![]() |
|
| |||
| |||
| דבר ראשון, האתר שלי הוא www.humbleacreschinchillas.com... יש הרבה תמונות בכל אתר נראה שיש בעיה מתמשכת של להם לא להופיע. אין לי מושג למה הם wouldnt .... שמגיע את ההודעה למעלה הוא "לא יכול למצוא ..... jpg בשרת. אני יודע על עובדה כי תמונות אלה נמצא על השרת, כי שמתי אותם שם! ![]() האם מישהו חושב שזה יכול להיות בעיה עם המארח ... netfirms? או אולי את קוד הנחה. אבל כשאני עושה תצוגה מקדימה של Offline של הדף למעלה הכל בא באופן מושלם. כל תגובה יהיה מדהים! תודה שתיקה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לפעמים, אם אתה שם את הקבצים העליונה / אותיות קטנות ואז הקישור אליהם בדרך אחרת מקרה תקבל בעיות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אקבל במגע איתך הלילה והוא יכול לעזור לך כנראה.
|
| |||
| |||
| תודה זה יהיה מדהים |
|
| |||
| |||
| א בערב נשלחה!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לעשות לי טובה ולראות אם רוב תמונות פועלים כעת שוב? אני כבר עובד על זה. www.humbleacreschinchillas.com
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Webdesign <div> תג ה-HTML? | ראיין C | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 4 | ה -5 בחודש ינואר 2009 07:17 |
| מהיר HTML השאלה ... | kpbotbot | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | -17 יוני 2008 04:04 |
| Wordpress או HTML בסיסי? | kpbotbot | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 12 | 2nd יוני 2008 16:38 |
| מערכת ה-HTML | מגה | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 11 | 21st אפריל 2008 15:01 |
| עם טופס HTML Help. | oobrokensilence | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 19th פברואר 2008 16:12 |
| שרשרת כלים | |
| |