![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам уеб сајт на којем је покренут Уиндоус 2003 Сервер маа̨ине. Проблем је да сам након што је у томе што су људи жалећи да они не могу да видим целу страницу. Ту је и мени на левој страни екрана са линковима и можете видети само можда половина њих. Сам видео да је проблем углавном се дешава са ИЕ7. Знам да је то нешто што има везе са ЦСС датотеке, али не знам где почети. Било који ће бити улазни много поштовати. ТХКС! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А УРЛ уеб странице или сцреен схот ће вероватно помоћи.
| |||
| |||
| овде је линк хттп://ууу.нтицентрал.орг/емплоыеес/е0001.схтм и овај линк објашњава нешто више о томе што сам се говори о хттп://ууу.нтицентрал.орг/грапхицс/001.ГИФ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Фирефокс не даде грешке. Ах, ја видим проблем, извињавамо се! Да, ЛХ панел потребама некакву помични трака, друго колико је видљив зависи величина прозора ИЕ-а! Треба да буде у могућности причвршћење помични трак који се појављује само када је то потребно.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |