![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All, Ja sam potpuno novi web dizajniranja i sam učiti stvari ispočetka s nekim online tutorijali / screencasts. Trebam malu pomoć od vas momci. Imam četiri div u mom označnih. Jedna je "omotač" div, dok su ostale tri divs prikaz nekih slika i sadržaja. Imam usmjeren je "omotač" div. Sva tri div unutar toga ima jednake širine i ima jednaku lijevu i desnu marže. Stranica izgleda prilično mnogo put želim to gledati, ali kada sam početi za uvećanje nakon određene točke na slike počinju preklapati. Isto tako kada sam povećala / smanjila max-width za "omot" div druge divs unutar toga nisu usklađene jednako. Imam koristi% za širinu i marža i vjerovao sam da bi trebali voditi brigu o tome. Što sam ja krivo radim ... molim savjet? Treba mi pomoć sa slijedećim: Ja 1.When zoom-in images zašto početi preklapati? 2.When sam resetirati "omot" max-width zašto ne druge divs održavati svoju poziciju? Molimo vas savjet kako ja mogu škripac njima? Ja sam također priključena moja označnih datoteku. Thanks in advance! HTML Code: Elastična Layout To je div1 To je div2 To je div3 CSS Rules Code: body ( margin: 0; padding: 0; ) # omot ( margin: 0 auto; max-width: 60em; border: 1px tufne plava; height: 20em; ) # div1 ** plovak: lijevo; širina: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1.6%; ) # div2 ** splav: right; širina: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1.6%; ) # div3 ** plovak: lijevo; širina: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1.6%; ) Attached Files ElasticLayout.zip (4.7 KB) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor - Pozicioniranje sebe daleko od moj računalo zaslon. | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 9 | 21. listopad 2006 05:50 |
| Thread Tools | |
| |