![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All, אני חדשה לגמרי בעיצוב באינטרנט ואני לומד דברים מאפס עם קצת מקוון Tutorials / screencasts. אני צריך קצת עזרה ממך חבר 'ה. יש לי ארבעה div הסימון שלי. אחד הוא "עוטף" div ואילו אחרים הם שלושה divs להציג כמה תמונות ותוכן. במרכז יש לי את "מעטפת" div. כל שלושת div בתוך לה את רוחב שווה וגם יש שוויון שמאל וימין שולי. הדף נראה די הרבה על הדרך בה אני רוצה להסתכל, אבל כשאני מתחיל קרב לאחר נקודה מסוימת את התמונות כדי להתחיל חפיפה. גם כאשר אני מגדיל / לצמצם את רוחב מקסימלי של "עוטף" div השני divs בתוך aligned זה לא שווה. יש לי% בשימוש עבור רוחב ו שולי ואני מאמינה כי צריך לטפל בזה. מה אני עושה לא בסדר ... בבקשה עצה? אני זקוק לעזרה הבאה: אני 1.When Zoom-תמונות ב למה להתחיל חופפים? אני 2.When לאפס את "מעטפת" מקסימום רוחב מדוע לא אחר divs לשמור על מיקומה? אנא עצה איך אני יכול לתקן אותם? יש לי גם את הסימון קובץ מצורף. תודה מראש! קוד ה-HTML: קמיז מתווה זהו div1 זהו div2 זהו div3 CSS כללים קוד: גוף ( margin: 0; הריפוד: 0; ) # (אורז margin: 0 auto; מקסימום רוחב: 60em; גבול: 1px נקודתי כחול; גובה: 20em; ) # div1 ** גלגל הצלה: עזבו; רוחב: 30.1%; שולי: 0 1.6% 0 1.6%; ) # div2 ** גלגל הצלה: הזכות; רוחב: 30.1%; שולי: 0 1.6% 0 1.6%; ) # div3 ** גלגל הצלה: עזבו; רוחב: 30.1%; שולי: 0 1.6% 0 1.6%; ) קבצים מצורפים ElasticLayout.zip (4.7 KB) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צג - מיקום עצמי רחוקים מסך המחשב שלי. | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 21st אוקטובר 2006 05:50 |
| שרשרת כלים | |
| |