![]() |
|
| |||
| |||
| אני נתקל בבעיות עם Windows Media Player שלי, כאשר אני מנסה לנגן תוכן אינטרנט. אם יש וידאו באתר אינטרנט של WMP היה מוכן רק לומר, שבו shud אומרים BUFFERING. 1 האם כל עזרה plz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם מותקנת תוכנת חומת אש חדשים כלשהם? זה יכול להיות הבעיה או שאתה יכול לנסות למחוק / מבטל את ההתקנה מחדש mediaplayer9 ואת זה שוב
|
| |||
| |||
| גם את חומת האש לא becuz הסתובבתי כדי לבדוק את זה, ולכן אני אולי תנסה להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש כי אני פשוט נעשה שלם systme לשחזר. מה היית אומר את זה גם הדבר הנכון לעשות |
|
| |||
| |||
| הסר התקנה / מחדש תהיה האפשרות הטובה ביותר IMO
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות עם Vista ו-Windows Media Player | tinka | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 24 נובמבר 2009 12:09 |
| Windows Media Player | cheesepuff | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | ב -1 לאוגוסט 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 לנגן קבצי מדיה wont | jasah | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 4th יוני 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | מולטימדיה רכיבי Codec | 12 | -27 במאי 2008 21:15 |
| בעיות עם מפעיל זרימת ו-Windows Media Player Videos | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -27 ינואר 2008 11:29 |
| שרשרת כלים | |
| |