![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз съм напълно нови за уеб проектиране и съм обучение неща от нулата с някои онлайн уроци / screencasts. Имам нужда от малко помощ от вас, момчета. Имам четири часа div в моята маркиране. Едно е "обвивка" div, докато другите три divs са за показване някои образ и съдържание. Имам центъра на "обвивка" div. Всичките три div в нея е равна ширина и също е равен лявата и дясната граница. Страницата изглежда доста по начина, по който аз искам да го гледам, но когато започна да се увеличи след определен момент изображения започват да се припокриват. Също така, когато се увеличат или намалят максималната ширина за "обвивка" div другите divs в нея не са подравнени еднакво. АЗ имам използван% за ширината и платежоспособност и аз повярвах, че трябва да се погрижа за него. Какво съм аз греша ... моля съвет? Имам нужда от помощ за следното: 1.When I варио-In защо изображения припокриване на проекта? 2.When I нулирате "обвивка" Макс-ширина защо не и други divs запази своята позиция? Моля, съвети как да се определи тях? Аз също си маркиране прикрепен файл. Благодарим предварително! HTML код: Еластични Оформление Това е div1 Това е div2 Това е div3 CSS правилник Код: орган ( граница: 0; подложка: 0; ) # обвивка ( марж: 0 авточасти; Макс-ширина: 60em; граничен: 1px пунктирана синя; Височина: 20em; ) # div1 ** сал: ляво; ширина: 30,1%; марж: 0 1,6% 0 1,6%; ) # div2 ** сал: право; ширина: 30,1%; марж: 0 1,6% 0 1,6%; ) # div3 ** сал: ляво; ширина: 30,1%; марж: 0 1,6% 0 1,6%; ) Прикачени файлове ElasticLayout.zip (4,7 KB) |