![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл, Ја сам потпуно нови уеб дизајнирање и сам учити ствари испочетка с неким онлине туторијала / сцреенцастс. Требам малу помоћ од вас момци. Имам четири џин у мом означних. Једна је "омотач" џин, док су остале три дивс приказ неких слика и садржаја. Имам усмерен је "омотач" џин. Сва три див унутар тога има једнаке ширине и има једнаку леву и десну марже. Страница изгледа прилично много пут желим то гледати, али када сам почети за увећање након одређене тачке на слике почињу преклапати. Исто тако када сам повећала / смањила макс-уидтх за "омот" џин друге дивс унутар тога нису усклађене једнако. Имам користи% за ширину и маржа и веровао сам да би требало да води бригу о томе. Шта сам ја криво радим ... молим савет? Треба ми помоћ са следећим: Ја 1.Ухен зоом-ин имагес зашто почети преклапати? 2.Ухен сам ресетирати "омот" макс-уидтх зашто не друге дивс одржавати своју позицију? Молимо вас савет како да ја могу шкрипац њима? Ја сам такође прикључена моја означних датотеку. Тханкс ин адванце! ХТМЛ Цоде: Еластична Лаыоут То је див1 То је див2 То је див3 ЦСС Рулес Цоде: боды ( маргин: 0; паддинг: 0; ) # Омот ( маргин: 0 ауто; макс-уидтх: 60ем; бордер: 1пкс туфне плава; хеигхт: 20ем; ) # Див1 ** пловак: лево; ширина: 30,1%; маргин: 0 1/6% 0 1/6%; ) # Див2 ** сплаву: ригхт; ширина: 30,1%; маргин: 0 1/6% 0 1/6%; ) # Див3 ** пловак: лево; ширина: 30,1%; маргин: 0 1/6% 0 1/6%; ) Аттацхед Филес ЕластицЛаыоут.зип (4.7 КБ) |