моєму класі, що його було, як і він мав лише кілька рядків. Have пошуковій системі Google, але не розуміють. Я хочу, щоб мати можливість видалити певні елементи з таблиці елементів. |
|
| |||
| |||
| Ви в даний час мають "Редагувати елемент". Зробіть копію того, що ви там робите і називають його "виключити пункт". Ви мали пункту ви хотіли редагування, тепер це об'єкт, який потрібно видалити. Ви код, який в даний час робить змінити. Зробіть копію цього і називають його видалити. mysql_query ( "DELETE FROM TAB-х, де пункт =". $ пункту) або померти (mysql_error ()); (ті, mysql_error біти ви дістали повинні бути там насправді, інакше вам доведеться помилка бази даних і код буде здійснювати незалежно. Ви повинні спіймати його, коли ви тестування так що ви можете змусити його працювати рішуче і потім mysql_error ніколи не трапитися в реальному житті). Я сподіваюся, я зрозумів, що ви просите. Що я припустив, що це не так? Я знаю, що я не розумію, но - але немає тип видалення кнопки "- ви повинні використовувати трохи програмного забезпечення для створення своїх MySQL синтаксис, і я не знаю, яке програмне забезпечення він є. Це може бути частиною Dreamweaver. Все, що я тут це текстовий редактор, не видалити тип кнопками, щоб я міг зрозуміти, чому нас виникли проблеми при отриманні ідей у поперечнику. |
|
| |||
| |||
| Це звучить так само, як курсові роботи, що мені не вдалося цей час в минулому році! Не в тому ж напрямку, як мені ти! Я знайшов www.w3schools.com буде у нагоді. Ви, здається, пощастило з отриманням довідки з місця, Im впевнений, що ви є робочий сайт і працює, перш ніж руки в курсі подій! Удачи
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| В сих пір плутають про видалення, що мені потрібно, щоб вивести її з панувати? Я мав на увазі Вставити> форма> у Dreamweaver, який є, і представити приховані т.д. |
|
| |||
| |||
| Справа в тому, я ніколи не користувався Dreamweaver. Те, що я думаю, що використовуючи те, що ефективна програма генератора, як Dreamweaver дає вам ще весь рівень, щоб дізнатися, за винятком деяких людей (я говорю загалом, я не ставлять вас Саманта в картинці), деякі люди можуть використовувати генератор не навчившись читати, ні писати, що він генерує. Цілком можливо, що Dreamweaver досить гарний при створенні систем, які користувач Dreamweaver не потрібно вміти читати і писати заяви MySQL, PHP або синтаксисі, або HTML-теги. Якщо це так, то "навчитися використовувати Dreamweaver" Курс хай хто-небудь створити сайт з нуля, НЕ знаючи, MySQL будь-які заяви або синтаксису PHP, HTML теги або й цілком може бути швидкий спосіб стати компетентними в письмовому сайті. Якщо Dreamweaver фактично не робити всю роботу, і людина дійсно треба також вміти читати і писати заяви MySQL та PHP і синтаксису HTML тегів, то навчання Dreamweaver на вершині навчання MySQL заяв та синтаксису PHP і HTML-теги здається Трохи накладних витрат для мене. У будь-якому випадку, тому, якщо я когось вчили в програмі я не віддасть їх Dreamweaver на всіх. Якщо, з іншого боку, я викладала курси Dreamweaver тоді б я. Якщо б я був викладання "створити свій власний сайт", то я міг би, або я не може. Для навчання програмуванню Мені здається, як він потрапляє в дорозі. Де я сказав: "Ви в даний час мають" Редагувати елемент "" Я говорю про командної кнопки на вашому HTML є позначки "Редагувати елемент", а не будь-яких інструкцій в Dreamweaver. Я вважав, що копія HTML-код, який робить що кнопка може бути relabelled "Видалити елемент" і MySQL заявою на посаду буде робити роботу, якщо вона була на сторінці посади, що кнопка називається. Ось як я програми більшу частину часу, приймаючи біти я вже написав і перевірка їх копіювання і зміни копію зробити щось подібне, але не ідентичні. Власне сісти і писати зовсім свіжий код захоплююче, але й часу. Повторне використання речі відомих робіт прискорює цей процес. Я не люблю скопіювавши код від кого-небудь у мій власний джерело, тому що я багато майстру, щоб покласти його в свій власний стиль, в якому я буду почувати себе комфортно, і було б зайняти деякий час, щоб отримати всі змінні в іменуванні Матч на всю програму, але я до сих пір іноді, що робити, що писати з нуля. Код, що інші люди писали, що я роблю, і завжди, розраховувати на це я називаю речі як процедури через API. Я програміст програми Виклик величезні існуючі функції за допомогою будь-яких інтерфейсів прикладного програмування, доступних мені. Я пишу 1% того, що відбувається насправді працювати, мій код все одно знежирене варення на товстий шматок маслом тост. Складності 99% того, що комп'ютер дійсно виконує вже повністю перевірені і працюють, моя 1% є новою речі я намагаюся отримати права, яке здійснює фактичний дизайн нової системі я здійснення. Це mysql_query лінії викликів API на чужий код, який є набагато більш складною всередині, ніж все, що я пишу і мільйони інших програмістів, також, як і я, спираючись на робочий mysql_query бездоганно. Ми всі Дати різними додатками, хоча екран. Отже - як немає на місці, хто добре допомогою Dreamweaver, які можуть скоротити і скажуть, що робити? Я можу зрозуміти, чому ти сказав раніше, що біти я писав про HTML і РНР "Нічого подібного, що ми були" навчили "робити", якщо ви вчили, як зробити сайт за допомогою Dreamweaver і охоплює HTML Nobody's або PHP. Сподіваюся, я не був про Вас назад або сповільнити тебе в завершенні цього біта Вашого курсу. |