![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bežím internetovej stránky v počítači so systémom Windows 2003 server stroj. Problém, že som s ľuďmi je v tom, že sa sťažujú, že nemôžu vidieť celú stránku. Je menu na ľavej strane obrazovky s odkazmi a môžete vidieť len asi polovica z nich. Som videl, že sa problém hlavne sa deje s IE7. Viem, že to je niečo, čo má čo do činenia s CSS súborov, ale neviem, kde začať. Akýkoľvek vstup bude veľmi oceňuje. THX! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A URL adresu stránky alebo obrazovky zastrelila, zrejme by pomohla.
| |||
| |||
| tu je odkaz http://www.nticentral.org/employees/e0001.shtm a tento odkaz vysvetľuje trochu viac o tom, co jsem mluvíš http://www.nticentral.org/graphics/001.GIF |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Firefox dal bez chýb. Ach, vidím, že problém, sorry! Áno, LH panel potrebuje nejaký scrollbar, inde, koľko je vidieť, závisí od veľkosti okna IE to! Tie by mali byť schopné zodpovedá scrollbar, že sa objaví len v nevyhnutných prípadoch.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Presmerovanie webovú stránku v programe Internet Explorer 7 na miestnej webovej stránky v mojom počítači? | LegendaryFire | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 22.října 2009 07:18 |
| Áno, iný 'IE nemôže zobraziť webovú stránku' | amb3sc | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 12 júna 2009 13:02 |
| IBM T43 Display Driver problém | darshpreet | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. júna 2009 03:14 |
| Divný Ukáž problém .. Prosím pomáhať | DonnyTEN | Graphics Cards & Monitory | 7 | 18. január 2008 19:48 |
| Internetové stránky problému | welshlad86 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 9 | 27. September 2007 08:52 |
| Thread Tools | |
| |