![]() |
|
| |||
| |||
| Όλα Hi, Είμαι εντελώς νέα στο διαδίκτυο σχεδιασμό και είμαι μάθησης πράγματα από την αρχή με κάποια online tutorials / screencasts. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια από σας. Έχω τέσσερις στο div μου markup. Ένα είναι το "περιτύλιγμα" div, ενώ άλλα τρία divs είναι κάποια εικόνα για την εμφάνιση και το περιεχόμενο. Έχω με κέντρο το "περιτύλιγμα" div. Και οι τρεις εντός div έχει ίσο πλάτος και επίσης έχει ίση αριστερά και δεξιά περιθώρια. Η σελίδα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που θέλω να εξετάσουμε, αλλά όταν αρχίσουν να κάνετε ζουμ σε ένα σημείο και μετά οι εικόνες αρχίζουν να επικαλύπτονται. Επίσης, όταν αύξηση / μείωση της max-πλάτος για "περιτύλιγμα" div divs τα άλλα μέσα που δεν ανήκουν εξίσου. Έχω% χρησιμοποιούνται για το πλάτος και το περιθώριο και πίστευα ότι θα πρέπει να λάβει μέριμνα για τη διατήρηση του. Τι κάνω λάθος ... παρακαλώ συμβουλές; Χρειάζομαι βοήθεια με το ακόλουθο κείμενο: 1.Κατά Ι-ζουμ σε εικόνες γιατί ξεκινούν επικάλυψη; 2.Όταν θα επαναφέρετε το "περιτύλιγμα" max-πλάτος γιατί δεν άλλες divs διατηρήσει τη θέση της; Παρακαλώ συμβουλές πώς μπορεί να ορίσει τους; Έχω επίσης συνημμένο αρχείο μου markup. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! HTML κώδικα: Elastic Layout Αυτό είναι div1 Αυτό είναι div2 Αυτό είναι div3 CSS Κανονισμού Κωδικός: σώμα ( περιθώριο: 0? padding: 0? ) # wrapper ( περιθώριο: 0 auto? max-πλάτος: 60em? σύνορα: 1PX διάστικτες μπλε? ύψος: 20em? ) # div1 ** float: αριστερά? πλάτος: 30.1%? περιθώριο: 0 1,6% 0 1,6%? ) # div2 ** float: δικαίωμα? πλάτος: 30.1%? περιθώριο: 0 1,6% 0 1,6%? ) # div3 ** float: αριστερά? πλάτος: 30.1%? περιθώριο: 0 1,6% 0 1,6%? ) Επισυναπτόμενα Αρχεία ElasticLayout.zip (4,7 KB) |