mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Poziţionarea DIVs (Ajutor plz ....)

Reply

Thread Tools
Old 12 iunie 2009, 04:52
Noile state Group

Default Poziţionarea DIVs (Ajutor plz ....)

Toate Max,

Sunt complet nou pentru a web proiectarea şi învăţare Sunt lucruri de la zero, cu unele tutoriale on-line / screencasts. Am nevoie de putin ajutor de la voi.

Am patru div în mea de markup. Unul este un "înveliş" div în timp ce celelalte trei sunt divs pentru a afişa unele imagine şi de conţinut. I-au axat pe "înveliş" div. Toate cele trei div are egal în lăţime şi, de asemenea, a egalităţii de la stânga şi la dreapta marja. Pagina se pare destul de mult modul în care vreau să-l uit, dar când am început să zoom în după un anumit punct de imagini începe să se suprapună.

De asemenea, atunci când am creşterea / reducerea-latime max pentru "înveliş" div celelalte divs cadrul acestuia nu sunt aliniate în mod egal. Am folosit% pentru lăţimea şi marja şi am crezut că ar trebui să aibă grijă de ea. Ce fac greşit ..., vă rugăm să sfat?

Am nevoie de ajutor cu următorul text:

1.When am zoom-in imagini începe de ce se suprapun?
2.When am reseta "înveliş" max-lăţime de ce nu a altor divs menţine poziţia?

Vă rugăm să sfaturi cum pot să le rezolvaţi? Am de asemenea, de markup fişier ataşat mea.

Multumesc anticipat!

HTML code:

Elastic Layout

Aceasta este div1

Aceasta este div2

Aceasta este div3

CSS Regulamentul

Cod:

body (
margin: 0;
padding: 0;
)

# wrapper (
margin: 0 auto;
max-width: 60em;
border: 1px punctate albastru;
Înălţime: 20em;
)

# div1 **
float: left;
width: 30.1%;
margin: 0 1,6% 0 1,6%;
)

# div2 **
float: right;
)

# div3 **
float: left;
)

Attached Files ElasticLayout.zip (4.7 KB)
Reply

Register

Marcaje