мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Позиционирање ДИВс (помоћ плз ....)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. јуни 2009, 04:52
Нови члан групе

Хи Алл,

Ја сам потпуно нови уеб дизајнирање и сам учити ствари испочетка с неким онлине туторијала / сцреенцастс. Требам малу помоћ од вас момци.

Имам четири џин у мом означних. Једна је "омотач" џин, док су остале три дивс приказ неких слика и садржаја. Имам усмерен је "омотач" џин. Сва три див унутар тога има једнаке ширине и има једнаку леву и десну марже. Страница изгледа прилично много пут желим то гледати, али када сам почети за увећање након одређене тачке на слике почињу преклапати.

Исто тако када сам повећала / смањила макс-уидтх за "омот" џин друге дивс унутар тога нису усклађене једнако. Имам користи% за ширину и маржа и веровао сам да би требало да води бригу о томе. Шта сам ја криво радим ... молим савет?

Треба ми помоћ са следећим:

Ја 1.Ухен зоом-ин имагес зашто почети преклапати?
2.Ухен сам ресетирати "омот" макс-уидтх зашто не друге дивс одржавати своју позицију?

Молимо вас савет како да ја могу шкрипац њима? Ја сам такође прикључена моја означних датотеку.

Тханкс ин адванце!

ХТМЛ Цоде:

Еластична Лаыоут

То је див1

То је див2

То је див3

ЦСС Рулес

Цоде:

боды (
маргин: 0;
паддинг: 0;
)

# Омот (
маргин: 0 ауто;
макс-уидтх: 60ем;
бордер: 1пкс туфне плава;
хеигхт: 20ем;
)

# Див1 **
пловак: лево;
ширина: 30,1%;
маргин: 0 1/6% 0 1/6%;
)

# Див2 **
сплаву: ригхт;
)

# Див3 **
пловак: лево;
)

Аттацхед Филес ЕластицЛаыоут.зип (4.7 КБ)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц