![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All, Aš visiškai nauja interneto projektavimas ir aš ko mokytis iš naujo, su kai kuriomis interneto Tutorials / Screencasts. Man reikia šiek tiek pagalbos iš jus vaikinai. Turiu keturis div mano antkainis. Vienas iš jų yra "wrapper" div, o kitos trys yra DIV-ų ekrane kai vaizdas ir turinys. Turiu centre "wrapper" div. Visi trys div joje yra vienodo pločio, taip pat turi vienodas kairės ir dešinės skirtumas. Puslapis atrodo gana daug, kaip aš noriu jį žiūrėti, bet kai aš pradedu Padidinti po tam tikro vaizdus pradžia sutampa. To, kai man padidinti / sumažinti max-width už "wrapper" div kitų DIV-ų joje nėra suderintas vienodai. Aš panaudojo% už plotį ir maržą ir aš maniau, kad reikia pasirūpinti. Ką darome neteisingai ... prašom patarimo? Man reikia pagalbos su tekstu: 1.When aš Zoom-in kodėl vaizdai pradžia sutampa? 2.Kai aš Reset "wrapper" max-width, kodėl nėra kitų DIV-ų išlaikyti savo poziciją? Prašau patarimo, kaip galėčiau juos pašalinti? Aš taip pat pridedamas Mano žymėjimo failas. Thanks in advance! HTML kodas: Elastiniai Maketas Tai div1 Tai div2 Tai DIV3 CSS Taisyklės Kodas body ( margin: 0; padding: 0; ) # wrapper ( margin: 0 auto; max-width: 60em; border: 1px dotted mėlyna; Ūgis: 20em; ) # div1 ** float: left; plotis: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1.6%; ) # div2 ** float: right; plotis: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1.6%; ) # DIV3 ** float: left; plotis: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1.6%; ) Prikabinti failai ElasticLayout.zip (4.7 KiB) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Monitorius - Positioning pats toli nuo savo kompiuterio ekrano. | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 9 | 21 spalis 2006 05:50 |
| Temos įrankiai | |
| |