![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problemų su mano Windows Media Player, kai bandau paleisti interneto turinio. jei dėl svetainės WMP video, būtų tiesiog pasakyti READY kur shud pasakyti buferio. Ar nors 1 help PLZ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar įdiegėte visus naujus ugniasienės programinę įrangą? kad gali būti problema, ar galite pabandyti ištrinti / sukti atgal į mediaplayer9 ir įdiegti ją iš naujo
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| ir jos ne ugniasienės becuz Pasuku jį išjungti, kad patikrinti, todėl galiu tik pabandyti pašalinti ir įdiegti iš naujo, nes aš tiesiog padaryta visa systme atkurti. Kas pasakys, kad teisė, ką reikia padaryti |
|
| |||
| |||
| Pašalinti / iš naujo būtų geriausias būdas TJO
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |