![]() |
|
| |||
| |||
| πρώτη off, είναι η ιστοσελίδα μου www.humbleacreschinchillas.com... υπάρχουν πολλές εικόνες σε όλο το χώρο και φαίνεται να υπάρχει μια συνεχής πρόβλημα από αυτούς που δεν εμφανίζονται. Δεν έχω ιδέα γιατί wouldnt .... το μήνυμα που έρχεται είναι "δεν μπορεί να βρει ..... jpg στον server. γνωρίζω με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτές οι εικόνες είναι στο διακομιστή επειδή έβαλα εκεί! ![]() Έχει κανείς ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με το φιλοξενούν ... netfirms; ή ίσως μου κώδικας είναι απενεργοποιημένη. αλλά όταν το κάνω χωρίς σύνδεση προεπισκόπηση της σελίδας έρχεται πάντα τέλεια. οποιαδήποτε απάντηση θα είναι φοβερό! ευχαριστώ σιωπή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μερικές φορές, εάν το όνομα των αρχείων στην ανώτερη / πεζό και στη συνέχεια να τους σύνδεση σε διαφορετική περίπτωση θα έχετε προβλήματα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας απόψε και πιθανώς μπορεί να βοηθήσει.
|
| |||
| |||
| σας ευχαριστώ που θα μπορούσε να είναι εκπληκτική |
|
| |||
| |||
| Ένα PM έχει σταλεί!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κάποιος κάνε μου μια χάρη και να δούμε αν οι περισσότερες από τις εικόνες λειτουργούν και πάλι τώρα; Έχω ήδη εργάζονται σε αυτή. www.humbleacreschinchillas.com
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HTML Webdesign <DIV> ετικέτας; | Ryan C | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 5η Ιανουαρίου 2009 07:17 |
| Γρήγορη html ερώτηση ... | kpbotbot | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 17 Ιουν 2008 04:04 |
| Wordpress ή βασικού html; | kpbotbot | Web Design, Hosting & SEO | 12 | 2η Ιουν 2008 16:38 |
| HTML Editors | megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 11 | 21 Απρ 2008 15:01 |
| Βοήθεια HTML με μορφή. | oobrokensilence | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 19 Φεβ 2008 16:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |