![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam web sajt na kojem je pokrenut Windows 2003 Server stroja. Problem je da sam nakon što je u tome što su ljudi žaleći da oni ne mogu vidjeti cijelu stranicu. Tu je i meni na lijevoj strani zaslona s linkovima i možete vidjeti samo možda polovica njih. Sam vidio da je problem uglavnom se događa s IE7. Znam da je to nešto što ima veze s CSS datoteke, ali ne znam gdje početi. Bilo koji će biti ulazni mnogo poštovati. THX! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A URL web stranice ili screen shot će vjerojatno pomoći.
| |||
| |||
| ovdje je link http://www.nticentral.org/employees/e0001.shtm i ovaj link objašnjava nešto više o tome što sam se govori o http://www.nticentral.org/graphics/001.GIF |
|
| |||
| |||
| Quote:
Firefox ne dade pogreške. Ah, ja vidim problem, ispričavam se! Da, LH panel potrebama nekakvu pomični trak, drugo koliko je vidljiv zavisi veličina prozora IE-a! Trebali biste biti u mogućnosti pričvršćenje pomični trak koji se pojavljuje samo kada je to potrebno.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preusmjeravanje web-stranica u programu Internet Explorer 7 da biste lokalne web stranice na My Computer? | LegendaryFire | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 22 listopad 2009 07:18 |
| Da, još jedna 'IE ne može prikazati web-stranicu " | amb3sc | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 12. lipnja 2009 13:02 |
| IBM T43 Display Driver problem | darshpreet | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 3. lipnja 2009 03:14 |
| Weird Display problem .. Molimo Vas da pomogne | DonnyTEN | Graphics Cards & Monitors | 7 | 18 siječanj 2008 19:48 |
| Internet stranici problem | welshlad86 | Web Browsers & FTP Klijenti | 9 | 27. Ruj 2007 08:52 |
| Thread Tools | |
| |