![]() |
|
| |||
| |||
| Μου τελειώνει μία ιστοσελίδα σε έναν υπολογιστή με Windows 2003 Server μηχάνημα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να δείτε ολόκληρη τη σελίδα. Υπάρχει ένα μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης με συνδέσμους και μπορείτε να δείτε μόνο ίσως οι μισοί από αυτούς. Έχω δει ότι το πρόβλημα κυρίως συμβαίνει με IE7. Ξέρω ότι αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει με το CSS αρχεία αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Κάθε είσοδος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. THX! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια διεύθυνση URL του ιστότοπου ή μια οθόνη γυρίστηκε θα μπορούσε πιθανότατα να βοηθήσουν.
| |||
| |||
| εδώ είναι η σύνδεση http://www.nticentral.org/employees/e0001.shtm και αυτό το link εξηγεί λίγο περισσότερο για το τι μιλάω http://www.nticentral.org/graphics/001.GIF |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Firefox δεν έδωσε λάθη. Αχ, βλέπω το πρόβλημα, συγνώμη! Ναι, η LH πάνελ χρειάζονται κάποιο scrollbar, άλλο πόσο είναι ορατή εξαρτάται από το μέγεθος του IE! Θα πρέπει να μπορεί να χωρέσει ένα scrollbar ότι εμφανίζεται μόνο όταν είναι απαραίτητο.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανακατεύθυνση ιστοσελίδας στον Internet Explorer 7 σε μια τοπική ιστοσελίδα για τον υπολογιστή μου; | LegendaryFire | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 22 Οκτωβρίου 2009 07:18 |
| Ναι? Άλλο ", δηλ. δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα" | amb3sc | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 12 Ιουν 2009 13:02 |
| IBM T43 Display Driver πρόβλημα | darshpreet | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 3η Ιουν 2009 03:14 |
| Εμφάνιση Περίεργο πρόβλημα .. Παρακαλείσθε να βοηθήσει | DonnyTEN | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 18 Ιαν 2008 19:48 |
| Internet πρόβλημα σελίδα | welshlad86 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 9 | 27η Σεπ 2007 08:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |