![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én futó honlapot egy Windows 2003 Server gép. A probléma az, hogy én vagyok annak, hogy az emberek panaszkodnak, hogy nem látja a teljes oldalt. Ez a menü a bal oldalon, a képernyő a kapcsolatokat, és csak látni lehet, a fele. Láttam, hogy a probléma elsősorban történik a IE7. Tudom, hogy ez valami olyasmi, hogy a CSS fájlokat, de nem tudom, hol kezdjem. Minden bemeneti lesz nagyon méltányol. THX! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy URL-t a helyszínen vagy a képernyő szemcsésedik valószínűleg segíteni.
| |||
| |||
| itt a link http://www.nticentral.org/employees/e0001.shtm és ez a kapcsolat magyarázza még egy kicsit, hogy milyen vagyok beszélni http://www.nticentral.org/graphics/001.GIF |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Firefox nem volt semmilyen hibát. Ah, értem a problémát, bocs! Igen, az LH-testület igényeit valamilyen gördítõsáv, máshol is látható, hogy mennyire függ az IE ablak méretét! Meg kell tudni, hogy illeszkedjen a gördítõsáv, hogy csak akkor jelenik meg, ha szükséges.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Redirect weblapot az Internet Explorer 7 egy helyi weblap a számítógépen? | LegendaryFire | Web böngésző és FTP Clients | 1 | Október 22, 2009 07:18 |
| Igen, egy másik "IE nem tudja megjeleníteni a weblapot" | amb3sc | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 12. június 2009 13:02 |
| IBM T43 Display Driver probléma | darshpreet | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 3. június 2009 03:14 |
| Furcsa Megjelenítési probléma .. Kérjük, segítse | DonnyTEN | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 18. január 2008 19:48 |
| Internetes oldal probléma | welshlad86 | Web böngésző és FTP Clients | 9 | 27. Szeptember 2007 08:52 |
| Téma eszközök | |
| |