![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po pierwsze, moja witryna jest www.humbleacreschinchillas.com... tam jest sporo zdjęć w całej witrynie, a nie wydaje się być nadal problem z nich nie jest wyświetlany. Nie mam pojęcia dlaczego wouldnt .... wiadomość, że pojawia się to "nie może odnaleźć ..... jpg na serwerze. Wiem na fakt, że te zdjęcia są na serwerze, bo nie je! ![]() Czy ktoś na tym może być problem z przyjmującym Netfirms ...? a może mój kod jest wyłączony. ale kiedy robię offline podglądu strony wszystko staje się idealnie. odpowiedzi byłyby awesome! dzięki cisza |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czasami, jeśli nazwy plików w górnej / dolnej sprawy i następnie połączyć je w innej przypadku masz problemy.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I będzie skontaktować się z wami dzisiaj i prawdopodobnie mogą pomóc obecnie.
|
| |||
| |||
| Dziękuję, że będzie niesamowity |
|
| |||
| |||
| A PM została wysłana!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś może zrobić mi przysługę i zobaczyć czy większość zdjęć pracują ponownie teraz? Mam na nim pracuje. www.humbleacreschinchillas.com
__________________ serverguy |