![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bėgu svetainėje Windows Server 2003 machine. Problema, Turiu tai, kad žmonės skundžiasi, kad jie negali matyti visą puslapį. Yra kairėje pusėje ir nuorodos ekrano meniu jūs galite pamatyti tik gal pusė jų. Mačiau, kad problema dažniausiai atsitinka su IE7. Žinau, kad tai yra tai, ką turi daryti su CSS failų, bet nežinau, kur prasideda. Koks indėlis bus labai dėkingi. Thx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apie svetainę ar ekrano URL tikriausiai padėti.
| |||
| |||
| čia yra nuoroda http://www.nticentral.org/employees/e0001.shtm ir šį saitą aiškina truputį apie ką kalbu http://www.nticentral.org/graphics/001.GIF |
|
| |||
| |||
| Citata:
Firefox "nepateikė jokių klaidų. Ah, matau problemą, sorry! Taip, LH skydelio reikia kai scrollbar rūšiuoti, nors kiek matoma priklauso IE lango dydį! Turėtumėte galėti prisitaikyti scrollbar, kad pasirodo tik kai būtina.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nukreipimo tinklalapio Internet Explorer 7, į vietinį interneto puslapį kompiuteryje? | LegendaryFire | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 22 spalis 2009 07:18 |
| Taip, kitą "Internet Explorer" negali rodyti tinklalapio " | amb3sc | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 12, 2009 13:02 |
| IBM T43 Display Driver problema | darshpreet | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 3 birželis 2009 03:14 |
| Weird Rodyti problemą .. Prašau padėti | DonnyTEN | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 18 sausis 2008 19:48 |
| Interneto puslapis problema | welshlad86 | Naršyklėms & FTP Klientai | 9 | 27 rugsėjis 2007 08:52 |
| Temos įrankiai | |
| |