![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω προβλήματα με το Windows Media Player μου όταν προσπαθώ να παίζουν το περιεχόμενο του Διαδικτύου. εάν υπάρχει ένα βίντεο σε έναν ιστοχώρο τις WMP θα πω READY όπου shud πω buffering. Μπορεί οποιοσδήποτε 1 βοηθήσει plz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε εγκαταστήσει λογισμικό τείχους κανένα νέο; ότι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τη διαγραφή / επιστροφή στην mediaplayer9 τροχαίο και επανεγκατάσταση ξανά
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| και το τείχος της δεν becuz i μετέτρεψε off για τον έλεγχο και, ως εκ τούτου, θα ήθελα να προσπαθήσω και μόνο απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση γιατί μόλις γίνει μια ολόκληρη systme αποκατάσταση. τι θα σας πω ότι το σωστό |
|
| |||
| |||
| Uninstall / επανεγκατάσταση θα αποτελούσε την καλύτερη επιλογή ΙΜΟ
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα με Vista και το Windows Media Player | tinka | Multimedia & Codecs | 1 | 24 Νοεμβρίου 2009 12:09 |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 1 Αυγ 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 wont παίξετε αρχεία πολυμέσων | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4η Ιουν 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimedia & Codecs | 12 | 27 Μαΐου 2008 21:15 |
| Προβλήματα με τη λειτουργία συνεχούς ροής και το Windows Media Player βίντεο | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 27 Ιαν 2008 11:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |