![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Jsem zcela nový web pro projektování a učení, co jsem od píky s některými online tutorials / screencasts. Potřebuju malou pomoc od vás. Mám čtyři div v mé značky. Jeden je "obal" div, zatímco ostatní tři divs se zobrazí obrázek a obsah. Mám na střed je "obal" div. Všechny tři div se má stejnou šířku a také rovný levý a pravý rozpětí. Tato stránka vypadá skoro jak chcete podívat, ale když jsem začít přiblížíte po určitém bodě obrázky začnou překrývat. I když jsem zvýšení / snížení max-width pro "obal" div ostatní divs v něm nejsou přizpůsobeny stejně. Mám použita% na šířku a rozpětí a věřil jsem, že by se o to postarám. Co dělám špatně ... prosím poradit? Potřebuju pomoct s tímto: I 1.When zoom-in, proč obrázky začít překrývající? 2.When I reset "obal" max-width, proč není jiné divs udržet svoji pozici? Prosím můžete mi poradit, jak je opravit? Také jsem připojený můj značkovacím souboru. Thanks in advance! HTML kód: Elastic Dispozice To je div1 To je div2 To je div3 CSS Pravidla Kód: body ( margin: 0; padding: 0; ) # wrapper ( margin: 0 auto; max-width: 60em; border: 1px tečkovaná modrá; výška: 20em; ) # div1 ** float: left; šířka: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) # div2 ** float: right; šířka: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) # div3 ** float: left; šířka: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) Přiložené soubory ElasticLayout.zip (4,7 KB) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor - polohovací sám daleko od mého počítače. | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 9 | 21. října 2006 05:50 |
| Thread Nástroje | |
| |