![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет All, Я абсолютно новим для Мережі проектування і я вчуся речі з нуля, з деяких онлайн-Tutorials / відеоролики. Мені потрібна невелика допомога від вас, хлопці. У мене є чотири Div в моєму розмітки. Одним з них є "DIV обгортку", а інші три діви повинні відображати деякі зображення і зміст. Я центр "DIV оболонку. Всі три Div всередині нього має однакову ширину, а також має рівні лівого і правого поля. Сторінка виглядає майже так, як я хочу, щоб вона виглядала, але коли я почала для збільшення після певного моменту зображення починають перетинатися. Також, коли я збільшити / зменшити Макс ширина "обгортку" DIV інші діви в ньому не узгоджені в рівній мірі. Я використав% для ширини і полів, і я вважала, що повинна піклуватися про нього. Що я роблю не так ... будь ласка, порадою? Мені потрібна допомога в наступному: 1.При я Zoom-зображень в тому, чому почати перекриття? 2.За скинути оболонку "" Макс-Ширина, чому не інші діви зберегти свою позицію? Будь ласка, порадою, як я можу їх виправити? Я також надає моєї розмітку файлу. Спасибо заранее! HTML код: Пружні Макет Це div1 Це div2 Це div3 Правила CSS Код: BODY ( Маржа: 0; PADDING: 0; ) # (Обгортки Маржа: 0 авто; Макс ширина: 60em; Кордон: 1px точки синього кольору; Висота: 20em; ) # Div1 ** Float: зліва; ширина: 30,1%; Маржа: 0 1,6% 0 1,6%; ) # Div2 ** Float: права; ширина: 30,1%; Маржа: 0 1,6% 0 1,6%; ) # Div3 ** Float: зліва; ширина: 30,1%; Маржа: 0 1,6% 0 1,6%; ) Прикріплені файли ElasticLayout.zip (4,7 КБ) |