![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Som úplne nový web pre projektovanie a učenie, čo som od piky s niektorými online tutorials / screencasts. Potřebuju malú pomoc od vás. Mám štyri div v mojej značky. Jeden je "obal" div, zatiaľ čo ostatné tri divs sa zobrazí obrázok a obsah. Mám na stred je "obal" div. Všetky tri div sa má rovnakú šírku a aj rovnaký ľavý a pravý rozpätie. Táto stránka vyzerá skoro ako chcete pozrieť, ale keď som začať priblížite po určitom bode obrázky začnú prekrývať. I když jsem zvýšenie / zníženie max-width pre "obal" div ostatné divs v ňom nie sú prispôsobené rovnako. Mám použiť% na šírku a rozpätia a veril som, že by sa o to postarám. Čo robím zle ... prosím poradiť? Potřebuju pomoct s týmto: I 1.When zoom-in, prečo obrázky začať prekrývajúce? 2.When I reset "obal" max-width, prečo nie je iné divs udržať svoju pozíciu? Prosím môžete mi poradiť, ako je to opraviť? Tiež som pripojený môj Značkovacie súboru. Thanks in advance! HTML kód: Elastic Dispozície To je div1 To je div2 To je div3 CSS Pravidlá Kód: body ( margin: 0; padding: 0; ) # Wrapper ( margin: 0 auto; max-width: 60em; border: 1px bodkovaný modrá; výška: 20ème; ) # Div1 ** float: left; šírka: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) # Div2 ** float: right; šírka: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) # Div3 ** float: left; šírka: 30,1%; margin: 0 1,6% 0 1,6%; ) Priložené súbory ElasticLayout.zip (4,7 KB) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor - polohovacie sám ďaleko od môjho počítača. | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 21. októbra 2006 05:50 |
| Thread Tools | |
| |