![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt probleme cu Windows Media Player, atunci când i încercaţi să redaţi conţinut internet. în cazul în care există un video pe un site de WMP ar spune GATA unde shud spun buffering. Pot orice 1 ajutor plz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te-ai instalat un nou software de firewall? care ar putea fi problema sau aţi putea să încercaţi să ştergeţi / rulare înapoi la mediaplayer9 şi reinstalarea-o din nou
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| bine sa nu firewall becuz am transformat-o pentru a verifica şi, prin urmare, doar i-ar putea încerca să dezinstalaţi şi să reinstalaţi pentru că tocmai am făcut un întreg systme de restaurare. Ce-ai spune că un lucru bun |
|
| |||
| |||
| Dezinstalare / reinstala ar fi cea mai bună opţiune OMI
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |