![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукаю вивчити деякі програмування PHP, Хто-небудь знає будь-який гарні сайти, які Tutorials? Я початківець так просто підручників було б чудово, якщо хтось може вказати мене в правильному напрямку, який буде відмінно. |
|
| |||
| |||
| Я використовую http://www.pixel2life.com/tutorials/php_coding досить багато. Вона має навантажень PHP Tutorials, і ви можете задати пошук за точною, яку ви шукаєте, як "Як зробити систему новин. Деякі з них ідуть у дійсно хорошій деталізації. Є деякі дуже прості з Zymic: www.zymic.com/show_tutorials.php?id=3 Удачи навчання! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь-яке знаю ні хороших підручників GIMP | stealthking | Мультимедіа & кодеки | 0 | 12 червня 2009 03:12 |
| Cool Free Photoshop Tutorials | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 4 | 3 березня 2009 03:38 |
| Запит Photoshop Tutorials | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 23 | 1 грудня 2008 15:46 |
| Microsoft Office Tutorials | Wolfeymole | Office Suites & Застосування | 0 | 7 травня 2007 05:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |