по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

Позиционираща DIVs (Помощ PLZ ....)

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 юни 2009 г., 04:52
Новите държави Група

Здравейте всички,

Аз съм напълно нови за уеб проектиране и съм обучение неща от нулата с някои онлайн уроци / screencasts. Имам нужда от малко помощ от вас, момчета.

Имам четири часа div в моята маркиране. Едно е "обвивка" div, докато другите три divs са за показване някои образ и съдържание. Имам центъра на "обвивка" div. Всичките три div в нея е равна ширина и също е равен лявата и дясната граница. Страницата изглежда доста по начина, по който аз искам да го гледам, но когато започна да се увеличи след определен момент изображения започват да се припокриват.

Също така, когато се увеличат или намалят максималната ширина за "обвивка" div другите divs в нея не са подравнени еднакво. АЗ имам използван% за ширината и платежоспособност и аз повярвах, че трябва да се погрижа за него. Какво съм аз греша ... моля съвет?

Имам нужда от помощ за следното:

1.When I варио-In защо изображения припокриване на проекта?
2.When I нулирате "обвивка" Макс-ширина защо не и други divs запази своята позиция?

Моля, съвети как да се определи тях? Аз също си маркиране прикрепен файл.

Благодарим предварително!

HTML код:

Еластични Оформление

Това е div1

Това е div2

Това е div3

CSS правилник

Код:

орган (
граница: 0;
подложка: 0;
)

# обвивка (
марж: 0 авточасти;
Макс-ширина: 60em;
граничен: 1px пунктирана синя;
Височина: 20em;
)

# div1 **
сал: ляво;
ширина: 30,1%;
марж: 0 1,6% 0 1,6%;
)

# div2 **
сал: право;
)

# div3 **
сал: ляво;
)

Прикачени файлове ElasticLayout.zip (4,7 KB)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc