менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Розміщення тегами <DIV> (Help PLZ ....)

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 червня 2009, 04:52
Нові члени групи

Привет All,

Я абсолютно новим для Мережі проектування і я вчуся речі з нуля, з деяких онлайн-Tutorials / відеоролики. Мені потрібна невелика допомога від вас, хлопці.

У мене є чотири Div в моєму розмітки. Одним з них є "DIV обгортку", а інші три діви повинні відображати деякі зображення і зміст. Я центр "DIV оболонку. Всі три Div всередині нього має однакову ширину, а також має рівні лівого і правого поля. Сторінка виглядає майже так, як я хочу, щоб вона виглядала, але коли я почала для збільшення після певного моменту зображення починають перетинатися.

Також, коли я збільшити / зменшити Макс ширина "обгортку" DIV інші діви в ньому не узгоджені в рівній мірі. Я використав% для ширини і полів, і я вважала, що повинна піклуватися про нього. Що я роблю не так ... будь ласка, порадою?

Мені потрібна допомога в наступному:

1.При я Zoom-зображень в тому, чому почати перекриття?
2.За скинути оболонку "" Макс-Ширина, чому не інші діви зберегти свою позицію?

Будь ласка, порадою, як я можу їх виправити? Я також надає моєї розмітку файлу.

Спасибо заранее!

HTML код:

Пружні Макет

Це div1

Це div2

Це div3

Правила CSS

Код:

BODY (
Маржа: 0;
PADDING: 0;
)

# (Обгортки
Маржа: 0 авто;
Макс ширина: 60em;
Кордон: 1px точки синього кольору;
Висота: 20em;
)

# Div1 **
Float: зліва;
ширина: 30,1%;
Маржа: 0 1,6% 0 1,6%;
)

# Div2 **
Float: права;
)

# Div3 **
Float: зліва;
)

Прикріплені файли ElasticLayout.zip (4,7 КБ)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.