![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problema sa mojim Windows Media Player kad pokušam igrati internet sadržaja. ako postoji video na web u wmp bi samo reći gdje je shud SPREMNI međupohrana reći. Mogu svejedno 1 plz help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li instaliran firewall neki novi softver? koji bi mogao biti problem ili ste mogli probati brisanje / povratak na mediaplayer9 valjanje i ponovno instalirajte ga ponovno
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| i njegove ne firewall i pretvorio ga becuz off to ček i možda baš zato ću probati i deinstalirati i ponovo instalirati samo zato što sam učinio cijelu systme vratiti. Što bi vam reći da je prava stvar za napraviti |
|
| |||
| |||
| Deinstaliraj / reinstalirati bi bila najbolja opcija IMO
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |