menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Umístění DIVs (Pomoc plz ....)

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 04:52
Nový člen skupiny

Default Umístění DIVs (Pomoc plz ....)

Zdravím všechny,

Jsem zcela nový web pro projektování a učení, co jsem od píky s některými online tutorials / screencasts. Potřebuju malou pomoc od vás.

Mám čtyři div v mé značky. Jeden je "obal" div, zatímco ostatní tři divs se zobrazí obrázek a obsah. Mám na střed je "obal" div. Všechny tři div se má stejnou šířku a také rovný levý a pravý rozpětí. Tato stránka vypadá skoro jak chcete podívat, ale když jsem začít přiblížíte po určitém bodě obrázky začnou překrývat.

I když jsem zvýšení / snížení max-width pro "obal" div ostatní divs v něm nejsou přizpůsobeny stejně. Mám použita% na šířku a rozpětí a věřil jsem, že by se o to postarám. Co dělám špatně ... prosím poradit?

Potřebuju pomoct s tímto:

I 1.When zoom-in, proč obrázky začít překrývající?
2.When I reset "obal" max-width, proč není jiné divs udržet svoji pozici?

Prosím můžete mi poradit, jak je opravit? Také jsem připojený můj značkovacím souboru.

Thanks in advance!

HTML kód:

Elastic Dispozice

To je div1

To je div2

To je div3

CSS Pravidla

Kód:

body (
margin: 0;
padding: 0;
)

# wrapper (
margin: 0 auto;
max-width: 60em;
border: 1px tečkovaná modrá;
výška: 20em;
)

# div1 **
float: left;
šířka: 30,1%;
margin: 0 1,6% 0 1,6%;
)

# div2 **
float: right;
)

# div3 **
float: left;
)

Přiložené soubory ElasticLayout.zip (4,7 KB)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Monitor - polohovací sám daleko od mého počítače. Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 9 21. října 2006 05:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.