manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Pozicioniranje DIVs (pomoć plz ....)

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 04:52
Novi član grupe

Default Pozicioniranje DIVs (pomoć plz ....)

Hi All,

Ja sam potpuno novi web dizajniranja i sam učiti stvari ispočetka s nekim online tutorijali / screencasts. Trebam malu pomoć od vas momci.

Imam četiri div u mom označnih. Jedna je "omotač" div, dok su ostale tri divs prikaz nekih slika i sadržaja. Imam usmjeren je "omotač" div. Sva tri div unutar toga ima jednake širine i ima jednaku lijevu i desnu marže. Stranica izgleda prilično mnogo put želim to gledati, ali kada sam početi za uvećanje nakon određene točke na slike počinju preklapati.

Isto tako kada sam povećala / smanjila max-width za "omot" div druge divs unutar toga nisu usklađene jednako. Imam koristi% za širinu i marža i vjerovao sam da bi trebali voditi brigu o tome. Što sam ja krivo radim ... molim savjet?

Treba mi pomoć sa slijedećim:

Ja 1.When zoom-in images zašto početi preklapati?
2.When sam resetirati "omot" max-width zašto ne druge divs održavati svoju poziciju?

Molimo vas savjet kako ja mogu škripac njima? Ja sam također priključena moja označnih datoteku.

Thanks in advance!

HTML Code:

Elastična Layout

To je div1

To je div2

To je div3

CSS Rules

Code:

body (
margin: 0;
padding: 0;
)

# omot (
margin: 0 auto;
max-width: 60em;
border: 1px tufne plava;
height: 20em;
)

# div1 **
plovak: lijevo;
širina: 30,1%;
margin: 0 1.6% 0 1.6%;
)

# div2 **
splav: right;
)

# div3 **
plovak: lijevo;
)

Attached Files ElasticLayout.zip (4.7 KB)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Monitor - Pozicioniranje sebe daleko od moj računalo zaslon. Computer Izvanred General Hardware Chat 9 21. listopad 2006 05:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.