menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Umiestnenie DIVs (Pomoc plz ....)

Reply

Thread Tools
Old 12 júna 2009, 04:52
Nový člen skupiny

Default Umiestnenie DIVs (Pomoc plz ....)

Zdravím všetkých,

Som úplne nový web pre projektovanie a učenie, čo som od piky s niektorými online tutorials / screencasts. Potřebuju malú pomoc od vás.

Mám štyri div v mojej značky. Jeden je "obal" div, zatiaľ čo ostatné tri divs sa zobrazí obrázok a obsah. Mám na stred je "obal" div. Všetky tri div sa má rovnakú šírku a aj rovnaký ľavý a pravý rozpätie. Táto stránka vyzerá skoro ako chcete pozrieť, ale keď som začať priblížite po určitom bode obrázky začnú prekrývať.

I když jsem zvýšenie / zníženie max-width pre "obal" div ostatné divs v ňom nie sú prispôsobené rovnako. Mám použiť% na šírku a rozpätia a veril som, že by sa o to postarám. Čo robím zle ... prosím poradiť?

Potřebuju pomoct s týmto:

I 1.When zoom-in, prečo obrázky začať prekrývajúce?
2.When I reset "obal" max-width, prečo nie je iné divs udržať svoju pozíciu?

Prosím môžete mi poradiť, ako je to opraviť? Tiež som pripojený môj Značkovacie súboru.

Thanks in advance!

HTML kód:

Elastic Dispozície

To je div1

To je div2

To je div3

CSS Pravidlá

Kód:

body (
margin: 0;
padding: 0;
)

# Wrapper (
margin: 0 auto;
max-width: 60em;
border: 1px bodkovaný modrá;
výška: 20ème;
)

# Div1 **
float: left;
šírka: 30,1%;
margin: 0 1,6% 0 1,6%;
)

# Div2 **
float: right;
)

# Div3 **
float: left;
)

Priložené súbory ElasticLayout.zip (4,7 KB)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Monitor - polohovacie sám ďaleko od môjho počítača. Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 9 21. októbra 2006 05:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.