![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Първо, сайта ми е www.humbleacreschinchillas.com... има много снимки от целия сайт и там изглежда е текущ проблем от тях не се появява. АЗ имам никакъв представа защо те wouldnt .... посланието, че се е "не може да намери ..... JPG на сървъра. Знам за това, че тези снимки са на сървъра, защото ги има! ![]() Дали някой, че това може да има проблем с приемащата ... netfirms? Или може би ми код е изключен. Но когато аз правя офлайн за преглед на страницата, всичко дойде идеално. всеки отговор ще бъде страхотно! благодарности тишина |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Понякога, ако името на файлове в горната / малки букви, а след това линка към тях по различен случай, че се проблеми.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще се свържете с вас тази вечер и може би да ти помогна.
|
| |||
| |||
| Благодарим ви, че ще бъде невероятно |
|
| |||
| |||
| А PM е изпратено!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Може ли някой да ми направиш услуга и да видите, ако по-голямата част от снимките са работни отново сега? Аз работя по него. www.humbleacreschinchillas.com
__________________ serverguy |