az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

Konumlama DIVs (plz ....) Yardım

Reply

Konu Araçları
Old 12 Haziran 2009, 04:52
Yeni Üye Grubu

Default Konumlama DIVs (plz ....) Yardım

Hi all,

Tamamen Web tasarımı yeni yaşıyorum ve bazı çevrimiçi Öğreticiler sıfırdan şeyler öğrenme yaşıyorum / screencasts. Küçük çocuklar sizin yardımınıza ihtiyacım var.

Ben biçimlendirme dört p var. Tek bir "sarmalayıcısı" p başka üç divs bazı görüntü ve içeriğini görüntülemek için vardır. Ben "sarmalayıcısı" p merkezli var. Içerisinde üç p genişliği ve sol ve sağ kenar eşit sahip eşit sahiptir. Sayfa oldukça kadar görünüyor istediğiniz şekilde görünüyor ama ben Yakınlaştırmak başlamak görüntüleri örtüşüyor başlamak belli bir noktadan sonra.

Ayrıca ben artış / maksimum genişlikte sarmalayıcısı "p" için azaltmaya, diğer divs içerisinde eşit uyumlu değildir. Ben genişliği ve marj için% kullandık ve bu bakmak gerekir inanılıyor. Ben yanlış ... tavsiye lütfen ne yapıyorsun?

Ben aşağıdaki ile yardıma ihtiyacım var:

1.When Ben zoom neden fotoğraf örtüşen başlar?
Ben "max-width neden diğer divs konumunu korumak" sarmalayıcısı sıfırlamak 2.When?

Nasıl düzeltebilirim tavsiye lütfen? Ben de biçimlendirme dosya ekli var.

Thanks in advance!

HTML Kodu:

Elastik Düzeni

Bu div1 olduğunu

Bu div2 olduğunu

Bu div3 olduğunu

CSS Kurallar

Kodu:

body (
margin: 0;
padding: 0;
)

# sarmalayıcısı (
margin: 0 otomatik;
max-width: 60em;
border: 1px noktalı mavi;
height: 20em;
)

# div1 **
float: left;
width:% 30.1;
margin: 0 1,6% 0% 1.6;
)

# div2 **
float: right;
)

# div3 **
float: left;
)

Ekli Dosyalar ElasticLayout.zip (4.7 KB)
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından