![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All, Es esmu pilnīgi jaunā tīmekļa projektēšana un es esmu mācību lietām no scratch ar dažiem online konsultācijas / screencasts. Man ir vajadzīga neliela palīdzība no jums puiši. Man ir četras div manā atzīmes. Viens no tiem ir "iesaiņojums", div, bet pārējiem trim divs ir parādīt dažas tēlu un saturu. Man ir centrēts "iesaiņojums", div. Visi trīs div tajā ir vienāds platums, kā arī ir vienādas pa kreisi un pa labi normu. Lapa izskatās diezgan daudz, kā es gribu to skatīties, bet kad es sāku, lai tuvinātu vai pēc noteikta brīža attēlus sāk pārklāties. Arī tad, kad es palielināt / samazināt max-width pēc "iesaiņojuma" div citi divs tajā nav jāsaskaņo vienlīdzīgi. Man ir izmantoti% no platuma un rezerves, un es uzskatīja, ka ir jārūpējas par to. Ko es daru nepareizi ... lūdzu padomu? Man ir vajadzīga palīdzība ar šādu: 1.When I zoom-in kāpēc attēlus sākums sakrīt? 2.Ja es reset "iesaiņojums" max-width kāpēc nav citas divs saglabātu savu pozīciju? Lūdzu padomu, kā es varu noteikt viņiem? Man ir pievienots arī manas atzīmes failu. Thanks in advance! HTML Code: Elastic Layout Tas ir div1 Tas ir div2 Tas ir div3 CSS Noteikumi Kods: body ( margin: 0; padding: 0; ) # iesaiņojums ( margin: 0 auto; max-width: 60em; border: 1px dotted zila; height: 20em; ) # div1 ** float: left; platums: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1,6%; ) # div2 ** float: right; platums: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1,6%; ) # div3 ** float: left; platums: 30,1%; margin: 0 1.6% 0 1,6%; ) Attached Files ElasticLayout.zip (4.7 KB) |
![]() |
|
| Bookmarks |