![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм вървят уебсайт на Windows 2003 Server машина. Проблемът, че аз съм като е, че хората се оплакват, че не могат да видите цялата страница. Налице е менюто в лявата част на екрана, с връзки и ще можете да видите само може би половината от тях. Виждал съм, че проблемът вече се случва с ie7. Знам, че това е нещо, което трябва да правите с CSS файлове, но не знам къде да започне. Всеки принос ще бъде много оценявам. THX! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А URL на сайта, или на екрана изстрел вероятно ще помогне.
| |||
| |||
| тук е връзката http://www.nticentral.org/employees/e0001.shtm и този линк, обяснява малко повече от това, което съм говорите http://www.nticentral.org/graphics/001.GIF |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Firefox не даде грешки. О, виждам проблем, съжалявам! Да, LH панел нужди някаква scrollbar, иначе се вижда колко много зависи от размера на прозореца на IE! Не трябва да е в състояние да отговарят на scrollbar че се появява само когато е необходимо.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пренасочване на уеб страница в Internet Explorer 7 до Местни уеб страница на моя компютър? | LegendaryFire | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 22-ри октомври 2009 година 07:18 |
| Да; друга "IE не могат да показват на уеб страница" | amb3sc | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 12 Юни 2009 13:02 |
| IBM T43 Покажи Driver проблем | darshpreet | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 3 юни 2009 03:14 |
| Странни Покажи проблем .. Моля подпомагат | DonnyTEN | Графика на карти & Монитори | 7 | 18 Jan 2008 19:48 |
| Интернет страница проблем | welshlad86 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 9 | 27-ми септември 2007 08:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |