![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Toate Max, Sunt complet nou pentru a web proiectarea şi învăţare Sunt lucruri de la zero, cu unele tutoriale on-line / screencasts. Am nevoie de putin ajutor de la voi. Am patru div în mea de markup. Unul este un "înveliş" div în timp ce celelalte trei sunt divs pentru a afişa unele imagine şi de conţinut. I-au axat pe "înveliş" div. Toate cele trei div are egal în lăţime şi, de asemenea, a egalităţii de la stânga şi la dreapta marja. Pagina se pare destul de mult modul în care vreau să-l uit, dar când am început să zoom în după un anumit punct de imagini începe să se suprapună. De asemenea, atunci când am creşterea / reducerea-latime max pentru "înveliş" div celelalte divs cadrul acestuia nu sunt aliniate în mod egal. Am folosit% pentru lăţimea şi marja şi am crezut că ar trebui să aibă grijă de ea. Ce fac greşit ..., vă rugăm să sfat? Am nevoie de ajutor cu următorul text: 1.When am zoom-in imagini începe de ce se suprapun? 2.When am reseta "înveliş" max-lăţime de ce nu a altor divs menţine poziţia? Vă rugăm să sfaturi cum pot să le rezolvaţi? Am de asemenea, de markup fişier ataşat mea. Multumesc anticipat! HTML code: Elastic Layout Aceasta este div1 Aceasta este div2 Aceasta este div3 CSS Regulamentul Cod: body ( margin: 0; padding: 0; ) # wrapper ( margin: 0 auto; max-width: 60em; border: 1px punctate albastru; Înălţime: 20em; ) # div1 ** float: left; width: 30.1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) # div2 ** float: right; width: 30.1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) # div3 ** float: left; width: 30.1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) Attached Files ElasticLayout.zip (4.7 KB) |
![]() |
|
| Marcaje |