![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене виникають проблеми з Windows Media Player, коли я намагаюся грати в інтернет-контенту. якщо є відео на свій сайт WMP б просто сказати, де вона ГОТОВА шуд сказати буферизації. Чи може допомогти 1 PLZ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановили Чи Ви будь-яким новим програмним брандмауером? що може бути проблема чи можна спробувати видалити / відкат до mediaplayer9 і поміняти його знову
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| також його не брандмауер becuz Я вимкнув його, щоб перевірити, і тому я міг би просто спробувати видалити і повторно встановити, тому що я тільки що зробив цілий systme відновити. Що б ви сказати, що те, що потрібно робити |
|
| |||
| |||
| Видалити / перевстановити буде кращим варіантом ІМО
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з Vista і Windows Media Player | Tinka | Мультимедіа & кодеки | 1 | 24 листопада 2009 12:09 |
| Windows Media Player | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 3 | 1 серпня 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 звичай відтворення мультимедійних файлів | jasah | Мультимедіа & кодеки | 2 | 4 червня 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Мультимедіа & кодеки | 12 | 27 травня 2008 21:15 |
| Проблеми з запуском і потокове відео Windows Media Player | demon102 | Графічні карти & Монітори | 1 | 27 січня 2008 11:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |