![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All, Én teljesen új webes megtervezése és én tanulás dolgokat a semmiből néhány online tutorials / screencasts. Kérek kis segítséget srácok. Van négy div in my jelölőnyelvet. Az egyik egy "wrapper" div, míg másik három divs, hogy néhány kép és a kijelző tartalmát. Én középre a "wrapper" div. Mind a három div belül egyenlő szélességű és egyenlő bal és jobb margó. Az oldal szép, úgy, ahogyan én akarom, hogy nézd, de mikor kezdi nagyítás után egy bizonyos ponton a képeket kezdi átfedés. Is, ha növeli / csökkenti a max-width a "wrapper" div a többi divs belül nem igazodik egyaránt. Nekem van használt%-a szélesség és a tőke és én hittem, hogy meg kell venni. Mit csinálok rosszul ... kérlek tanácsot? Segítségre van szükségem a következő rendelkezés lép: 1.When I zoom-in kezdete átfedő képeket, miért? 2.When I reset a "csomagolás" max-width, miért nem más divs megőrizze pozícióját? Kérjük, tanácsot, hogyan tudom meg őket? Azt is én jelölõnyelv csatolt fájlt. Köszi előre! HTML kód: Rugalmas elrendezés Ez div1 Ez div2 Ez div3 CSS szabályzat Kód: body ( margin: 0; padding: 0; ) # wrapper ( margin: 0 auto; max-width: 60em; border: 1px dotted kék; magasság: 20em; ) # div1 ** float: left; szélesség: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) # div2 ** float: right; szélesség: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) # div3 ** float: left; szélesség: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) Attached Files ElasticLayout.zip (4,7 KB) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor - Helymeghatározási magam távol a számítógépet képernyőn. | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 9 | 21. október 2006 05:50 |
| Téma eszközök | |
| |